şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bence siz çift çizgi çıkmış olan ( bence çıkacak bu ay ) testlerinizi bir güzel paket yapın kurdele falan onları verin..en güzel hediye olur onlara..

ayyy kızzz senin korkundan diyemedim ya :) bende onu diyecektim ama sen şimdi kaptırmayın kendiniz filn dersin diye demedim :))

ayyy kızzz senin korkundan diyemedim ya :) bende onu diyecektim ama sen şimdi kaptırmayın kendiniz filn dersin diye demedim :))

:)) kız sen o güne kadar öğrenmiş olmayacak mısın zaten önceden test yapmış olmayacaksın ki..aşkolsun o kadar korkuttum mu yaw sizi ben sizi düşündüğümden söylüyorum sonradan üzülmeyin diye..ben o yollardan geçeli çok oldu çünkü..

o gün yapsammıki 27 29 da görcem ama 2 gün önce gelir hep yaff ben hediye diye tam o gün adet olmayım birde :))))))))))))

o gün yapsammıki 27 29 da görcem ama 2 gün önce gelir hep yaff ben hediye diye tam o gün adet olmayım birde :))))))))))))

ana tam da günüymüş ya..yok ama o gün olmayacaksın sen bir gün önceden test al cumartesi..hemen o gün yani pazar sabahı yaparsın..bir güzel paket yapıp verirsin..senin hediye hazır işte..

evet evet inşallah olmam da şubat 1de test yapıp 3ünde de kocama söylerim.. :) yok canım işin şakası o kendinizi kaptırmayın diyosun ya doğruda söylüyosun aslında kaptırınca olmuyo. ama düşünmeyince olur belki

ayyyy ogün hamile oldugumu öğrensem ne güzel olur vallaha tam doğum günü hediyesi olur

dimi dimi tam DOĞUM Günü hediyesi.. :) Hayali bile güzel yaaa inşallah olur canım.. zaten iki gün önceden geliyo dedin eğer bu sefer gelmezse umut var demektir :) :)

dimi dimi tam DOĞUM Günü hediyesi.. :) Hayali bile güzel yaaa inşallah olur canım.. zaten iki gün önceden geliyo dedin eğer bu sefer gelmezse umut var demektir :) :)

evet canım hiç şaşmaz ya 2 gün önceden gelir ya 3 gün 3 gün kahve gelir sonra ertesi gün kırmızılar.bu zamana kadar hiç geçmedi günüm standart inşallah ya beraber veririz müjdeleri

İnşallah çıkar canısı.. :) bana da alıp yollasana ben utanıyom artık buradaki eczanelerden test almaya

kız int var sipariş ver hemen geliyo daha uygunlarıda var paket halinde.yalan yok ben herzaman şimdiden başlardım teste hatta kan bile yaptırdım 2 kere ama bu ay içimden hiç gelmiyo yapmak duramazdım ama emrak yok nedense alayım istersen gönderirim

süper olur vallaha ayy düşünmesi bile güzelll bu pazar inşallah yapacam sizede haber ederim olumsuzsa hiç yazmam burya olumluysa bir yolunuı bulup yazacam

ayy inşallah bu isteksizlik geldiğinin belirtisidir :) bende şimdiye çoktan alırdım ama hiç almadım bi bugün almak istedim başkada yok :) yok canm sağol ben artık burada uğramadığım eczaneden alırım ve inşallah son olur :)

olumsuz olursa hiç gelmem ama olumlu olursa bi yolunu bulup buraya yazcam kızlar gerekirse evin orda int kafe var 5 dk girip yazar çıkarım

ya evet kan testi yaptırmaya gittiğimde bile gebelik testi yaptırıcam diyemiyodum Beta-hcg yaptırıcam diyodum..artist zannediyolardı herhalde beni ama utançtan öyle söylüyodum sanki utanacak ne varsa :)) sen nerede oturuyorsun sezggi ? eczanesi bol olan bir yerdir umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…