- Konu Sahibi nesrin6868
-
Canım merhaba iyisin inşallah umutlandırmak istemem seni ama bende hamile kaldığım ay yumurta görmüştüm seninde öyle olur umarım
iyim canm sagolasın.sen naslsn. Vala bende umutlanmayım diyorum ama içımde gitmiyo degil. Sen nasl görmustun ruyayı? ben yumurtaları kaynatıyodum.
selam arkadaşlar şubattan bebiş bekleyenlerdenim...inşallah olur..burda çakşık kökünü okuduğumu hatırlıyorum bilgisi olan kullanan var mı? nesrin 68?:)
üzülme canım benim
Hayırlısı şubatta olmaz benim artık anneme geldim 20gün kalırım mart ayı artık büyuk ihtimal
olsun canım sağlıkla sıhhatle gelsin de ne zaman gelirse gelsin zamanı var demek ki daha :) sen üzüp strese sokma kendini..
Nesrincim sen naptın var mı gelen giden :)
kızlar biliyosunuz benim adetlerim meğerse düzensizmiş yeni öğrenmiştim. bu ayda yumurtlama dönemini kendim hesaplayıp ilişki oldu ama ben yine de umutlanmak istemiyorum hamileysem diye. :26: Amaaa rüyamda yumurta gördüm hamilelik anlamına geliyomuş. 1hfta öncede ne gördüğümü hatırlamıyorum ama gene anlamı hamilelik olan bişey görmüştüm.. böyle bişey olur mu ki ? ne dersiniz :)
olmadı kızlar benim:'(
aa öyle mi demekmiş yani yumurta görmek hamilelik mi demekmiş..bende gördüm ama ben ultrasonda gördüm haftasonu akıntım olduğu için doktora gitmiştim sağ yumurtalıkta yumurtam varmış onu gördüm :))
hadi bakalım inşallah doğrudur gördüğün rüya..hayırlısıysa olur..ne zaman adet olmuştun ?
29 canım bat 2gün önce gelir hep 7 gün var
höhöhö :)) espri konusuda yaptın benim konumu öle misende ulturasonda mı gördün :) bende rüyamda gördüm inşallah ulturasondada kabuğunu görürüm
vala dedim ya en son 25 aralıkta oldum ... bu ay ne zman gelir bilemiyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?