- Konu Sahibi nesrin6868
-
bekarlığımdan beri pkoyum hiç tedavi olmadımeşim askerde varikoşel ameliyatı oldu 7,5 aylık eliyim evlendim evleneli iştiorum ama bebeğim daha glmek istemior ama bu ay gelşin iştiorum çok naz yaptı bebeğim şuan hiç tedavi uygulamıorum şişmanm diet yapıorum 1-2 kilo verebildim bu ay ılk defa adetım gunu gunune geldı 4 ayda bır ılacla olurdm bebeğim işaret verdi geliorum die ben ona yordum
ah su adet döenmlerimde bir gün gecikme olunca girdigim havaları bi görseniz. hamileyim diye dolanıyoprum ortalıkta. sonra kırmızıları görünce moral sıfır.. ah nolurdu su kırmızıları testlerde görseydim :) allahım o günleri de nasip eder inşallah.aferin kız ağzından bal damladı valla..hadi herkes söz versin..ağzından olumsuz birşey çıkan olursa topikten atılacak ona göre :)) Nesrin kız sen uyabilecek misin bu söylediklerine :)))
Ben pazartesi aşılama oldum1. aşılamam daha, çok korkuyorum ve çok umutsuz hissediyorum.10 güne belli olur diyorlar ama ben ayın 28'ine kadar bekleyecem galiba...
ah su adet döenmlerimde bir gün gecikme olunca girdigim havaları bi görseniz. hamileyim diye dolanıyoprum ortalıkta. sonra kırmızıları görünce moral sıfır.. ah nolurdu su kırmızıları testlerde görseydim :) allahım o günleri de nasip eder inşallah.
hadi bakalım bu ay ben de umutlanmak ve belirtilere takılmamak istiyorumm
aferin kız ağzından bal damladı valla..hadi herkes söz versin..ağzından olumsuz birşey çıkan olursa topikten atılacak ona göre :)) Nesrin kız sen uyabilecek misin bu söylediklerine :)))
benden sana bi tavsiye hiç kafana takma. cunku surekli onu düsününce olmuyor. psikoloji gerçekten cok önemliymiş onu anladım.. ben de bu ay rahat olmaya çalışıcam. Allah herkesin kalbine göre versin.Ben pazartesi aşılama oldum1. aşılamam daha, çok korkuyorum ve çok umutsuz hissediyorum.10 güne belli olur diyorlar ama ben ayın 28'ine kadar bekleyecem galiba...
inşallah dediğin gibi belki de bir işarettir.. benimde eşim varikosel ameliyatı olmuştu ondan sonra keçi boynuzu kürü yaptı o çok iyi geldi..doktorlar sizin normalde de olur bebeğiniz demesine rağmen sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi koydular ve tüp bebekle hamile kaldım..o kürü denesin derim ben..
uyacam canım sözzz :)) olumsuz asla bişey düşünmek yok bundan sonra
anladım cnm arada ıcıriorum ama iştemior tadını şevmior.
çoookk acıktım kızlar ymek yiyip geliyorum
valla bebek için katlanacak..ohh be ne güzel bütün sıkıntıları biz çekiyoruz onlar tadını sevmeyecek yok öyle..valla benimki uzun bir süre yaptı gıkı çıkmadı..görüyordu çünkü tedavilerde neler çektiğimi..kolay değil 3 aşılama 2 tüp bebek..arada içmeyle olmaz öyle..onun bir süresi var..o sürede yapıp her gün içip sonra bir süre ara veriyorsun sonra tekrar yapıyorsun..sonucu çok güzel oluyo..dediğim gibi doğanın bir mucizesi..ilaç olarak kabul etsin..
kızlar biliyosunuz benim adetlerim meğerse düzensizmiş yeni öğrenmiştim. bu ayda yumurtlama dönemini kendim hesaplayıp ilişki oldu ama ben yine de umutlanmak istemiyorum hamileysem diye. :26: Amaaa rüyamda yumurta gördüm hamilelik anlamına geliyomuş. 1hfta öncede ne gördüğümü hatırlamıyorum ama gene anlamı hamilelik olan bişey görmüştüm.. böyle bişey olur mu ki ? ne dersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?