şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

selam arkadaşlar...yarım saat sonra kan testi sonucumu almaya gidicem çooookkk heyecanlıyım..hem umutluyum hem umutsuzum...karmaşık duygular içindeyin..sonuç negatif olursa diye eşimden kredi kartlarını aldım :S negatif olursa naparım tahmin edemiyorum...çatlatma iğnesi yaptık da o yüzden umuda yakınım...Rabbimden tek isteğim ŞÜKÜR....
dua ederseniz çok sevinirm...

hadi inşallah canım beklediğin haberi alırsın bizede haber et topiğimizin ilk hamilesi sen olacaksın inşallah

:)) öle ama insan utanıyo.. ben düşünüyorum yani eczanedekiler diyodur. ay bu kız her ay burdan alıyo testi geçen ayda olmadı demekki filn diyosa diye düşünüyorum .. Ankaranın ilçesinde oturuyorum canım Polatlı'da. Eczanesi bol maaşallah'ta etrafımda 4 tane eczane var diğerlerin 10 15 dk uzaklıkta bide her eczanedeki testler iyi olmuyo. o yüzden yenilerini keşfetcem bu ay bakalım :))

ayy hadi bakalım inşallah pozitiftir..negatif olursa da ne yapacaksın hayırlısı böyleymiş diyeceksin kendini fazla yıpratmayacaksın..ben yaptım işkenceyi gördüm zona oldum aylarca kendime gelemedim..ondan sonra kendi kendime söz verdim bir daha kendime bunu yapmayacağıma dair..bak şimdi kızım 3 yaşında..o yüzden sabır..herşeyin bir zamanı var hayırlısını iste..inşallah seninki pozitif çıkar..güzel haberlerini bekliyoruz..

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.. :)

sanırım en kesini predictor..biraz pahalı ama kesin sonuç veriyor..

o israr testlerini ben eşime aldırıyorum her defasında başka eczanden alıyorum inşallah bu cümle alıyodum diye geçmişte kalır...
arkadaşlar hamile olursam zor bi süreç beni bekliyo..kan pıhtılaşması da var ben de her gün iğne olucam...dil ucuyla da olsa dua edin lüfen..

canım ben araştırdım pahalıda çıkmayıp ucuz teslerde çıkan sonuçlarda var yani onlarda tam güvenilir deyil.bu sitede çok okudum 2 testi bir arada yapıp ucuz olanda 2 çizgiyi gören

sanırım haklısın..rabbim her halukarda şükredebilmeyi vardır bi hayır demeyi nasip etsin..5 yıl oldu canım ya inan dile kolay.. çift kişilik oldum ya..bi üzülüyorum bi tevekkül ediyorum...hayırlısı çok heyecanlıyım...hiç bi belirtim yok o yüzden de biraz umutsuzum..

canım ben araştırdım pahalıda çıkmayıp ucuz teslerde çıkan sonuçlarda var yani onlarda tam güvenilir deyil.bu sitede çok okudum 2 testi bir arada yapıp ucuz olanda 2 çizgiyi gören

öyle tabi her test tam sonuç vermiyo.. ucuzda olsa pahalıda olsa. en iyisi kan, sonrada ultrason :)

ıııı yanlış kelime kullandın burada umutsuzlukla iligli her türlü kelime ve cümle yasak..ben kızımı evliliğimin 7.yılında aldım kucağıma..hemde 5.tedavide..nasıl aldım biliyor musun sürekli pozitif olarak ve olumsuz birşey aklıma getirmeyerek..biraz geç akıllandım ama olsun bak başarılı da oldum..o yüzden sende her zaman olumlu düşün..negatiflik negtifi çekiyor çünkü..belirti de olması gerekmiyor ayrıca..adetin geçti mi bu arada ?

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim...umud gerçekten çok güçlü bi şey..
benim adetime yaklaşık 3 gün var. ben bu ay çatlatma iğnesi yaptım ve kan pıhtılaşmam olduğu için pozitif sonucu erken öğrenmem gerekiyo o yüzden bugün kan testi yaptık hayırlısı inşallah.... ay çok heyecanlıyım ya...anlatamam heyecanımı..

kızlar eşim ne yapmış bi karışım hazırlamış bal ceviz muz kivi karıştırmış bu bitecek die getirdi akşam bitirene kadar canım çıktı bal kesti küçük bir kase ama tatlıyla rası olmayan için çok geliyo.garibim o bile karışım yapmaya başladı

allah yardımcın olsun gönlünün muradını versin canım

buradaki herkes heyecanını çok iyi anlıyordur merak etme..dualarımız seninle..

kızlar şu an test sonucum hastanede duruyo... ben eşimi bekliyorum beraber gidicez testi almaya..
kalbim duracak sanki yaa.şu an sizlerle diz dize olmak çok isterdim..benim derdimi anlayan içten yakın dostlara çok ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…