şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Kızlar ben bu işin içinden çıkamadım beceremiyorum başka bir arkadaştan yardım aldım sağolsun ama karıştı kafam dün ovulasyon testi aldırdım kocama içeriği okudum karıştım içinde sadece 2 tane var ve günde iki kezde uygulayabileceğim yazıyor bide tablo çizelge var ama hangi gün yapıcağımı nasıl ayarlıcam ki :26: zaten yumurtlayacağım günü bilsem teste ne gerek var ne saçmaaaa yada ben anlamadım

Günaydı kızlar nasılsınız bakalım.. ? Günleri geçenler sabredin bakalım pazartesi kan testi verin inşallah hayırlı haberler verirsiniz.. :)
Rüyalar konusunda bende arkadaşıma katılıyorum .NAsıl yorum yaparsan o şekilde çıkar iyi bi rüyayı kötü yorumlarsanız kötü olur. her rüya hayra yorulmalıdır. KArşıdakine anlatmadan öncede onun "hayır olsun inşallah" demesi gerekmektedir. :) Rüyalarınız hayrolsun Rabbim gönlümüze göre versin :)

Merhaba kizlar ben kırmızılari bu sabaha karşi gördüm .. Ama psikolojimin bedenime neler yaptirabileceğinin de farkina vardim... O kadar üzüldüm ki bu defa karnim hiç olmadiği kadar agriyor ...................

canım seni çok iyi anlıyorum .aynı kırmızıları bende bu sabah maalesef gördümsağlık olsun ne yapalım senin birdahaki bat ne zaman benim 9 MART .

günaydınn şekerleer :)
bişey takıldı aklıma ben folik asit alıyorum ama kanım düşük olduğu için hem demir hem folik asit maltofer adı.aç yazılmış kutunun üstüne ama ben tok alıyorumm aç midem bulanır diye.sizler folik asiti aç mı tok mu alıyorsunuz kızlar ?

günaydınn canııım :)
ben geçenlerde kız bebek gördüm 2-3 gün öncede hastanede yerde normal doğumla erkek doğurduğumu gördüm tatlıımm :)hayırlara vesile olsun inş bu bile ümit veriyo bana :)

Canım ben unutmayayım diye sabah hep uyanır uyanmaz atıyorum ağzıma.

Bu arada tamamen reglim artık:18::18::18:Stresden geciktirdim tarihi 2 gün ya kafa önemli bu konuda bir kere daha tescillendi.Listede benim beklenmeye batım artık 11-12 martNesrin güncelliyordu heralde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…