- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.101
,ya sat hesaplamada baktım 8 şubat dedi gögüs uçlarım çok sızlıyor koyu gibi kirpiklerimi elime attıgım an elimde kalıyr :) kabızlık ve ishal yok ama söyle bir durum var kulaklarım çok tıkalı alakası varmı bilmiyorum bide kasıklarım çok agırıyor[/QUOs
sanırım pazartesiyi bekliyorsun anlattığın gibiyse zaten şuan idrar testin çıkabilecek kadar olmuştur senin bebiş pazartesiye kadar beklemeden idrardan öğrenebilirsin hayırlı olsun içime doğdu bak canım inşallahhh..
inşaalahhh aslını istersen korkuyorum ya o kırmızı çizgiyi göremezsem diye
,
inşaalahhh aslını istersen korkuyorum ya o kırmızı çizgiyi göremezsem diye
ne kadardır istiyorsun canım kaç yaşındasın sanki olsun gerçeklerle yüzleşmek her zaman sana özgüven kazandırır en azından böyle şüphelerle yaşamaktan kendinde ayyy bu ay hamilemiyim diye bakmaktan iyidir beklemişsin zaten okadar doktor aslında tekrar muayene istemeliydi senden kanda hemen on günlükken belli oluyor zaten neyse inşallah hayırlısı olsunda gerisi geç olsun :ama inşallah hamişsindir
ne kadardır istiyorsun canım kaç yaşındasın sanki olsun gerçeklerle yüzleşmek her zaman sana özgüven kazandırır en azından böyle şüphelerle yaşamaktan kendinde ayyy bu ay hamilemiyim diye bakmaktan iyidir beklemişsin zaten okadar doktor aslında tekrar muayene istemeliydi senden kanda hemen on günlükken belli oluyor zaten neyse inşallah hayırlısı olsunda gerisi geç olsun :ama inşallah hamişsindir
ben bir miyom ameliyatı geçirdim evliliğimin 2 ayında 2011 de evlendim sonra bir düşügüm var ve süresünü bile hatırlayamadıgım kadar hasanede yatışlarım var yaşım 34 bitti artık zamanı geldi geçiyor diyebilirim
ben bir miyom ameliyatı geçirdim evliliğimin 2 ayında 2011 de evlendim sonra bir düşügüm var ve süresünü bile hatırlayamadıgım kadar hasanede yatışlarım var yaşım 34 bitti artık zamanı geldi geçiyor diyebilirim[/QU
anladım canım ama bak günün geçmeye başlamış bile sen bu ay bence hamilesinnn inşallahhh isteyen hepimize tattırsın Allahımmmm....
kızlar bugün 5.geçmiş günüm sabah kan verdim 0.100 çıktıı negatif dimi bu
maleseffff........ama vardır bundada bir hayır niye bukadar günün geçti acaba
ben bir miyom ameliyatı geçirdim evliliğimin 2 ayında 2011 de evlendim sonra bir düşügüm var ve süresünü bile hatırlayamadıgım kadar hasanede yatışlarım var yaşım 34 bitti artık zamanı geldi geçiyor diyebilirim[/QU
anladım canım ama bak günün geçmeye başlamış bile sen bu ay bence hamilesinnn inşallahhh isteyen hepimize tattırsın Allahımmmm....
inşallah bak şimdi heveslendim gidip bir tes alayım olmazsa hemen : ezcane kapanmadan benim için bu zor dönemde en iyi hbr bu olur biliyormusuz o kadar sorun varki evimde bunun mutlulugunu yaşamak isityorum eşime yıldönümü hediiyesi olarak bebişimiz var demek istiyorum
inşallah bak şimdi heveslendim gidip bir tes alayım olmazsa hemen : ezcane kapanmadan benim için bu zor dönemde en iyi hbr bu olur biliyormusuz o kadar sorun varki evimde bunun mutlulugunu yaşamak isityorum eşime yıldönümü hediiyesi olarak bebişimiz var demek istiyorum
inşalllahhh inşallahhhh inan çok içten diyorum inşallah olurrr canım haber ver ama :
inşalllahhh inşallahhhh inan çok içten diyorum inşallah olurrr canım haber ver ama :
hemen gidib geliyorum 15 20 dak kadar sonucu yazarım sanaa duanı eksik etme :)
Allahım yüzümüze baksın isteyen hepimize yaşatsın okuyan herkes dua etsin kızlar birbirine inşallahh inşallahhhh hayırlısııı........
Merhaba kizlar ben kırmızılari bu sabaha karşi gördüm.. Ama psikolojimin bedenime neler yaptirabileceğinin de farkina vardim... O kadar üzüldüm ki bu defa karnim hiç olmadiği kadar agriyor ...................
Günaydı kızlar nasılsınız bakalım.. ? Günleri geçenler sabredin bakalım pazartesi kan testi verin inşallah hayırlı haberler verirsiniz.. :)
Rüyalar konusunda bende arkadaşıma katılıyorum .NAsıl yorum yaparsan o şekilde çıkar iyi bi rüyayı kötü yorumlarsanız kötü olur. her rüya hayra yorulmalıdır. KArşıdakine anlatmadan öncede onun "hayır olsun inşallah" demesi gerekmektedir. :) Rüyalarınız hayrolsun Rabbim gönlümüze göre versin :)
kimse bana yardımcı olmucak mııııı
günaydınn şekerleer :)
bişey takıldı aklıma ben folik asit alıyorum ama kanım düşük olduğu için hem demir hem folik asit maltofer adı.aç yazılmış kutunun üstüne ama ben tok alıyorumm aç midem bulanır diye.sizler folik asiti aç mı tok mu alıyorsunuz kızlar ?
şimdi aldım testi yaptım ama tek çizgiişte bundan korkuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?