- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.581
geçmiş olsun canımya allahım şifa versin yardımcısı olsun
oooo cok fena bı durum ısallah uyutmazlar kedınmı kopegınmı ? neyden olmus bılıyomusunuz...:18:
kataleya ekledimmm
kıyamam ben ona yaa acısını bellıde edemıyo ama sahıplerıı oyle ıyı anlıyokı onun cekdıgı acılarıı ısde elden bısey gelmemsıde cok kotuu benımde nataşam vardı mavı rus kedım... eski sahıbıne tasındıgımız ıcın verdık ama cok ozluyoruz gerı almayıda cok ıstıyoruz ısallah gerı alırız senınde bebişin iyileşcek merak etme dualarımız senınle yasasın hayvan severler ...Kopegin canim daha 6 aylik, yaklasik 10 ay oncede 10 yasindaki kopegimi kanserden kaybettim agrilari artinca uyuttular.. Neyden zehirlendigi belli degil ama buyuk ihtimal motor yagi, ama ins. iyi olucak yarina kadar beklicez..((
teşekkürler canım , darısı sizlerin başına inşaallahben 2 ay üst üste soağn kürü yapmıştım , pko hastasıyım ve prolaktinim yüksekti doktor hormonlarımdaki dengesizlik için beni tedavi etti 1 ay doğum kntrl hapı aldım hormonlarım biraz dengeye geldi tabi bu arada şeker hapı da kullanmaya devam ,sonrasında bu ay ilk klomen denemsini gerçekleştirdik ve yumurta gelişimi gerçekleşti , ve adetim geçikti bat tan 3 gün önce ve 1 gün önce yaptığım idrar testleri negatifti , öle belirgin bir belirtimde yoktu yani herşeyin psikolojik olduğunu düşünüyordum . bizim yumurtlama günlerimi değerlendirme şansımızda çok olmamıştı , o dönemde eşim gripti , en büyük belirtim hala da devam eden midemdeki hazım problemi ne yesem rahatsız oluyorum
süreç böyleydi cnım ve benn gerçekten bugun kist oluşmuştur belki die kan verdim ama sonuç pozitif çok şükür , artık cumartesi kese için doktora gidicem bakalım hayırlısı , dua edin olur mu ........
Kopegin canim daha 6 aylik, yaklasik 10 ay oncede 10 yasindaki kopegimi kanserden kaybettim agrilari artinca uyuttular.. Neyden zehirlendigi belli degil ama buyuk ihtimal motor yagi, ama ins. iyi olucak yarina kadar beklicez..((
KIzzzzz nesroş listede olmak bile çok heycanlıııı
kıyamam ben ona yaa acısını bellıde edemıyo ama sahıplerıı oyle ıyı anlıyokı onun cekdıgı acılarıı ısde elden bısey gelmemsıde cok kotuu benımde nataşam vardı mavı rus kedım... eski sahıbıne tasındıgımız ıcın verdık ama cok ozluyoruz gerı almayıda cok ıstıyoruz ısallah gerı alırız senınde bebişin iyileşcek merak etme dualarımız senınle yasasın hayvan severler ...
seni cuma günü ekledim ama görmemişin :)) inşallah karşısınada hamişle işareti kondururuz bi an önce
hayy maşallahah 60 kişi olmuşuz ha gayret 100 tamamlayalımminşş... yıvrıııııımmmmmbu arada çalışmaya başlamadım ama bu ay tam olarak 4. denemem ha gayret ilk denemede tutturan arkadaşın yumoşlarınıda tebrik ediyorum
kizlar ya bunu hep soruyorum da,emin olamiyorum.gecenlerde kondmun delik oldugunu gorduk de,benim bat 18 ya da 19 subat.bugün belim agriyor.delikden bisey olmaz demi
Selam arkadaşlar yeni üye oldum bende her ay olduğu gibi bu ayda bekliyorum
hayy maşallahah 60 kişi olmuşuz ha gayret 100 tamamlayalımmne bereketli bir topik oldu ben başka topiklerde hiç görmedim
olur olur canım kaçma ihtimali var istemiyosan kesin olur
işallah hayırlı gelır burası sana morelını bozma burda stresler huzunler mutlulga donusuyo yerı gelıyoo kahkahalara boguluyoruz derdımızın ortasında... senınde haberını alıcaz allahın izniyle hoşgeldınSelam arkadaşlar yeni üye oldum bende her ay olduğu gibi bu ayda bekliyorum
aaaamiiiiiiiiiiiiinnnBu sayfa hamiş haberleriyle sallansïn .işallah bebişlerimizin gaz sancılarıni uykusuz gecelerimizide paylaşız.
valla nesrınınde dedıgı gıbı ıstemıyosan hele kesın olurkizlar ya bunu hep soruyorum da,emin olamiyorum.gecenlerde kondmun delik oldugunu gorduk de,benim bat 18 ya da 19 subat.bugün belim agriyor.delikden bisey olmaz demi
kizlar ya bunu hep soruyorum da,emin olamiyorum.gecenlerde kondmun delik oldugunu gorduk de,benim bat 18 ya da 19 subat.bugün belim agriyor.delikden bisey olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?