- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.661
aaa öleyken beklemekm gerekiyormuş
bak sözde deneyimliyim öğrenicem çok şey var
Adetinin geciktigi ilk donemdemlerde gittisyen gozukmeyebilir diyor doktorlar, Bence sen bir daha doktora git, oncelikli olarak adetini soktursun duzene girsin reglllerin, bunun tedavisiyle birlikte arkadasin dedigi gibi baslarsin yumurta takibine..
adetının olmama sebeblerı bellı baslı seylerdır zaten ya kıstın vardır ya tıkanıklılık vardır ya yumurtlaman olmuyodur falan fıstan ....aaaaa öle birşeydemi var nasıl oluyo canım yaaa beni aydınlatırmısın
Kis oda bisimi burda neler neler ogrenip birbirimizden deniyoruz, bence bize fazla takilma sen rahat ol, adetlerini duzene koy, ins bebiste gelir pesinden.. Kizlarla onuda yapalim bunuda yapalim derken kafayi yedik valla
adetının olmama sebeblerı bellı baslı seylerdır zaten ya kıstın vardır ya tıkanıklılık vardır ya yumurtlaman olmuyodur falan fıstan ....
bunu adetının 3. gunu doktora kontrole gıdıp yumurtalarına baktırmakla baslatabılırsın sonra senın yumurtlarını tanıması acısından 11-12 gun sonra tekrar cagırıp bakar ve yumurtalarına bakar... durumuna gore degerlendırme yapar gelısmısse onun akabınde sana ılıskı gunlerını soyler... catlama gunune gore birliktelik onerır egerki gelısmemıse.. bidaha kı ayy artık kontrol doktorun elındedır sana adetın olması ıcın sokturucu verır ve adetınde gıdersın doktora 5. gunu klomen dıye bı ılac verır yumoşlar gelısır...(işallah) ve yumoşlarının boyutuna gore catlatma iğnesı verır yada kendılıgınden catlamsını bekler... sonra gelsın bebişleeeeeeerilla bebnek için deıl bunu duzenlı adet gormek ıcın bıle takıp ettırebılırsın ...
heheeeeyy bee bende baya bılgılıymısım haaa ben neymısımvay vayyyyyy bee neler varmış ben çok iyi bile yapabilmişim ilk çocuğu ozman bu cahillikle
ayyy çok teşekkür ederim canım bu gidişimde doktorumla daha ayrıntılı konuşucam
yeliz ekledim günceleldim
heheeeeyy bee bende baya bılgılıymısım haaa ben neymısım
daha bıcırık bıcırık :18:
demekkı ben kafayı fazla oynatmısım herseyı arastıra arastıradaha 2. denemız olcak buu
slm kızlar... elifnıl58 canım ne yapıyon test verdınmı
slm kızlar... elifnıl58 canım ne yapıyon test verdınmı
Canım test verdim 69 çıktı değerim bir buçuk haftalıksın ama değerin baya yüksek dediler :)) ikiz mi yoksa dediler... darısı sizlere canlarım kahve leke ve sancım kalmadı şükürler olsun hala şoktayım :))) darısı siteyen herkese insaallah. bu arada haya misafirlikteyim
Canım test verdim 69 çıktı değerim bir buçuk haftalıksın ama değerin baya yüksek dediler :)) ikiz mi yoksa dediler... darısı sizlere canlarım kahve leke ve sancım kalmadı şükürler olsun hala şoktayım :))) darısı siteyen herkese insaallah. bu arada haya misafirlikteyim
Kis bendede Bat'a 2 gun var ama 3 gundur kahve lekelenme var, gerci benim her ay olur biraz ama bu ay erken geldi lekelenmem.. Sende de mi olmustu, valla oyleyse tekrar umutlanicam daha 2 gun var bata :)))))
hayırlı olsun canım hamile kalmak için özel bişey yaptınmıııı?
cnm neler yapmadımki.. eşime keçiboynuzu kürü kendime incir kürü yaptım.. eczaneden yakı alıp yapıştırdım(kayınvalidem ve annemin tavsiyesi üzerine)yumurtlama testi kullandım. bal tarçın çörekotu yedim bu ay tam 4 tane ymurtam oluşmuş hala çatlamayanlar var dedi doktor :26:
cnm neler yapmadımki.. eşime keçiboynuzu kürü kendime incir kürü yaptım.. eczaneden yakı alıp yapıştırdım(kayınvalidem ve annemin tavsiyesi üzerine)yumurtlama testi kullandım. bal tarçın çörekotu yedim bu ay tam 4 tane ymurtam oluşmuş hala çatlamayanlar var dedi doktor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?