şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

nesriinn canımm şu listeyi tarih sırasına göre dizsen müsait olduğunda hamişler biarada an üstte gururumuz olsun :):)
bizde daha net görürüz canımmm durumları :)

benim de yarınn :) ama yapmıcam ben test korkuyorum,bence bekle bi yarını da canım inşallah hamileyizdir
Canm çok heyecanlıyım ben merakta ediyorum inşallah hamilşizdir canı ben bugün kan testi yaptırmayı düşünüyoru .. Ama korkuyorumda biraz;( belirti var mı sende?

bakk hinincirinin altındasın

AĞzíndan bal damlïyor hadi işallah hep beraber canım.RAbbim bizleride sevindirsin simdi namazimi kilicam isallah tanimasamda hepinize dua edicem isallah.

Kopegin canim daha 6 aylik, yaklasik 10 ay oncede 10 yasindaki kopegimi kanserden kaybettim agrilari artinca uyuttular.. Neyden zehirlendigi belli degil ama buyuk ihtimal motor yagi, ama ins. iyi olucak yarina kadar beklicez.. ((

kıyamam ben ona yaa dualarım seninle canım benimde 6 yasında bi kızım var 1 ay önce ameliyat oldu o da kist vardı böbrege de sıcramıs onu da aldılar simdi tek böbrekle yasıyo ama cok sükür iyi bende aglamaktan harap oldum iyileşinceye kadar seni cok iyi anlıyorum insallah iyi olucak

Ins. iyi olucaklar, Allahim nasip edicek bebislerimizle oynucaklar..

Benim kirmizilar geldi bacilar
Acaip mide bulantim var yattim simdi
Kocise de aksam pizza soyleriz dedim :)

Size nisey danismak idtiyorum benim adetim hep duzenliydi genc kizliltan beri amA evlendigimden beri dingum kisaliyo 3 aydir 26 gunde bir oluyo
Dongunum kisalmasi normal mi ve dah da kisalir mi sizce

AĞzíndan bal damlïyor hadi işallah hep beraber canım.RAbbim bizleride sevindirsin simdi namazimi kilicam isallah tanimasamda hepinize dua edicem isallah.
allah razı olsun canım
ayy erken olsunda gec olmasın valla sterden olabılıyoo benımde kızken hersey normaldı ama evlednım dengem bozuldu benımkı aksıne gecıkıyo hepp.. hesap kıtapda yapamıyorum ooff... sen en azından varsa hemen oluyosun ısde bunalr nomralmıs doktorum oyle soyledıı.. hatta ben kızken 3 gun adet olurdum evlendım 6 gunu buluyoo...

Tesekkur edeeum evlulik taruhlerimiz de yakinmis
Ne kadardir cocuk dusunuosunuz esin de istekli mi dglse nasil ikna ettin
Yasin kac
Ya ben de istiyorum ki adtim biraz gecikse belki hamilelik fikrine ikna ederim kocisi

Ayberk-ece batın için 14şubat dyor ama hamişsin canım kandan mı baktirdın gebelik testimi yaptın batın aşağı yukarı benim tarihime yakïn belirtilerini yazarmısın tatlım.Bu arada tebrik ederim işallah hayırlïsı ile bebişini kucağína alırsın işallah

Tesekkur edeeum evlulik taruhlerimiz de yakinmis
Ne kadardir cocuk dusunuosunuz esin de istekli mi dglse nasil ikna ettin
Yasin kac
Ya ben de istiyorum ki adtim biraz gecikse belki hamilelik fikrine ikna ederim kocisi

Kis benin kociste istiyor hesapta, adetim gelicek deyincede aa ne guzel haber hala ozguruz demezmi ..
Doktor hemn geri cekilmesin esin bekleyiz biraz dedi nerde bizimkinde yok canim ati alan uskudari gecmistir modunda, 2 dk yetermis o en hizli en saglikli en kalitelisinin bebis olmasini istiyormus, bekleyemezmis.. Napican erkek milleti iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…