- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.641
Ayberk-ece batın için 14şubat dyor ama hamişsin canım kandan mı baktirdın gebelik testimi yaptın batın aşağı yukarı benim tarihime yakïn belirtilerini yazarmısın tatlım.Bu arada tebrik ederim işallah hayırlïsı ile bebişini kucağína alırsın işallah
Ayberk-ece batın için 14şubat dyor ama hamişsin canım kandan mı baktirdın gebelik testimi yaptın batın aşağı yukarı benim tarihime yakïn belirtilerini yazarmısın tatlım.Bu arada tebrik ederim işallah hayırlïsı ile bebişini kucağína alırsın işallah
aaa evet baya yakınmsızTesekkur edeeum evlulik taruhlerimiz de yakinmis
Ne kadardir cocuk dusunuosunuz esin de istekli mi dglse nasil ikna ettin
Yasin kac
Ya ben de istiyorum ki adtim biraz gecikse belki hamilelik fikrine ikna ederim kocisi
aaa evet baya yakınmsız
biz evlendık evleneli istiyoruz ama once bı doktor kontrolune gıttık doktorum ızın vermedı hemen hormonların duzene gırsın cok stres yapmssın dedı evlılık stresı falan... 2 ay once korunmamaya basladık ve ılk aydan bebişimiz tuttu ama dusuk yasadım cunkı hamıleyken yuksek ateslı bı grip gecırmısdım... 21 yasındayımeşimi deil eşim beni ikna etti valla daha nıkahımız kıyılmadan ben doktor kontrollerıme baslamısdım iyikide baslamısım var demkkı bı bıldıgı bızı once bı korumaya aldı sonra bıraktırdıı gercı boyle talıhsız bısey yasadık ama doktorumun ıcı cok rahat herseyıne baktık dedı ( rahım fılmıne bıle) ılk aydan tuttuysa yıne tutar dedıı uzulme dedı... kırmızılar gelsın 2. denemeye devam
sen anlat bakıyım
Cok gecmis olsun insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina
Benim koca hic istemiyo ya 2 yil sonra belki
Ama ben de o zamN 30 olcam
Hem olcak mi olmicak mi onu da bilmiyoruz
Cocuklari o fa cok seviyo ama kenfi cocugu olmasi fikri ona cok uzak brn se cok istiyorum bakalim ne olcak
aaa evet baya yakınmsız
biz evlendık evleneli istiyoruz ama once bı doktor kontrolune gıttık doktorum ızın vermedı hemen hormonların duzene gırsın cok stres yapmssın dedı evlılık stresı falan... 2 ay once korunmamaya basladık ve ılk aydan bebişimiz tuttu ama dusuk yasadım cunkı hamıleyken yuksek ateslı bı grip gecırmısdım... 21 yasındayımeşimi deil eşim beni ikna etti valla daha nıkahımız kıyılmadan ben doktor kontrollerıme baslamısdım iyikide baslamısım var demkkı bı bıldıgı bızı once bı korumaya aldı sonra bıraktırdıı gercı boyle talıhsız bısey yasadık ama doktorumun ıcı cok rahat herseyıne baktık dedı ( rahım fılmıne bıle) ılk aydan tuttuysa yıne tutar dedıı uzulme dedı... kırmızılar gelsın 2. denemeye devam
sen anlat bakıyım :18:
ee bi doktora gıt once doktorda eşinin yanında desınkı sımdı den dusunmenız gerek yoksa gec olabılır desın bak ozamn nasıl ıstıyooCok gecmis olsun insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina
Cocuklari o fa cok seviyo ama kenfi cocugu olmasi fikri ona cok uzak brn se cok istiyorum bakalim ne olcak
valla neye yorarsan o olurmus :18: herkesın farklı farklı dusuncelerı var ama ne olursa olsun hepp stres kaynaklı dıyo doktorlar ....bende ilk denemede tutturanlardanım ama ikincisi için aynı şeyi söyleyemicem aylardır denemedeyiz
ama ben tamamen psikolojik olduğuna inanıyorum ona odaklandığımız için olmuyo
kızlarr varmıydı bugün bebiş haberi pek bakamadım
bu arada bende halen birşey yok üç aydır regli olmuyorum
ee bi doktora gıt once doktorda eşinin yanında desınkı sımdı den dusunmenız gerek yoksa gec olabılır desın bak ozamn nasıl ıstıyoo
valla neye yorarsan o olurmus :18: herkesın farklı farklı dusuncelerı var ama ne olursa olsun hepp stres kaynaklı dıyo doktorlar ....
nasıl yanı yaa 3 aydır regl olmuyomusun neden doktora gıttınmı ?
aaa evet baya yakınmsız
sen anlat bakıyım
Cok gecmis olsun insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina
bencede doktora git o anlatsın benimkide düşünmüyordu ama çocuk sahibi olman çokzor biran önce yapmalısın denilince hemen denemelere başlamıştık
anaaaa vakaya bak senevet hilbar yaaa olmuyorum
test yaptım pozitif çıktı gittim hemen doktora göremedi kan testi istedi ondaanda 1.20 çıktı yok bebek dediler
ama kafam çok karışık karnım büyüdü ilk çocuğumdaa da anlayamamıştık bi gittim 3.5 aylık hamileymişim cinsiyetini bile öğrendim
buda öle olucak diye korkuyorum
Kis benin kociste istiyor hesapta, adetim gelicek deyincede aa ne guzel haber hala ozguruz demezmi ..
Doktor hemn geri cekilmesin esin bekleyiz biraz dedi nerde bizimkinde yok canim ati alan uskudari gecmistir modunda, 2 dk yetermis o en hizli en saglikli en kalitelisinin bebis olmasini istiyormus, bekleyemezmis.. Napican erkek milleti iste..
evet hilbar yaaa olmuyorum
test yaptım pozitif çıktı gittim hemen doktora göremedi kan testi istedi ondaanda 1.20 çıktı yok bebek dediler
ama kafam çok karışık karnım büyüdü ilk çocuğumdaa da anlayamamıştık bi gittim 3.5 aylık hamileymişim cinsiyetini bile öğrendim
buda öle olucak diye korkuyorum
anaaaa vakaya bak sen
boylesi bebişide ilk defa duydum daha neler gorcez hey allahım
nıye korkuyon kız ısde ne guzel varsada gec oldun guc olmasın işallah buda gosterır kendınısen zahmet etme anne der ben sana bı geldım 3 aylık geldım hemde der kaldı 6 ay oooh mis
valla ne dıyım bıseyde dıyemedım
daha cok deneyımsızım bu konularda sizler benım buyugumsunuz sızden ogrencegıım coooook sey var
canim doktor tam olarak ne kadar beklesin dedi???
Canim bence yine doktora gorun, dis gebelik , Mol gebeligi gibi bir durumda sozkonusu olabilir..
Bir surec soylemedi, sanirim bunu demesindeki etken sposlarin hemen disari akmasini engellemek.. Bizimki 10 dk bile beklemiyor valla, sklyormus beyefendi..
oooooooooooo yılda bırmıı :18:yok be canım hiç iyi değil ilk hamileliğimden hiç birşey anlamadım aaaa hamileymişim derken 4 ay sonra doğum yaptım birbuçuk ay erken doğdu iyi olmadı yani
bunu doya doya yaşamak istiyorum ama nasip olmucak galiba
benimki çok düzensiz o yüzden bilemiyom yılda birde gelebilir bat üç ayda birde
oooooooooooo yılda bırmıı :18:
yumurtlama takıbı yaptırsana sende
ayyy öle birşey olmaz inşallah hem onun farklı belirtileri olmazmı ki sancı filan hiç bilmiyorum onlar nasıl oluyo öle olsa gittiğimde görmezmiydiki doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?