şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

O ynlis hesaplamis canim 5 subatmiydi neydi onun bati, listede duzelmemis ondan..

Onunki 7siymis yanlis biliyomud

Tesekkur edeeum evlulik taruhlerimiz de yakinmis
Ne kadardir cocuk dusunuosunuz esin de istekli mi dglse nasil ikna ettin
Yasin kac
Ya ben de istiyorum ki adtim biraz gecikse belki hamilelik fikrine ikna ederim kocisi
aaa evet baya yakınmsız
biz evlendık evleneli istiyoruz ama once bı doktor kontrolune gıttık doktorum ızın vermedı hemen hormonların duzene gırsın cok stres yapmssın dedı evlılık stresı falan... 2 ay once korunmamaya basladık ve ılk aydan bebişimiz tuttu ama dusuk yasadım cunkı hamıleyken yuksek ateslı bı grip gecırmısdım... 21 yasındayım eşimi deil eşim beni ikna etti valla daha nıkahımız kıyılmadan ben doktor kontrollerıme baslamısdım iyikide baslamısım var demkkı bı bıldıgı bızı once bı korumaya aldı sonra bıraktırdıı gercı boyle talıhsız bısey yasadık ama doktorumun ıcı cok rahat herseyıne baktık dedı ( rahım fılmıne bıle) ılk aydan tuttuysa yıne tutar dedıı uzulme dedı... kırmızılar gelsın 2. denemeye devam
sen anlat bakıyım
:18:

bende ilk denemede tutturanlardanım ama ikincisi için aynı şeyi söyleyemicem aylardır denemedeyiz
ama ben tamamen psikolojik olduğuna inanıyorum ona odaklandığımız için olmuyo

ee bi doktora gıt once doktorda eşinin yanında desınkı sımdı den dusunmenız gerek yoksa gec olabılır desın bak ozamn nasıl ıstıyoo
bende ilk denemede tutturanlardanım ama ikincisi için aynı şeyi söyleyemicem aylardır denemedeyiz
ama ben tamamen psikolojik olduğuna inanıyorum ona odaklandığımız için olmuyo
valla neye yorarsan o olurmus :18: herkesın farklı farklı dusuncelerı var ama ne olursa olsun hepp stres kaynaklı dıyo doktorlar ....
kızlarr varmıydı bugün bebiş haberi pek bakamadım
bu arada bende halen birşey yok üç aydır regli olmuyorum

nasıl yanı yaa 3 aydır regl olmuyomusun neden doktora gıttınmı ?

evet hilbar yaaa olmuyorum
test yaptım pozitif çıktı gittim hemen doktora göremedi kan testi istedi ondaanda 1.20 çıktı yok bebek dediler
ama kafam çok karışık karnım büyüdü ilk çocuğumdaa da anlayamamıştık bi gittim 3.5 aylık hamileymişim cinsiyetini bile öğrendim
buda öle olucak diye korkuyorum

Cok da baski yapmak istemiyorum o da istesin istiyorum
Bir yilimiz bi dolsun da bakalim :$neyse canim ben kactim herkese iyi gunler

anaaaa vakaya bak sen
boylesi bebişide ilk defa duydum daha neler gorcez hey allahım
nıye korkuyon kız ısde ne guzel varsada gec oldun guc olmasın işallah buda gosterır kendını sen zahmet etme anne der ben sana bı geldım 3 aylık geldım hemde der kaldı 6 ay oooh mis
valla ne dıyım bıseyde dıyemedım
daha cok deneyımsızım bu konularda sizler benım buyugumsunuz sızden ogrencegıım coooook sey var

canim doktor tam olarak ne kadar beklesin dedi???

Canim bence yine doktora gorun, dis gebelik , Mol gebeligi gibi bir durumda sozkonusu olabilir..

yok be canım hiç iyi değil ilk hamileliğimden hiç birşey anlamadım aaaa hamileymişim derken 4 ay sonra doğum yaptım birbuçuk ay erken doğdu iyi olmadı yani
bunu doya doya yaşamak istiyorum ama nasip olmucak galiba
benimki çok düzensiz o yüzden bilemiyom yılda birde gelebilir bat üç ayda birde

oooooooooooo yılda bırmıı :18:
yumurtlama takıbı yaptırsana sende

ayyy öle birşey olmaz inşallah hem onun farklı belirtileri olmazmı ki sancı filan hiç bilmiyorum onlar nasıl oluyo öle olsa gittiğimde görmezmiydiki doktor

Adetinin geciktigi ilk donemdemlerde gittisyen gozukmeyebilir diyor doktorlar, Bence sen bir daha doktora git, oncelikli olarak adetini soktursun duzene girsin reglllerin, bunun tedavisiyle birlikte arkadasin dedigi gibi baslarsin yumurta takibine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…