şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Elsinore yanıtın için teşekkür ediyorum..doğru anlamışmıyım şimdi benim bugün adetimin 1.günü, yarın yani 2.günü bu ballı tarçınlı çörek otunu aç karna yiycem yumurtlama günüme kadar,yumurtlama döneminden sonrada ananas yiyorum demi..ayy kusura bakma mala bağladım bugün öyle sinir bozucu şeyler yaşadaımki anlatamam yol boyu sinirden ağladım şekerini kaybetmiş çocuklar gibi..o yüzden oku oku basmıyo kafam aptallaştım doğru anlamışım demi böyle yapıyorum? inş banada yardımı olur..

evet cnm gayet doğru anlamışsın hadi yarasın :)

kızlar adetime 10 gün var. ancak bende 3-4 gündür aşırı bir ateş hali var genelde çok üşürdüm, şimdi üşümüyorum hatta yanıyorum :) belimin ve kasıklarımın sol tarafında genel olarak bi ağrı var... aşırı bi şişkinlik hissi, kabızlık ve gaz sorunu yaşıyorum, çok nadirde yemekten sonra mide bulantısı oluyor... sizce bunlar belirti olabilir mi, umutlanmak istemesem de içimdeki sese engel olamıyorum... ama eğer olmazsa diye de çok korkuyorum... :(

cnm adetine daha 10 gün varmış bu belirtiler yumurtlama belirtisi de olabiliyor..iyi değerlendirin derim ben :)

günaydın kızlar kanamam arttı yanlız kırmızı şeklinde deyil ve çok sancım var muhtemelen kırmızıya döner.bu ay tuhaf bir şey sergiledi vucudum.göyüsler olsun kanamma olsun farklıydı.akşam annem adetin şaşmış hamile kalacan dedi.düşük yaşadıgım sırada adetim bir kere daha böyle gelmişti.ben ilaca yorumlamıştım.ertesi ay hamileydim.senin günün erken gelmiş hamile kalacan diyorlar.umutlar başka bahara kaldı :(((

yapma ya öff be neyse cnm hayırlısı ne ise o olsun yapacak birşey yok denemeye devam elbet olacak...

günaydın kızlar kanamam arttı yanlız kırmızı şeklinde deyil ve çok sancım var muhtemelen kırmızıya döner.bu ay tuhaf bir şey sergiledi vucudum.göyüsler olsun kanamma olsun farklıydı.akşam annem adetin şaşmış hamile kalacan dedi.düşük yaşadıgım sırada adetim bir kere daha böyle gelmişti.ben ilaca yorumlamıştım.ertesi ay hamileydim.senin günün erken gelmiş hamile kalacan diyorlar.umutlar başka bahara kaldı :(((

GÜNAYDIN CANIM... yani hala kırmızıya dönmediyse umut var diyebilirmiyiz. sen dikkat et bak kendine yormamaya çalış kendini ani hareketler yapma.. geçen gebeliktede erken gelmiş aynı bugün ki gibi belkim yine aynısı olur bunu bilemeyiz ki.. İnşallahta öyle olur.. zaten bugün rengi belli olur .. Hadi hayırlısı kuzum...

senden sonra benimde umudum kesildi ama birlikteydi ya yumurtlama günlerimiz çok heveslendiydim ben bu ay.. dün de sağ kasığımda sızlama gibi ağrı oldu.. benimkide gelir gibi belkii :(

senin gününm yarın deyilmi canım umudunu yitirme bak sen ben gördümde yitirdim sen niye şimdiden karamsarlığa düşüyoeun kız

Back
X