- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.241
kendimi hiç yalnız hissetmedim ama durmadan aşağıdan sesliyorlar...bir sohbet ettirmediler şunun şurasında...ben de ögrencisiz ögretmenim:)
önemli değil canımtablo tamamdır kızlar serap tşkler
başka bir topikten not etmiştim daha hiç denemedim lazım olur belki bir dahakı ay. çok oluyorsa daha az koyalım
10 çay kaşığı tarçın çok değil mi yaw ben 1 çay kaşığı anca koymuşumdur..tarçın çok keskin birşey çünkü..bilmiyorum bence siz yiyebileceğiniz miktarda ekleyin derim ben..[/QU
bayanlar denediniz mi bilmıyorum ben denemedım yanlışmı not aldım acaba
bence çok olur yani ben dediğim gibi yaptım işe de yaradı..sen istersen yiyebileceğin kadar ekle aksi taktirde yiyemezsin feci acı olur tahminimce..sende uzun zamandır mı istiyorsun bebek ?
Kizlar merabaa bende araniza yeni katildim ama cok uzun zamandir okuyorum yazilarinizi bilmedigim herseyi burdan ogrendim bende bebek karari verdigimde yapariz olur diyodum ama malesef hersey o kadar basit degilmisbizde 6 aydir deniyoruz ama bu ay cok umutluyum insallah:))daha ovulasyon doneminde bile degilim ama umut iste :)hamile olanlari okudukca agliyorum resmen sevincten herkesin birbirini anladigi boyle bi site olmasi ne kadar guzel insallah subat icin hayaline kavusmayan kalmasin aramizda:))bu ay ovulasyon testi aldim ggdan ama adetin 7.gunu yaptim dayanamayip kacirmiyim diye hergun yapsam diye dusundum ama o da cok yorucu 1 cizgi silik cikti dogal olarak negatif zaten 30 gunde bir adet dongum internet hesaplamalarina gore 3 subat tahmini yumurtlama 28ocakta teste baslasam erken mi sizce??
:84::84::84: dişim ağrıyor :84::84::84:
:84::84::84: dişim ağrıyor :84::84::84:
ağrı kesici aldım ama papatya çayı yok maalesefağrı kesici ve papatya çayıııııııı :)
Kizlar merabaa bende araniza yeni katildim ama cok uzun zamandir okuyorum yazilarinizi bilmedigim herseyi burdan ogrendim bende bebek karari verdigimde yapariz olur diyodum ama malesef hersey o kadar basit degilmisbizde 6 aydir deniyoruz ama bu ay cok umutluyum insallah:))daha ovulasyon doneminde bile degilim ama umut iste :)hamile olanlari okudukca agliyorum resmen sevincten herkesin birbirini anladigi boyle bi site olmasi ne kadar guzel insallah subat icin hayaline kavusmayan kalmasin aramizda:))bu ay ovulasyon testi aldim ggdan ama adetin 7.gunu yaptim dayanamayip kacirmiyim diye hergun yapsam diye dusundum ama o da cok yorucu 1 cizgi silik cikti dogal olarak negatif zaten 30 gunde bir adet dongum internet hesaplamalarina gore 3 subat tahmini yumurtlama 28ocakta teste baslasam erken mi sizce??
arveles al diş agrısına ii gelioooo :)
ağrı kesici aldım ama papatya çayı yok maalesef
gelir inşallah o da .. :) zamanını bekliyodur
içmiş halimi düşünemiyorum...olmadı rakılı pamuk :))))
inş. cnm beklıoruz dualarımdaşınız hepınız butun bebek bekleyenlerrr
allam ya o sonuna koyulan sigaralı ikon ne ölevar mı aramızda sigara kullananlar kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?