- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.201
o bende de oluyo ne yazıkki, ve ne hikmettir ki tam test alıyorum eve gelip yapıyorum yarım saat sonra kırmızılar geliyo :)aynen bak bnde güçlüyüm o konuda hiç bırakmadım kendimi olmadı olmuyo işte die kırmızıları görünce bi hayal kırıklıgı eşime iki aglamam oluyo snra dr arayıp ne yapcagımızı soruyorum yni aya hazırlıyorum kendimi ama sadece günüme 2 gün kala flan stresim coook yükseliyo bi onu engelleyemiyorum düşünmek istemiyorum ama hep bnu düşünürken yakalıyorum kendimi :)
adetin geçmeden yaptığın hiçbirşeyin kullandığın hiçbir ilacın zararı olmaz cnm merak etme..
evet öğretmenim hocammm...ama şu an öğrencisiz öğretmen...tatil moduna erken girdi benimkiler...bende boş boş oturuyorum sınıfta...
ben de ögrencisiz ögretmenim:)evet öğretmenim hocammm...ama şu an öğrencisiz öğretmen...tatil moduna erken girdi benimkiler...bende boş boş oturuyorum sınıfta...
inşallah hep brlikte patlatırız :) bu arada öğretmensin sanırım, meslektasız :)
e sen neden gitmiyorsun evine madem öğrencilerin yokmuş ..bırakmıyorlar mı öyle olunca ?
ben de sınıf ögretmeniyim ama büyüdüm müdür yardımcısı oldum :)ay ne güzel sende mi sınıf öğretmenisin yoksa..ne güzel mesleğiniz var yaa bende çok isterdim öğretmen olmayı küçükken ama olmadı
ben de sınıf ögretmeniyim ama büyüdüm müdür yardımcısı oldum :)
inşallah kızın olur :)
her ne kadar artık yerlerde olsan da, maaşı az da olsa,ögretmenlik saygın meslektir, kutsal meslektir.. ben isterim çocugumun ögretmen olmasını, tabi önce dogurabilirsem :))gerçi şimdi öğretmenlerin hali de ortada ama ne isterse onu olsun..ben diyorum ki doktor ol büyüyünce diyorum hayır doktor olmak istemiyorum hiç eğlenceli değil diyo :)) sen hangi şehirdesin yaş kaç ?
her ne kadar artık yerlerde olsan da, maaşı az da olsa,ögretmenlik saygın meslektir, kutsal meslektir.. ben isterim çocugumun ögretmen olmasını, tabi önce dogurabilirsem :))
ben ankaradayım,27 oldum(
ben de sınıf ögretmeniyim ama büyüdüm müdür yardımcısı oldum :)
inşallah kızın olur :)
tablo tamamdır kızlar serap tşkler
Ayy neler neler konuşulmuş gelene kadar. yeni gelenlerde hepiniz hoşgeldiniz :))
Kızlar sen daha bebeymişin lafı hiç hoş değilben evimin kadını, kocamın biricik karısı, olursada bebemin bitanecik annesi oluyorum :) evet yaşım küçük resimlerimi görseniz tip olarak dahda küçük gösteriyorum :) ayıptır söylemesi birazcık baby face'im
erken anne olmak istiyorum çünkü kocam işte olduğu zamanlarda benim canım sıkılıyo bi bebeğim olsun istiyorum o yüzden.. :) hem genç anne olup bebeğimle gezip eğlenmek istiyorumm .. çok mu şey istiyorum ihtiyarlarr
ilk sırada da ben varım hihihibakalım günüm yarın dolacak.. :)
bence bu ek gösterge olayı tamamen umut tacirciliği :) gelecegini sanmam ama keske gelse.. gelirse de bizden çok emekli olacak öğretmenler faydalanacaklar. hem emekli maaşında hem de alacakları ikramiyede büyük fark olacak..marie konuyla ilgisiz ama md yardimcisi isen ogretmene 3600 ek gosterge ile ilgili duyumun ve gelisme var mi? bu haziranda emeklilik vereceklere yarar mi yetisir mi?
inşşşşşşş gelmez o kırmızılarda bize burada beta hcg degerini yazarsın şöööööle kocamn rakamlarla cnm :)
ne kadar zaman oldu evleneli zynelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?