şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bende kacar kızlarrrr eve gitme vakti geldi sonunda :) vakit bulursam aksam girerim olmadı sbhhhhhhh öpüyorum hepinizi iyi aksamlar!!!

bende 10 dk sonra çıkıcam ... gider ayak sizlere kötü haberi vereyim o halde. tam belli olmasada kahveye yakın açık renkte akıntım gelmiş. yarın daha net ortaya çıkar.. halbukisi çok ümitliydim bu ay :85:

ahhhh canımya üzülme hemen belki adet deyildir ümidini kaybetme sakın

inş. adet değildir cnmmm ben bu ay adetım gunune geldı bıtelı 2 gun oldu çalışmalar şon gaz devam edıoz her gece her gece bu aydan umıtlıyım adetım gunu gunune gelınce bır umıt oldu pko oldumdan 4 ayda bır ılacla gelırdı bu ay 30 gun oldu ve haşta oldum ılaçşızzz

bende geçen ay 25inde olmuştum bu ayda işte olcaktı yarın gelcek sanırım tam zamanında çok lazım yaa

bende geçen ay 25inde olmuştum bu ayda işte olcaktı yarın gelcek sanırım tam zamanında çok lazım yaa

ne güzel düzenli adet oluoşun bu bıle ıyı bışey ınankıııı bende 4 ayda bır oluom ve en az 5 kere teşt yapıom varmı acaba ya varşa dıe delırıom o cok kotuuu

merabalar...nasilsnz? benim de 4 gun gecti ve emin olamiyorum.stres de gecikme nedeni olabilirmis;ama benim strsten erken olurdu hep.kac gun gecince test yapmak gerekiyor.:26:

Bence de oyle ama belki secim oncesi olur benim sorum acaba bu yila yansir mi? Yani bu haziranda emekli olcaklar seneye cikar belki diye emekli olmayabilur ozaman

valla belimden sırtıma doğru ağrılar başladı bile inşallah değildir bakalım akşam veya yarın belli olur

ayy canıım inş adet olmazsın, bebiş gelmiştir belki..onun içindir bu lekelenmeler..

ayy topiğin başlığı ŞUBAT ya, önce gelmiyo demekki baksanıza,kimseden bebiş haberi gelmedi(

Şubat ayında hepbirlikte hamiş oluruz inş:)) allah ım aratmasın inş..

buarada 3-4 saat bakmıyorum sayfalar doluyor,hepsini okumaya çalışıyorum ama..:)))

buarada bende sigara içmiyorum ama eşim ara içiyor..

kizlar testimi yorumlar misii? kac gune yumurtlama olur.. bu arada 31-32 gune adet goruyorum ve SAT 12 ocak... ilk deneme olunca emin olmak istedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…