- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.301
sizler nerde çalışıyodunuz kızlar ? c.teside çalışıyomusunuz ?
Herkeze iyi akşamlar kızlar bu aksam şansıma erken bitti mesaii öpüldünüz sabah görüşmek üzere :)
ben ankaradayımm.. :)
aksaray bende yarı akrabalarım ankarada sincan fatihe çok geldim :)
heyyyyyy bnde varım cumartesi calısıyorum hemde tam gün 6ya kdrrrrr
bende 10 dk sonra çıkıcam ... gider ayak sizlere kötü haberi vereyim o halde. tam belli olmasada kahveye yakın açık renkte akıntım gelmiş. yarın daha net ortaya çıkar..halbukisi çok ümitliydim bu ay :85:
ahhhh canımya üzülme hemen belki adet deyildir ümidini kaybetme sakın
bende 10 dk sonra çıkıcam ... gider ayak sizlere kötü haberi vereyim o halde. tam belli olmasada kahveye yakın açık renkte akıntım gelmiş. yarın daha net ortaya çıkar..halbukisi çok ümitliydim bu ay :85:
inş. adet değildir cnmmmben bu ay adetım gunune geldı bıtelı 2 gun oldu çalışmalar şon gaz devam edıoz her gece her gece bu aydan umıtlıyım adetım gunu gunune gelınce bır umıt oldu pko oldumdan 4 ayda bır ılacla gelırdı bu ay 30 gun oldu ve haşta oldum ılaçşızzz
bende geçen ay 25inde olmuştum bu ayda işte olcaktı yarın gelcek sanırım tam zamanında çok lazım yaa
bence bu ek gösterge olayı tamamen umut tacirciliği :) gelecegini sanmam ama keske gelse.. gelirse de bizden çok emekli olacak öğretmenler faydalanacaklar. hem emekli maaşında hem de alacakları ikramiyede büyük fark olacak..
valla belimden sırtıma doğru ağrılar başladı bile inşallah değildir bakalım akşam veya yarın belli olur
Eki Görüntüle 615715
kizlar testimi yorumlar misii? kac gune yumurtlama olur.. bu arada 31-32 gune adet goruyorum ve SAT 12 ocak... ilk deneme olunca emin olmak istedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?