şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

sezgi ne yaptıki merak ettim gelmedi hala

geldim kuzum geldimm.. hepinize günaydın..

dün akşam eve gittim yaa eve gidene kadar bişey yok. ped yerleştirdim biraz açık renkte kırmızı gelmiş. sonrasında jel gibi kaygan kırmızılar geldi ama yine açık ve az. heralde bugün devamı gelir diye düşünüyorum.. sırtım haricinde hiç bi yerimde ağrı yok. bi ara akşam sol kasığımla sağ bacağıma kramp girdi başkada yok.. bu jel gibi kaygan açık renkte gelen kırmızı kafamı karıştırdı. ben şimdi mi yumurtluyom yoksa anlamadım :26: :85:

canım tutunma kanamaşı olmaşn ooooooooo bir teşt yapşana

canım yumurtlarken kanama olmaz ilşkiden sonra , çatlarken açık kahve gelir bazende açık pembe renkde olur sadce birde tutunma kanamsı olur 1 gün sürer oda yoğun deyildir onun haricinde kanama olmaz

herkese günaydııın.iyi ki kaynatmamışsınız yaw 6 sayfa olmuş oku oku anca bitti :) nasılız bugün güzeller..sezggicm inşallah devamı gelmez..benim de hamileliğimde açık pembe kanamam olmuştu az az yerleşme kanamasıymış..inşallah senin de öyledir..karın ağrın var mı ?

Son düzenleme:
tabiside başlıktan :) eğer sen ocak anneleri yazsaydın biz hepimiz çıkardık :) artık sen şubat 23te ben şubat 25te vercem haberi :) diğerleride tabiii :)

bilseydim ocak yazardım canım :)) bizde sırayla şubatta rekor kırarız topikde allahın izniyle teker tker hamile kalırız inşallah

canım tutunma kanamaşı olmaşn ooooooooo bir teşt yapşana

bilmiyorum ki ... akşamda dua ettim hep inşallah bebeğim tutunduğu için oluyodur diye :85: şimdiden yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. geçsin biraz günler. daha geliyo ki az az bitmedi :85:

canım yumurtlarken kanama olmaz ilşkiden sonra , çatlarken açık kahve gelir bazende açık pembe renkde olur sadce birde tutunma kanamsı olur 1 gün sürer oda yoğun deyildir onun haricinde kanama olmaz

ayy ne bilim jel gibide gelince öyle sandım .. artık tamamen gelince belli olcak neyin nesi..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Layle
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_
[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_marie_
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulec87
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nuarin[/TD]
[TD="align: center"]19 Şubat[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İnşallah gelmez :85: dün biraz vardı ağrı mideye doğru çıkıyodu. gece yatarkende vardı. sağıma dönüp yattım geçti ama. şimdi yok ağrı bi sırtım ağrıyo..
bide karnım aç

bilmiyorum ki ... akşamda dua ettim hep inşallah bebeğim tutunduğu için oluyodur diye :85: şimdiden yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. geçsin biraz günler. daha geliyo ki az az bitmedi :85:

inş. cnmmm bebek ıcındır onlarrr ama ben dayanamaz yapardım

10 dk dısarı cıktım sayfalar yne almış basını gitmiş kızların hepside gelmiş hoşgelmişler sezggi kanda betahcg baktırırsan net sonuç alırsın cnm ama ynede dedigin gbi en az yarını bekle artmassa kırmızıların öle yaptır bizide öle bekletme sabırsızlanıyoruz ilk hamişi çıkaralım die topikte

İnşallah gelmez :85: dün biraz vardı ağrı mideye doğru çıkıyodu. gece yatarkende vardı. sağıma dönüp yattım geçti ama. şimdi yok ağrı bi sırtım ağrıyo..
bide karnım aç

peki normal adetlerin nasıl baslıyo buayda farklılık sizmişsindr aynı diilse ii kötü insan kendini bilio anlıyo normal adet kırmızısı yada farklı bişi die cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…