şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

inşallah ilk hamişiniz ben olurum ama beklemekte fayda var. normalde şimdiye artması lazımdı ama belkide akşama artar.. inşallah artmazda.. üff.. ne zormuş yaa.. gel bebeğim gelll geeellll gell

peki normal adetlerin nasıl baslıyo buayda farklılık sizmişsindr aynı diilse ii kötü insan kendini bilio anlıyo normal adet kırmızısı yada farklı bişi die cnmm

geçen ay sancılı başladı.. üstelik başta koyu kahve sonra koyu canlı kırmızı geldi hemen.. ağrıdan duramadım.. ama bunda daha bişey yok. anlamadım gitti..

geçen ay sancılı başladı.. üstelik başta koyu kahve sonra koyu canlı kırmızı geldi hemen.. ağrıdan duramadım.. ama bunda daha bişey yok. anlamadım gitti..

hadi bakalım hayırlı olsun demekten baska bişi kalmadı ama bgn senn üstüne geliriz biz geldi mi gelemdi mi arttı mı kırmızıların die :)

hadi bakalım hayırlı olsun demekten baska bişi kalmadı ama bgn senn üstüne geliriz biz geldi mi gelemdi mi arttı mı kırmızıların die :)

gelin anacım paylaşmaktan mutluluk duyarım canlarıımm :) bende inşallah gelmedi diye haber ederim :)

ya kızlar bide kadınlarda bel acıklıgı oluyormus eskiden yakı yaparlarmıs o ii gelirmiş kadın hamiş kalırmış diolar..bizde 3 arkads eczaneden aldık ve yaptık :) birimiz kaldı hamile 1yıldr istiodu ama diger 2miz kalamadık gecen kayınvalideme dedm oda bi yaslı kdn varmıs bizim burda o yapımus hala yaptıralım istersen dedi ama degişik malzemeleri var yaptırsam mı karar veremedim bide zararı olursa ama kadın kime yaptısa ayına hamiş kalmış ne dersiniz siz tıpın dışına cıkmayalım mı gereksiz mi bu yöntemler?

canım ona bizim buralarda bel çekme denir.yakıda yapıştırılır.ben gittim ama korktum belimi çektirmeye sakat kalırsam diye.yakı yapıştır bir zararı yok

ne işiymiş o :)
almanya fişleri excele dökcem offffff

ben ınanıorum alternatıf tıppa ama bılemedım :26:

bilimsel olarak hamile kalmaya ne yararı oluyormuş peki yani neye iyi geliyormuş da doğurganlığa sebep oluyormuş ?

canım ona bizim buralarda bel çekme denir.yakıda yapıştırılır.ben gittim ama korktum belimi çektirmeye sakat kalırsam diye.yakı yapıştır bir zararı yok

ezcaneden aldıgımız yakı yapıştırdım cok yaktı bni eet onun zararı yokmuş ama digeride yakı die gecio bizm burda beline bişi yapıp sarıyomuş kadın snra o gece birlktelik oluyomuş eşinle ertesi gün cıkarıyomussun yaptıran cok bişi olmams kmseye ama bn pipirikli kadınım kimseye olmadı ama bna olursa die korkuyorum

bilimsel olarak hamile kalmaya ne yararı oluyormuş peki yani neye iyi geliyormuş da doğurganlığa sebep oluyormuş ?

canım kimi kadınlarda bel acıklıgı olurmus öle oluncada hamile kalamzmıs artk bilimsel olarak acıklaması ne bilmiyorum ama o yapılan yakı kadının belini kapatıyomuş yumurtalarını sıcak tutuyomuş ve spermle dha raht buluşup döllenio bnm anladıgım kadarıyla bukdr bilgim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…