- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.361
10 dk dısarı cıktım sayfalar yne almış basını gitmiş kızların hepside gelmiş hoşgelmişlersezggi kanda betahcg baktırırsan net sonuç alırsın cnm ama ynede dedigin gbi en az yarını bekle artmassa kırmızıların öle yaptır bizide öle bekletme sabırsızlanıyoruz ilk hamişi çıkaralım die topikte
peki normal adetlerin nasıl baslıyo buayda farklılık sizmişsindr aynı diilse ii kötü insan kendini bilio anlıyo normal adet kırmızısı yada farklı bişi die cnmm
ben sabırlıyım.. yapsamm teee 20sinden sonra yapcaktım ama yapmadım dayandım :)
geçen ay sancılı başladı.. üstelik başta koyu kahve sonra koyu canlı kırmızı geldi hemen.. ağrıdan duramadım.. ama bunda daha bişey yok. anlamadım gitti..
ben sabırlıyım.. yapsamm teee 20sinden sonra yapcaktım ama yapmadım dayandım :)
hadi bakalım hayırlı olsun demekten baska bişi kalmadı ama bgn senn üstüne geliriz biz geldi mi gelemdi mi arttı mı kırmızıların die :)
topikde yasak var erken yapmamk için yoksa dayanamazdı :))))))))
evet doğru yoksa ben şimdiye kadar 10 kere yapmıştım :)
ay azıcık dagıtalım bu havayı aksam intikan izleyenler varmı
ay azıcık dagıtalım bu havayı aksam intikan izleyenler varmı
canlarr işim çok varrrr pofff :26:
ya kızlar bide kadınlarda bel acıklıgı oluyormus eskiden yakı yaparlarmıs o ii gelirmiş kadın hamiş kalırmış diolar..bizde 3 arkads eczaneden aldık ve yaptık :) birimiz kaldı hamile 1yıldr istiodu ama diger 2miz kalamadık gecen kayınvalideme dedm oda bi yaslı kdn varmıs bizim burda o yapımus hala yaptıralım istersen dedi ama degişik malzemeleri var yaptırsam mı karar veremedim bide zararı olursaama kadın kime yaptısa ayına hamiş kalmış ne dersiniz siz tıpın dışına cıkmayalım mı gereksiz mi bu yöntemler?
almanya fişleri excele dökcem offffffne işiymiş o :)
ya kızlar bide kadınlarda bel acıklıgı oluyormus eskiden yakı yaparlarmıs o ii gelirmiş kadın hamiş kalırmış diolar..bizde 3 arkads eczaneden aldık ve yaptık :) birimiz kaldı hamile 1yıldr istiodu ama diger 2miz kalamadık gecen kayınvalideme dedm oda bi yaslı kdn varmıs bizim burda o yapımus hala yaptıralım istersen dedi ama degişik malzemeleri var yaptırsam mı karar veremedim bide zararı olursaama kadın kime yaptısa ayına hamiş kalmış ne dersiniz siz tıpın dışına cıkmayalım mı gereksiz mi bu yöntemler?
canım ona bizim buralarda bel çekme denir.yakıda yapıştırılır.ben gittim ama korktum belimi çektirmeye sakat kalırsam diye.yakı yapıştır bir zararı yok
bilimsel olarak hamile kalmaya ne yararı oluyormuş peki yani neye iyi geliyormuş da doğurganlığa sebep oluyormuş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?