şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

nesriin kaldık mı senle ben ayın sonuna...artık çatlarım ben meraktan..inş listede bize sıra gelen kadar,herkes hamiş kalır bizde senle jübile yapar, hamişiz bizde der kapatırız..
ayy ne güzel olur demi..

Bu saatlerde herkes pek bi yogun,kimsecikler olmuyo ortalikta :) bende takip ettigim topikleri geziyorum vakit gecsin diye.. offf hayirlisiyla 2 subat bi gelsede,ogrensem olup olmadigimi.. belirsizlik daha kotuuuu

Bu saatlerde herkes pek bi yogun,kimsecikler olmuyo ortalikta :) bende takip ettigim topikleri geziyorum vakit gecsin diye.. offf hayirlisiyla 2 subat bi gelsede,ogrensem olup olmadigimi.. belirsizlik daha kotuuuu

gelir canım inşallah bu ay süpriz yapar bizimkiler

Buarada bugün sezgi nin batı :) insallah yarin bi hamile haberiyle acilisi yaparizzz... sonrada arkasi gelir.. kasik agrim,akintim var buay,ama nedense pek umitli degilim

inan bende bu ay ümitli degilim annemlerin yanına geldim yumurtlama günunu kacıracam büyuk ihtimal

kızlar mrb bende katıldım aaranıza bat 25 ocak yani bugün ama kırmızılar daha gelmedi ben sarophane ve ovitrele kullanıyorum umarım hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize..

kızlar mrb bende katıldım aaranıza bat 25 ocak yani bugün ama kırmızılar daha gelmedi ben sarophane ve ovitrele kullanıyorum umarım hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize..

amin inşallah canım umarım sevinçli haber alırsın

serooom hakkında hayırlısı olsun. arada diğer tarafa da gel özlüyoruz seni. ben de uğrarım buraya. inşallah şubat senin ayın olur. seminer işi bu haftalık tamam ama şubat ayında dadolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…