şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

inşallah varsada öyle olsunn.. gitmesin benden .. idrarda çıkmaz ama demi şimdi..

canım günün geçtiyse çıkar geç döllenme degilse ama şuda var bazı kişilerin bhcg idrara geç geçiyor bazen süpriz yapıyor bu bebişler özellikle nazlı olanlar

serooom hakkında hayırlısı olsun. arada diğer tarafa da gel özlüyoruz seni. ben de uğrarım buraya. inşallah şubat senin ayın olur. seminer işi bu haftalık tamam ama şubat ayında dadolu var
Ben de sizleri özlüyorum canım geliyorum arada bir ama kimsecikler olmuyor... İnşallah bu ay benim ayım olur...artıııııı isteyen herkesin ayı olur...Mevlam yardımcın olsun canım belki seminerlerle uğraşırken bakıvermişsin bebişinde gelivermiş kız...

Hoşgeldinnn canım
Hoşbulduk canımmm naparsınız bakayım...

hoşgeldin sefa getirdin caney sende günaydın
hoşbulduk canımmm nasılsınz görüşmeyeli...

bence ilac yazar ya,enfeksiyon icin hic fitil verdiklerini duymadim cevremde.

kızlar akıntınız varsa doktorunuz fitil verir büyük bir ihtimal ben diğer hamilelikte akıntım varsı hafiften dedi fitil verdi 3 gün kullanmıştım sonra yumoş haftam olduğu için bıraktım...
kürtajdan sonra kullandığım antibiyotiklerden dolayı kaşıntı olabilir demişti doktor oldu da kontrole gittiğimde söylemiştim tekrar fitil verdi şimdi no akıntı no problem..

akinti bende de oluyor;ama ben bunun icin hic doktora gitmedim. serapcim sen nasil hissediyorsun bugün kendini

Üff yaaa acıtmıomu fitil

akinti bende de oluyor;ama ben bunun icin hic doktora gitmedim. serapcim sen nasil hissediyorsun bugün kendini
bumba gibiyim her an patlamaya hazzır kocaman ev temizliği beni bekliyor bense pc başında pinekliyorum...
akıntınız varsa bir danışın kızlar... diğer topikte akıntı için üç arkadaş fitil kullandık üçümüzde kullandığımız ay hamiş kaldık.. diğer ikisinin hamişliği devam ediyor ama benim ki etmiyor...

günaydın kızlar:26:
size birşey danışıcam
ilkokul ark. var benim dün gece 11 de aradı kalcak yerım yok sende kalabılırmıyım dıe bende tmm dedım aılesi tekırdagında ark. kalıomuş ama sorun olmuş sanırım kalamıo kızda çokk güzell bn tmm dedım ama bugun eşim evde o evde ben işteyimmm canım sıkıldı olmaz olamaz ama şeytan işte offf bugün bitmez bana zırt ırt eşimı arıorum neapıoşun die :44: oda yatak odaşından çıkmıomuş kapamış kapıyı kızda şalondan çıkmıomuş :18: yanlışmı yaptım acaba eve almakla bırde 1 hafta fılan kalcak galıba :18:

Üff yaaa acıtmıomu fitil

kız niye acıtsın fitil. hiç hissetmiyorsun bile ama akşam kullanırsan daha faydasını görürsün. çünkü sabah koyarsan içeriden çıkma olasılığı daha fazla ama yattığımız için ilaç içeride daha iyi tesir ediyor..

benim de gidip kahvalti hazirlamam lazim ve dogru duzgun uyuyamadim...halledersin cnm ev isini.tek sorun o olsun...insallah senin de burda hamis haberini aliriz

yaw kızlar benim eşim yanimda yok bu ayda yumurtlama gününü kaçıracam dua edin ya:'(

sen evde yoksan arkadaşını neden kabul ettin ki canım...ben olsam almazdım eve...eşin evden çıksın dışarıya bence arkadaşı falan yok mu buluşsun onlarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…