şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kızçeler bn de gidiyorum artkkkkk aksama yada yarın görüşürüz ynee..herkese iyi aksamlarrrr.....

Canim bence miyom diyen doktora inanma birsuru sey yapmak istemis hemen son gittigin doktor ne kadar guzel konusmus yumurtanin oldugunu catliycagini soylemis ben kesin kesin konusup asla olmaz diyen doktorlara sinir oluyorum ya kac tane de ornek var cocugun olmaz deyipde o ay hamile kalan arkadaslar sakin moralini bozma olmaz diyen doktorun soylediklerini at kafandan bi daha da ona gitme sakin:))

kiyamam yaa Allah hayirlisini nasip etsin...ben kendimce suna inaniyorumgrencilerine iyi olan cocugunu cok iyi yetistirir...

eğer olursa canım bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bugün o kadar ağladım ki. çocukları beden eğitimine çıkardım çamın altına geçtim...doluydum zaten başladım ağlamaya..

benim cikmam gerekiyor simdi.sakin umitsizlige kapilma serapcim olur mu? ALLAH in insallah gonlune gore versin...simdilik herkese hayirli aksamlar.gorusuruz...seviyorum sizleri.ben de burda sizinle iyi hissediyorum kendimi

Ben varımm yarın ama öğlene kadarr
tamam öğleden sonra da temizlik işiyle uğraşırım gelinde azcık kaynatalım yawww.

benim cikmam gerekiyor simdi.sakin umitsizlige kapilma serapcim olur mu? ALLAH in insallah gonlune gore versin...simdilik herkese hayirli aksamlar.gorusuruz...seviyorum sizleri.ben de burda sizinle iyi hissediyorum kendimi
hayırlı akşamlar canım
cok uzuldum ama sakin olumsuz dusunme.guzel dusun ki guzel seyler gelsin hayatina canim...
aklıma geldikçe üzülüyorum ağlıyorum ama elden gelen birşey yok... nasip deyip bekleyeceğiz artuık...

Bende yavaş yavaş kaçıyorum kızlar daha yemek yapıcamm iyi akşamlarr yarın burda olanlarla görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…