- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.641
arkadaşlar merhaba. hazirandan beri bebek istiyoruz. genelde yumurtlama günlerine denk gelmemişti... 2-3 ay denk getirebildik. kasımda doktora gittim..yumurtan olgunlaşıyor dedi, çalışma önerdi bir hafta.. 6 gün sonra gittiğimde çatlamış dedi ve rahim ağzında yara olduğunu söyledi, hamile kalmazsan gelecek ay yakalım dedi... o ay olmam gerekenden erken regl oldum... sonraki ay inanılmaz kasık ağrısı çektim, yumurta akıntımı dahi hissetmedim... 8 gün gecikmeli regl oldum ve inanılmaz ağrılı ve parça şeklindeydi... sonunda yaradan diye düşündüm ve bir doktor buldum gittim.(4. doktorum) doktor vajinal ultrasonla bakıp hamile kalmamın mümkün olmadığını rahim ortasında 17mm miyom olduğunu söyledi...karından ultrasona yolladı, oradaki doktor bunun miyom olmadığını polip olduğunu söyledi... neyse miyom diyen doktor ultrason doktoru yanılmış bu miyom dedi ve reglin bitince hemen histereskopi ve laproskopi yapalım dedi... eşimi tahlile çağırdı... ameliyat sonrası bir kaç ay korunursunuz sonra normalyolla olmazsa hemen aşılama ve tüp bebeğe geçeriz dedi...
birkaç gün şok halinde yaşadım sonra bir doç.dr buldum hikayemi anlattım... epeyce soru sordu... vajinal ultrasonla bakınca evet rahim ortasında 18mm et parçası var ve bu polip dedi... rahimde yaran yok sadece rahim ağzı erozyona uğramış ve ilk bebek öncesi kesinlikle yakılmaz dondurulmaz dedi...ilaçla tedavi dedi... poliple hamile kalabilirsin ama kalamayadabilirsin... yumurtaların çok güzel bir tanesi 18-20 mm olmuş hemen çalışma bekliyorum sizden bir hafta boyunca dedi, çatlamak üzere dedi... belki bu ay gebelik oluşur oluşmazsa adetinin 2. günü gel kontrol edelim bittiği gün histeroskopi yapalım laproskopi için çok erken şimdilik her şey normal bu ay gebelik oluşmazsa histeroskopi ve o sırada eşinin tahlili 5 gün korunma ve ardından normal denemeye devam hemen aşılama ve tüp bebeğe geçemeyiz dedi...
bu arada miyomu gören doktor da son bahsettiğim doktorda tüp bebebk ve infertilite uzmanı... sizce kime inanmalı?
tuhafım canım ya...aaah ah bu ogrenciler insani bagliyor kendilerine demiben de 2 sene dershanede calistim.hala hatirlarim ogrencilerimi
bende çıkıyorum herkeze iyi akşamlar pazartesi görüşürüz kendinize çok ama çok iyi bakın
tuhafım canım ya...
öğrencilere böyleysem kendi çocuğuma nasıl düşkün olurum diye düşündüm eve gelirken...
yokuz canım elsin ben evde net yok
kiyamam yaaAllah hayirlisini nasip etsin...ben kendimce suna inaniyorum grencilerine iyi olan cocugunu cok iyi yetistirir...
eğer olursa canım bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bugün o kadar ağladım ki. çocukları beden eğitimine çıkardım çamın altına geçtim...doluydum zaten başladım ağlamaya..
olur Allah in izniyle.neden olmasin ki...insallah gonlune gore olur
haftasonu yokmusunuz yawww
kasımın birinde kürtaj oldum canım ben. o günden sonra hep içimde olmayacak korkusu var. olsa bile sanki aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi bir düşünce var..
tamam öğleden sonra da temizlik işiyle uğraşırım gelinde azcık kaynatalım yawww.Ben varımm yarın ama öğlene kadarr
hayırlı akşamlar canımbenim cikmam gerekiyor simdi.sakin umitsizlige kapilma serapcim olur mu? ALLAH in insallah gonlune gore versin...simdilik herkese hayirli aksamlar.gorusuruz...seviyorum sizleri.ben de burda sizinle iyi hissediyorum kendimi
aklıma geldikçe üzülüyorum ağlıyorum ama elden gelen birşey yok... nasip deyip bekleyeceğiz artuık...cok uzuldumama sakin olumsuz dusunme.guzel dusun ki guzel seyler gelsin hayatina canim...
neden olmayabilirsin...kizlar 7 subata kadar olmaabilirim haberleri dort gozle bekliyorum herkese sevgilerrr
neden olmayabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?