- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.801
ozaman pazartesiye dr randevu al git mutlaka ama pazateside gec mi olur ki diyorum bide ay bilemedim hiç sezggii :)
haftaya cuma mı oluyo ozaman senn cnm ee dert etme ozaman ozamana cok var dönersin carsamba persembe :)
canım o yüzden test yap ve doktora git allah korusun düşük tehliken falan olur tedbir alırsın en azından dualarımda olacaksın
:) AY VALLA BENDE BİLEMEDİM.. anasağlık filnda açık değil ki.. özelde öğlene kdar çalışıyo sonuç yine pzartesiye kalcak. Allah büyüktür yaa olacağı varsa zaten olmuştur, duruyodur. Şükür sancım filn yok.. artık Pazartesi sağlık ocağına gider kan veririm varsa bişey belli olur ona göre doktora giderim.. :)
Sağol canım.. bende hep dua ediyorum hepimiz için.. o zaman bi idrar testi yapıyım. olsun olması Pazartesi Kan testi vereyim.. İnşallah vardır bişeyler... :97:
ya canım söylenmiyor kı babam pazar dön diyor
ne anlamı kalıyo senn yumurtlama bitio pazara :)ama baba diosa yapcak bişi yok tamm diip oturucan asıgı cnm
nurarin cnm sennde mi ilk bebegini istiyosun yoksa var mı baska cocugun..hikayen nedr bilmiyorum hiç :)
canım 1senem oldu hamile kaldım bebegmin kalbi durdu kürtaj oldum 2ay oldu çalışmaya başladık tekrar hiç çocugum yok 1.5senedir evliyim
ozman yarın falan bi iş yapma yat hep dinlen hiç kalkma ki bebiş varsa oda tutunsun iice cnmm
anladım cnm ama rahat ol içine refah tut çünkü düşük yapıta 2 ay korunduktan snra hamiş kalan cok arkds var sennde olur önümüzdeki aylara tekrr inş..
kayınvallideme gitcez zaten ankaraya bugün gider yarın döneriz bi iş yapmam :)
hayırlısı caney Rabbim en ıyısını bilendir sen nekadardr istiyorsun?
kayınvallideme gitcez zaten ankaraya bugün gider yarın döneriz bi iş yapmam :)
bende ankaradayım
kaç km uzaklıkta kaynanan bnce yolculuk falan yapmasan dha ii olmz mı bu durumdayken neyin ne oldugun bilmeden he?ama yakınsa git tebi :)
Allahım sen isteyen herkese ve bana hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda,bn 3.5 yıllık evliyim cnm yaklasık 2yıldır istiyorum ama olmadı dha ilk 1.yıl hiç önemsemedim olur dedm ama korunmasız 1yıl gecti hala olmayınca dr gitmeye basladık tahliller,usg ler falan hersey temiz normal çıktı sonuç olarakta nedeni bilinemeyen infertilite denildi 2aydr klomene basladım gecen ay olmadı bakalım bu ay tkrr deniycem öle işte cnmm
:) nersindesin ? gerçi pek bilmiyorum ankarayı ama
yaw kızlar benim eşim yanimda yok bu ayda yumurtlama gününü kaçıracam dua edin ya:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?