şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kuzular ben çıkıyorum Annemle buluşcam.. Pazartesi görüşürüz. Bugün idrar testi yapmaya çalışcam inşallah olumluysa girip nete yazmaya çalışırım olmassa pazartesi kanda bakarız. Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın herşeyi kafanıza takmayın :)

canım yanlış anlama ama ben de kabul etmezdim,sonuçta sen de evde yoksun ne gerek var!
maden kabul ettin ikisinin aynı anda evde durmasınında bi manası yok, arkadaşın çıkmıyorsa bile eşin dışarı çıksın yokmu arkadaşları filan,annesine gitsin ya da eviniz için alışverişe çıksın durmasın bence evde..

slm kızlar 2-3 gündür topiğinizi takip ediyorum maşallah ne de hızlı ilerliyor inş bende bu ay güzel haberi alırım
bat 31 ocak son 5 gün var ve hala testler negatif ama belirtiler pozitif
şuana kadar 2 gebelik yaşadım ikiside kürtajla sonuçlandı şimdi yeni bebek için çalışmalara başladık ve bu bana tekrar umut veriyor

canıım inş geç yumurtlarsında eşinle buluştuğunuz zamana denk gelir..inş Allah vermek istedikten sonra son gün hamile kalanlar bile oluyor..
inş hepimizinki bu ay gelir de çok beklemeyiz

hayırlısı canım ya gelsin artık annecgni bekletmesın meleklerimız

bence de test yap senin durum şaibeli
benim 2 düşüğüm adet günümde olduğundan hiç şüphelenmedim ama keşke o zaman bi testle baksaydım diyorum ve her adet zamanımda olsam bile bi testle kontrol ediyorum
haberini bekliyoruz canımmmm

hoşcakal caney hayırlı haberlerini bekliyoruz

İyi haberlerini bekliyoruz canim insallah olumlu olucak ve girip bizede hbr vericeksin insallah insallahhh:))

kabak çekirdeği mi?? Allah ım hergün yeni bişiy öğreniyorum:)) o ne işe yarıyormuş?
kahve içireceğim bol bol bide kabak çekirdeği yedireyim bari? nedir faydası acaba biliyormusun

hoşgeldin canım sende inşallah bu sefer melegin sıkı sıkı tutunur ve dogumunu nasip eder

hoşgeldin canım sende inşallah bu sefer melegin sıkı sıkı tutunur ve dogumunu nasip eder

inş canım bekliyorum bakalım benim testler çok erken çıkar diye bi umut dedim 1,2,3,4 hala testler negatif bana mı öyle geliyo anlamıyorum ki (
ilk bebeğimde de adet günüm de 3,25 değerle öğrendim idrar testime yansımıştı ama bu kez yok

inş isteyen herkes bebeğine biran önce kavuşur

inşallah canım ya bende bebegm kaybettim ama hayırlısı buymuş demekki

inşallah canım ya bende bebegm kaybettim ama hayırlısı buymuş demekki
okudum 1 bebeğin olmuş 2 ay önce ve tekrar başlamışsınız çalışmalara benim de son bebeğimin üzerinden 3 ay geçti bu korunmasız ilk ay bu bakalım hayırlısı ama bu aydan çok ümitliyim bakalım artık inş çok aratmaz Rabbim

benide ekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 17 şubat batım :26:
tamam eklerim canım

kabak çekirdeği mi?? Allah ım hergün yeni bişiy öğreniyorum:)) o ne işe yarıyormuş?
kahve içireceğim bol bol bide kabak çekirdeği yedireyim bari? nedir faydası acaba biliyormusun

Kabak çekirdeği, kendi başına veya salatalarda ve diğer hoş kokulu yemek sonrası yenen lezzetli bir çerezdir. Mineraller, esansiyel yağlar ve protein bakımından zengindir. Solucan düşürme özellikleri vardır. Şerit solucanları ve diğer solucanları iyi bir defedicidir. Çinko içeriği, kabak çekirdeğini genellikle erkek ve kadın verimliliği için özellikle önemli yapar. İyi huylu prostatı büyümüş erkeklerin prostatının büyümesini durdurmak için kullanılır. Mesane iltihabı veya idrar tutulması gibi ikinci derecede böbrek rahatsızlıklarında da kullanılır.
Kabak çekirdeği, büyümüş prostat veya prostat kanserinin mesaneden idrar çıkışını engellediği zaman gelişebilecek idrar yolları zorluklarından kurtarır.
Eskiden beri ev ilaçları olarak mide bulantılarında ve deniz tutmalarında da kullanılmıştır
Hangi zenginlikleri vardır?
Kabak çekirdeği, minerallerin mükemmel bir kaynağıdır. Bir bardağın ¼ ünü dolduracak kabak çekirdeği çinkonun tavsiye edilen günlük alımının %20 sini, magnezyum ve manganezin ise %50 sini sağlamaktadır.
Bazı B vitaminlerini içerdiği gibi kemik sağlığı ve kan pıhtılaşması için ihtiyaç olan K vitaminini önemli bir miktarda da içermektedir.
Yağ içeriğine gelince, kabak çekirdeği, hormon dengesi, beyin fonksiyonu ve cilt sağlığı için ihtiyaç olan omega 3 ve omega 6 esansiyel yağlarını birlikte almak için iyi bir kaynaktır.
Özellikle kimler yemelidir?
• Prostatı büyümüş kimseler
• Kısırlık veya hormonal dengesizliği olan kimseler
• Solucan ve tenya bulunan kimseler
• İdrar tutukluğu olan kimseler
• Mesane iltihabı olan kimseler
• Kemik erimesi olan kimseler
Kabak Çekirdeği prostat sağlığına katkı sağlayabilir

bekletmezler inşallah daha fazla meleklerimiz bu arada bende çok istiyorum ıkız olmalarını

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Layle
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]A_ZADE
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cikolta
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_
[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_marie_
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]zeynelim[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulec87
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Beebeek
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nuarin
[/TD]
[TD="align: center"]19 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…