- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.941
bende öglene kadar diger topıkte yazdım kimse yoktu burda dügün vardı az oynadık geldikiyisin inşallah
iim cnm anneme gitmiştim hafta sonumu gecirip geldim evime kocişin yanıma :) sen dha 1hafta ankaradasın demiyarın sbh dr gitcem yumuş batırcm bakalım kac mm olmuş cok meraktayım :) kurtları dökmüşsündür işte dügünde ii olmuştur ama bu sogukta dügün yapılsın saırdım :)
daha burdayım caney cumartesi dönersem yumuşlara yetişırim bir ıhtımalsenin yarın kaçıncı gün seninde 18şubattı sanırım
inş yetişirsin cnmm..yarın 11.günüm cnmm.
hadi hayırlısı 13mm falan olmuşlardır senin yumoşlarda ah keşke bende annemin yanında olsam
ne 13 cnm bn enaz 19,20 bekliyorum :) gecen ay 11gün 19 du igne mi yapmıstı dr..ee sen annenlerde diil misin ztn cnm?
canım bak bunu buldum
1. Testi asla sabah idrarınızla
YAPMAYINIZ. Testi yapmadan 4
saat önce aşırı sıvı tüketmekden
kaçınınız.
2. Temiz bir kaba aldığınız idrara
max seviyesine kadar çubuğu
batırınız. 5 sn çubuğu idrar
içinde tuttukdan sonra çıkarıp
düz bir zemine bırakınız.
3. Bir kaç dakika içinde test
sonucunu okuyunuz. 5 dk
sonraki sonuçları dikkate
almayınız.
4. Sonuç negatif (tek çizgi) ise
ertesi gün aynı saatte testi
tekrarlayınız.
5. Sonuç pozitif ise (çift çizgi)
24-48 saat içinde yumurtlamanız
gerçekleşecek demektir. gebe
kalabilmek için ilişkiye en uygun
zamandır.
Günaydın kızlarrrrrrr
sana da ggünaydın canım...
Canım bak bende de ağrı olur yumurta sayını biliyor musun? benim yumurta sayım fazla olduğu aylarda kasıklarımda ağrı fazla oluyor doktorumla konuştuğumda bundan olabilir demişt.
canım inşallah katlanarak devam eder artışın... Bizlere de duanda yer verdiğin için teşekkürler... rabbim tez vakitte kavuşturur inşallah...
arkadaşlar öncelikle herkese günaydınlar 2 gündür kendime sohpet edecek topi arıyorum eğer beni aranıza alırsanız burada sohpet etmek istiyorum.bende allahın izniyle yeni hamiş kaldım yani reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım sonuç,15.44 çıktı doktorum gebesin ama erken dönemleri çok dikkatli ol dedi folik asit başladı ve kan testini tekrarlicaz 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor biliyosunuz.hayırlı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar bende evlat isteyen herkese dua edicem yüce rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu.
yani hep yanında olsamdönmesem klomen mi kullandın canım ben yumurta takibi yaptırmıştım 10 gün 12mm olmuştu.ozaman senin yumurta ıkı güne çatlar ki 18-22mm de çatlıyor diye bilıyorum
günaydın kızlaaaaarrrrr :) pazartesi sendromu yasamadan günü bitirir ve güzel bi hafta geciririz umarımm[/Q
günaydın canım amma kaynatmışınız :)) hepsini okuayamadım yafff
günaydın kızlaaaaarrrrr :) pazartesi sendromu yasamadan günü bitirir ve güzel bi hafta geciririz umarımm[/Q
günaydın canım amma kaynatmışınız :)) hepsini okuayamadım yafff
:) yok be cnm fazla kaynatmadık cumartesi kalabalıktı o gün biras kaynattık doru ama dün bnde yoktum pek girende olmamıs zati :) sen nasılsın reglin nasl normala döndü mü cnm?
Günaydınn Kızlarrrr
sanda günaydın cnm nasılsın????
İyiyim canım sen nasılsın ? gittin mi doktora
Merhba K ızlar Şubat Ayına Benıde ekleyınn :)
BAT ım 26 Şubat
Allahım Herkeze Nasip Etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?