şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bende öglene kadar diger topıkte yazdım kimse yoktu burda dügün vardı az oynadık geldik iyisin inşallah

iim cnm anneme gitmiştim hafta sonumu gecirip geldim evime kocişin yanıma :) sen dha 1hafta ankaradasın demi yarın sbh dr gitcem yumuş batırcm bakalım kac mm olmuş cok meraktayım :) kurtları dökmüşsündür işte dügünde ii olmuştur ama bu sogukta dügün yapılsın saırdım :)

daha burdayım caney cumartesi dönersem yumuşlara yetişırim bir ıhtımal senin yarın kaçıncı gün seninde 18şubattı sanırım

ne 13 cnm bn enaz 19,20 bekliyorum :) gecen ay 11gün 19 du igne mi yapmıstı dr..ee sen annenlerde diil misin ztn cnm?

yani hep yanında olsam dönmesem klomen mi kullandın canım ben yumurta takibi yaptırmıştım 10 gün 12mm olmuştu.ozaman senin yumurta ıkı güne çatlar ki 18-22mm de çatlıyor diye bilıyorum

canim bilgiler icin cok saol. anlamadim benim crs,prs, cuma, cmts feci agrim oldu kasikta idrara bakiyorum cizgi ilk gun yok gibiydi zaten. pers eh yani cok silik ogun iliski oldu, cmts ve bugun de silik yani kontrol cizgisi gibi hic olmadi. Yani silik cizgi isi ortalama kac gun suruyor anlamadim?
Boyle her daha kac gun belli belirsiz cikcak acaba benim test mi kotu ya da idrar konsantresi mi yetmiyor?
bilen varsa yardimci olursa sevinirim.

canim hic dr a gitmedim bilmiyorum yumurta sayimi ama son 1 yildir fln yumurtlama haftasi cok agri oluyor adet agrisindan farkli baya da suruyor 1 hafta fln. yumurta sayin cok derken cift yummurtlama fln mi? yoksa 1i buyuyup mu catliyor? deneyimin varsa bilgi veririsen sevinirim

hayirli olsun cnm...insallah saglikli bir sekilde gecer bu gunlerin.saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsin rabbim...

yani hep yanında olsam dönmesem klomen mi kullandın canım ben yumurta takibi yaptırmıştım 10 gün 12mm olmuştu.ozaman senin yumurta ıkı güne çatlar ki 18-22mm de çatlıyor diye bilıyorum

evet cnm klomen kullandm gecen ayda 11.gün 19 olmuştu ignemi yapmıstı bakalım busefer nekdr yaptı bgn ignemi yaparsa yarın aksama catlar

günaydın kızlaaaaarrrrr :) pazartesi sendromu yasamadan günü bitirir ve güzel bi hafta geciririz umarımm

Merhba K ızlar Şubat Ayına Benıde ekleyınn :)
BAT ım 26 Şubat
Allahım Herkeze Nasip Etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…