şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

oldun demekkkk üzüldüm cnm bn umutluydum senden vardr diodum ama olmadı demek olsun hiç üzülme calısmaya devm et

herseyin hayirlisi canim yaa ne yapalim.zaten su aralar dusunmuyorduk;ama supheler artince ben heveslendim,umutlandim.hayirlisi..insallah siylerin guzel haberleri mutlu olacagim...hadi ben de kactim.gorusuruz...

canım bende keçiboynuzu kürü yapmıştım o ay bebiş oldu bizim inanılmaz farkediyo öncesi sonrası test yapılınca farkı gördük biz tavsiye edereim
Allah Allah hemen eşimi arayayım bu akşam alsın gelsin marketten...

çıkmaz canım büyük bir ihtimalle..

hasta oldum ben...insallah siz guzel haberler verirsiniz...
üzülme yok canım batın yeni tarihi ne bakalım..

seraaaaaaaaaapp bi sustun sen cnm hayırdır :)
yok canım makineye çamaşır atmıştım onları çıkarıp asıverdim...

hımmm...çanım çok sağ ol...tamam kabak çekirdeğinide yazalım listeye o zman..benim eşim çok fena boğaz enfeksiyonu var grip de oldu,off kızıyorum ona çarşambaya kadar iyilieşmesi lazım..ne yapayım hanımlar ya,ıhlamur portkl suyu ne varsa içiriyorum ama(

balın içerisine zencefilin tozunu kat yedir canım eşine...

ben geldiimmmm.ama bir selam verip kacacagim simdilik... batim 20 subat canim...ama biz korunuruz iye tahmin ediyorum.kafam karisik :26::26: sizlerin hamis haberlerini bekliyorum hayirlisiyla.hepiniz icin dua edecegim canimmm

ben geldiimmmm.ama bir selam verip kacacagim simdilik... batim 20 subat canim...ama biz korunuruz iye tahmin ediyorum.kafam karisik :26::26: sizlerin hamis haberlerini bekliyorum hayirlisiyla.hepiniz icin dua edecegim canimmm

neden korunacaksın ki canım istemiyor muydunuz?

kizlar herkese selam dayanamayip girdim hemen haberlerinizi almak icin. Asiri yumurtlalik agrim oluyor anlamiyorum cizgi de testte silik hala en son prs yuklemistim testi. neyse prs ve cmts gece calismalar oldu bakalim hayirlsi..hepinizi optummmm selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…