- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.901
oldun demekkkküzüldüm cnm bn umutluydum senden vardr diodum ama olmadı demek olsun hiç üzülme calısmaya devm et
herseyin hayirlisi canim yaa ne yapalim.zaten su aralar dusunmuyorduk;ama supheler artince ben heveslendim,umutlandim.hayirlisi..insallah siylerin guzel haberleri mutlu olacagim...hadi ben de kactim.gorusuruz...
Allah Allah hemen eşimi arayayım bu akşam alsın gelsin marketten...canım bende keçiboynuzu kürü yapmıştım o ay bebiş oldu bizim inanılmaz farkediyo öncesi sonrası test yapılınca farkı gördük biz tavsiye edereim
çıkmaz canım büyük bir ihtimalle..bende şubat ayında umutla bekleyenlerdenin arkadaşlar adetim 2şubatta ben 4 gün önce kan tasti yaptırdım negatiff maesef umut kalmadı yani gerçi belli de olmaz rabbim bilir sizce umutlanmayı bırakmalımıyım:) adetimden baya evveil kan tessti yaptırdım çıkmayabilirmi acaba:)
üzülme yok canım batın yeni tarihi ne bakalım..hasta oldum ben...insallah siz guzel haberler verirsiniz...
yok canım makineye çamaşır atmıştım onları çıkarıp asıverdim...seraaaaaaaaaapp bi sustun sen cnm hayırdır :)
yok canım makineye çamaşır atmıştım onları çıkarıp asıverdim...
Allah Allah hemen eşimi arayayım bu akşam alsın gelsin marketten...
Canim kür dedigim gercek keciboynuzyla kaynatilarak yapiliyo isterseen arastir pekmezle olmuyo yanii :)) gercegini alsin esin
sorma canım bitmez bence de...anladım cnm evde kaldın ya bitmez artk o evin işi :)
keçiboynuzu kolay canım onu aldırırım her yerde var...Canim kür dedigim gercek keciboynuzyla kaynatilarak yapiliyo isterseen arastir pekmezle olmuyo yanii :)) gercegini alsin esin
hımmm...çanım çok sağ ol...tamam kabak çekirdeğinide yazalım listeye o zman..benim eşim çok fena boğaz enfeksiyonu var grip de oldu,off kızıyorum ona çarşambaya kadar iyilieşmesi lazım..ne yapayım hanımlar ya,ıhlamur portkl suyu ne varsa içiriyorum amatamam eklerim canım
Kabak çekirdeği, kendi başına veya salatalarda ve diğer hoş kokulu yemek sonrası yenen lezzetli bir çerezdir. Mineraller, esansiyel yağlar ve protein bakımından zengindir. Solucan düşürme özellikleri vardır. Şerit solucanları ve diğer solucanları iyi bir defedicidir. Çinko içeriği, kabak çekirdeğini genellikle erkek ve kadın verimliliği için özellikle önemli yapar. İyi huylu prostatı büyümüş erkeklerin prostatının büyümesini durdurmak için kullanılır. Mesane iltihabı veya idrar tutulması gibi ikinci derecede böbrek rahatsızlıklarında da kullanılır.
Kabak çekirdeği, büyümüş prostat veya prostat kanserinin mesaneden idrar çıkışını engellediği zaman gelişebilecek idrar yolları zorluklarından kurtarır.
Eskiden beri ev ilaçları olarak mide bulantılarında ve deniz tutmalarında da kullanılmıştır
Hangi zenginlikleri vardır?
Kabak çekirdeği, minerallerin mükemmel bir kaynağıdır. Bir bardağın ¼ ünü dolduracak kabak çekirdeği çinkonun tavsiye edilen günlük alımının %20 sini, magnezyum ve manganezin ise %50 sini sağlamaktadır.
Bazı B vitaminlerini içerdiği gibi kemik sağlığı ve kan pıhtılaşması için ihtiyaç olan K vitaminini önemli bir miktarda da içermektedir.
Yağ içeriğine gelince, kabak çekirdeği, hormon dengesi, beyin fonksiyonu ve cilt sağlığı için ihtiyaç olan omega 3 ve omega 6 esansiyel yağlarını birlikte almak için iyi bir kaynaktır.
Özellikle kimler yemelidir?
• Prostatı büyümüş kimseler
• Kısırlık veya hormonal dengesizliği olan kimseler
• Solucan ve tenya bulunan kimseler
• İdrar tutukluğu olan kimseler
• Mesane iltihabı olan kimseler
• Kemik erimesi olan kimseler
Kabak Çekirdeği prostat sağlığına katkı sağlayabilir
hımmm...çanım çok sağ ol...tamam kabak çekirdeğinide yazalım listeye o zman..benim eşim çok fena boğaz enfeksiyonu var grip de oldu,off kızıyorum ona çarşambaya kadar iyilieşmesi lazım..ne yapayım hanımlar ya,ıhlamur portkl suyu ne varsa içiriyorum ama(
ben geldiimmmm.ama bir selam verip kacacagim simdilik...batim 20 subat canim...ama biz korunuruz iye tahmin ediyorum.kafam karisik :26::26: sizlerin hamis haberlerini bekliyorum hayirlisiyla.hepiniz icin dua edecegim canimmm
neden korunacaksın ki canım istemiyor muydunuz?
haayırlısı canım bu arada almanyaya gelin mi gittin eğer öyleyse iyi cesaretliymişsin.ben almanyaya geleli daha 1,5 ay oldu cnm.biraz bekleyelim en dogrusu bu galiba.tamam ben cok cok istiyorum cocuk;ama dogrusu bu sanirim
topik sakinleri nazlı meleklerin anneleri çıkın ortaya
Ne guzel soyledin canim yaa bizim meleklerimiz gercekten de nazli ama olsun yeterki gelsinlerde nazlansinlar biz bekleriz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?