- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.921
canım bak bunu buldumkizlar herkese selam dayanamayip girdim hemen haberlerinizi almak icin. Asiri yumurtlalik agrim oluyor anlamiyorum cizgi de testte silik hala en son prs yuklemistim testi. neyse prs ve cmts gece calismalar oldu bakalim hayirlsi..hepinizi optummmm selamlar
sana da ggünaydın canım...günaydın günaydın güzellikler
Canım bak bende de ağrı olur yumurta sayını biliyor musun? benim yumurta sayım fazla olduğu aylarda kasıklarımda ağrı fazla oluyor doktorumla konuştuğumda bundan olabilir demişt.kizlar herkese selam dayanamayip girdim hemen haberlerinizi almak icin. Asiri yumurtlalik agrim oluyor anlamiyorum cizgi de testte silik hala en son prs yuklemistim testi. neyse prs ve cmts gece calismalar oldu bakalim hayirlsi..hepinizi optummmm selamlar
arkadaşlar öncelikle herkese günaydınlar 2 gündür kendime sohpet edecek topi arıyorum eğer beni aranıza alırsanız burada sohpet etmek istiyorum.bende allahın izniyle yeni hamiş kaldım yani reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım sonuç,15.44 çıktı doktorum gebesin ama erken dönemleri çok dikkatli ol dedi folik asit başladı ve kan testini tekrarlicaz 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor biliyosunuz.hayırlı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar bende evlat isteyen herkese dua edicem yüce rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu.
benim ki gitti....topik sakinleri uyanmaya başladı gerçi genelin eşleri evde
caney sende bendensin ne yapalım
öyle canım...valla ne yapalım koca yolu gözlüyoruz...
slm kızlar.. ben de bu ay hamile kalmayı isteyenlerdenim .. inşallah tabi.. 4 yıla yaklaşıyo evliliğim ve bugün yaşım 29 oldu(( artık bebiş istiyorum bir buçuk yıldır olmuyooo beni de listenize ekleyebilirmisiniz? bu ay ben de yumurtlama testi kullanmaya başladım.. adetim de 10 12 şubat arasında gelicek. genelde 28 günde bir adet olanlardanım.. dua edelim birbirimize
Benimde gozum yollarda,elim fitfit topiklerde :) buaydan pek umitli olmasamda,heyecanla bat bekliyorum,kaldi 6 gunum.. ama adetim alarm vermeye basladiiii..3.ay icin planlara basladim bile.. offf ya,su plan yapmayi birakabilsek, akisina biraksak hersey daha guzel olacak ama olmuyo iste... bati bekle,bitmesini bekle, yumurtlamayi takip et,hadi diyelim zamanini yakaladin ayni anda kocayi yakalamayi bekle,oldumu olmadimi hoooop tekrar bati bekle... aylar geciyo aylaaaar :) Allah kolaylik versin bize beeee :)
arkadaşlar öncelikle herkese günaydınlar 2 gündür kendime sohpet edecek topi arıyorum eğer beni aranıza alırsanız burada sohpet etmek istiyorum.bende allahın izniyle yeni hamiş kaldım yani reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım sonuç,15.44 çıktı doktorum gebesin ama erken dönemleri çok dikkatli ol dedi folik asit başladı ve kan testini tekrarlicaz 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor biliyosunuz.hayırlı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar bende evlat isteyen herkese dua edicem yüce rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu.
Canim adet sandigin alarm bebis alarmidir belki de olumlu dusun belli mi olur az kalmis insallah hic gelmez de 6 gun sonra mutlu haberlerini aliriz:))dedigin dogru allah kolaylik versin bu yolda umutla bekleyen herkese ama olucak mutlaka yeterki umudumuzu kaybetmeyelim olanlardan ne eksigimiz var ki mutlaka bizim de bigun olucak allah neden bizi uzmek istesin ki iyi insanlariz biz kimseye bi zararimiz yok goruyo ne kadar isteyip dualar ettigimizi meleklerimizi mutlaka yollucak bize en yakin zamanda insallah:))
Hosgeldin canim aramiza:))yumurtlama testinde cift cizgiyi gordunmu??bende bu ay aldim 3 subat yumurtlama icin beklenen gunum o yuzden merak ettim 30 undan itibaren yapmaya baslicam bende testi insallah once orda sonrada hamilelik testinde goruruz cift cizgiyii:))bu ay gunu gelen herkes icin dualarimiz bu yonde bi tek kendimiz icin degil aslinda hepimiz birbirimizin mutlulugunu paylasicaz insallah burda:)
hoşbulduk canım benim. aslında 28-29 günde bir adet olurum derlerya tam ortasında yumurtlama olur diye.. benim genelde 16. 17. günlerde olur yumurtlamam.. daha görmedm canım çift çizgiyi kaç gündür tekti.. bugün biraz silik gördüm.. bugün çalışma yok. yarın öğlen tekrar test yapıcam inşallah görürüm çift çizgiyi.. yarın 15. gün.. bari orda görelim çift çizgiyi yawwben başka topiclerdeydim bu zamana kadar.. siteyi kurcuklarken burayı da buldum yazayım dedim adet tarihim 10 12 şubat arası.. inşallah 14 şubata hayırlı haberler verebilirim eşime Rabbim hepimize yardım etsin
hoşbulduk canım benim. aslında 28-29 günde bir adet olurum derlerya tam ortasında yumurtlama olur diye.. benim genelde 16. 17. günlerde olur yumurtlamam.. daha görmedm canım çift çizgiyi kaç gündür tekti.. bugün biraz silik gördüm.. bugün çalışma yok. yarın öğlen tekrar test yapıcam inşallah görürüm çift çizgiyi.. yarın 15. gün.. bari orda görelim çift çizgiyi yawwben başka topiclerdeydim bu zamana kadar.. siteyi kurcuklarken burayı da buldum yazayım dedim adet tarihim 10 12 şubat arası.. inşallah 14 şubata hayırlı haberler verebilirim eşime Rabbim hepimize yardım etsin
merhaba herkese gecekuşları
mrb canımm nbrrr?annemden yni geldim topige okudum biraz gecmişi ii fazl gelen olmamıs bgn cabuk bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?