şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ne yani şimdi bu? olabilir de olmayabilir demi ? doktor ne dedi canım ?

iki dr a da danıştım.benim çatlatma iğnesiyle olduğu için kimyasal gebelik filan da olabilirmiş iki gün sonra tekrar test yap dedi.eğer artarsa pozitif artmazsa :( dediler. çok arada bi sonuç ya hayırlısı bakalım.yine bekle fatoş bekle...çok zor bi süreç bu ya:S

iki dr a da danıştım.benim çatlatma iğnesiyle olduğu için kimyasal gebelik filan da olabilirmiş iki gün sonra tekrar test yap dedi.eğer artarsa pozitif artmazsa :( dediler. çok arada bi sonuç ya hayırlısı bakalım.yine bekle fatoş bekle...çok zor bi süreç bu ya:S

sabret fatoşum bekle.. Sabret muradına er.. 2 gün dediğin nedir ki hemen geçer artar inşallah değerin ve gebelik olur canım.

inşallah muradıma erebilirim...hayırlısı olsun demekten başka yapabileceğim hiç bi şey yok...dua ederseniz çok sevinirim arkadaşlar...

allahın izniyle hamilesin canım sag sağlim kucagına al tek isteyim o olur senin ve diyer arkadaşlarımızın mutlulugu yeter bana

eeeee teyze oluyoruz bundan daha büyük bir mutluluk olabilirmi herkeze iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek dileyiyle

Kızlar hepinize merhaba... benim de şubat başında belli olacak hamile olup olmadığım... şuan yumurtlama haftamdayım.. inşallah hepimiz bu ay dileklerimize kavuşuruz.
bu ay bomba gibi hazırlanıyorum inşallah şubat başı mükafatımı da görürüm, hepimize duacıyım.:6:

Kızlar hepinize merhaba... benim de şubat başında belli olacak hamile olup olmadığım... şuan yumurtlama haftamdayım.. inşallah hepimiz bu ay dileklerimize kavuşuruz.
bu ay bomba gibi hazırlanıyorum inşallah şubat başı mükafatımı da görürüm, hepimize duacıyım.:6:

Canim Sat nezamandi ins dileklerimiz olur hepimiz icin

Back
X