- Konu Sahibi nesrin6868
selam kızlar :) ben de bal çörek otu tarcına başladım bu ay :) bugun 6. gün 4 gün sonra bırakıcam. ovulasyon testlerim de hazır:) yumurtaları bekliyoruz bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldu kızlar ama serap kullanıcından alıntıda çıktı olsun dursun bişey olmaz
selam kızlar :) ben de bal çörek otu tarcına başladım bu ay :) bugun 6. gün 4 gün sonra bırakıcam. ovulasyon testlerim de hazır:) yumurtaları bekliyoruz bakalım :)
eveet süper olmuş sen diğer arkadaşları da eklersin artık oldukça..
nasıl ekleyecemki kız rakamlar çıkıyo beraber yaparız :)))
yafff elife yazıyorum diye sana yazmışım o yapr ben kopyalarım :)))))))))))))
ayy yine yanlış yazdım serap bende bugun bişy var :)
Serap dicektin heralde :):)
alıntı işaretlerini silecektin canımoldu kızlar ama serap kullanıcından alıntıda çıktı olsun dursun bişey olmaz
alıntı işaretlerini silecektin canım
ben güncellerim canım sen yine kopyala yapıştır yaparsın...ayy yine yanlış yazdım serap bende bugun bişy var :)
olsun canım daha çok eklenen olur yeniden yapan ben kopyalarım :))) sen pişir ben yerim gibi oldu :)))))))
çokkkk üzgünüm karnıma agrı girdi ve devam ediyo çok çokk hafifi pembe bir akıntı selpak koydum bakcam yine ama benim adet böyle başlamazdıki ve erken
herkes susmuşşşş bir konu atında konuşalım kızlar yoksa can sıkıntısından patlayacağım....