- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi nesrin6868
- #1.461
bilmem ama içim çok kötü...bir arkadaşın eşi doğum yapmış daha doğrusu hamile olduğunu da bilmiyordum biraz önce fotosunu gördüm kötü oldum...klbinmi niye acıyo kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem ama içim çok kötü...bir arkadaşın eşi doğum yapmış daha doğrusu hamile olduğunu da bilmiyordum biraz önce fotosunu gördüm kötü oldum...klbinmi niye acıyo kız
Olsun canim hic uzulme o zaman obur aya kaldi tum umutlar demekki dogru zaman degilmis ama sen 1 kere kalmissin ya hamile en kisa zamanda yine olucak eminim ben allah dogru zamani bekliyodur sana melegini gondermek icin ama gondericek mutlaka :))
ay ne güzel cicili bicili giydircen onları kız cocukları dha baska oluyo yaff :)
evet cnm 87liyim ya sen?
ay ne güzel cicili bicili giydircen onları kız cocukları dha baska oluyo yaff :)
bilmem ama içim çok kötü...bir arkadaşın eşi doğum yapmış daha doğrusu hamile olduğunu da bilmiyordum biraz önce fotosunu gördüm kötü oldum...
[/QU
kötü olma canım benimde burda bir arkadaş hamile karnı büyüyo bende zaman zaman iç geçiriyorum sonra kendime geliyorum takma sakın hiç birşeyi
yaşına +1 ekledinmi canım
üzülmüyorum canım vardır vakti saati düşüğün arkası içinde olur diyorlar ama 4 ay geçti:)
Bende 87 liyim kac yillik evlisin?benim 2 sene olucak temmuzda 6 aydir da bebek istiyoruz ama daha zamani gelmedi sanirim(
kötü olma canım benimde burda bir arkadaş hamile karnı büyüyo bende zaman zaman iç geçiriyorum sonra kendime geliyorum takma sakın hiç birşeyi
4 ay kisa bi zaman ama belki de rahim anca kendini toplamistir minik bebisini icinde tutabilicek zamana gelmistir simdi onemli olan saglikla tutunabilsin bebisin sana:))fazla bekletmiycek bence artik en yakin zamanda gelicek :))
haziran dogumluyum cnm bn eklememe gerek yok öle okumustum suan oldugum yas oluyo die bakılıyo biliyorum bn :) ee eklersem 27ye mi bakcama ama bn dha 25i doldurmadım ki haziranda bitcek yıl olarak 26 oldum dha yanii...üff az karıstı ama olsun :)
bnm evleneli 3,5 yıl oldu cnm ve 2yıldır istiyoruz ama olmadı bitürlü sebepsiz infetilite bizimki nedeni sebebi yok beklios işte böle 2yıldır :)
Benim bu ay erkekmiş...
tosuncum bu şekilde sürecek arabasını...
inşallah canımya önemli olan o zaten hamile kalmak deyilde onu sağlıklı bir şekilde sonlandırmak
benimde erkek çıktı eşimde erkek olaak diyo kaynanamda kız olacak ben rüyasını gördüm diyo çince erkek :))
gecmiiş olsun cnm umarım ciddi bişi diildir rahatsızlıgın..
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]