şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Olsun canim hic uzulme o zaman obur aya kaldi tum umutlar demekki dogru zaman degilmis ama sen 1 kere kalmissin ya hamile en kisa zamanda yine olucak eminim ben allah dogru zamani bekliyodur sana melegini gondermek icin ama gondericek mutlaka :))

üzülmüyorum canım vardır vakti saati düşüğün arkası içinde olur diyorlar ama 4 ay geçti:)

bilmem ama içim çok kötü...bir arkadaşın eşi doğum yapmış daha doğrusu hamile olduğunu da bilmiyordum biraz önce fotosunu gördüm kötü oldum...
[/QU
kötü olma canım benimde burda bir arkadaş hamile karnı büyüyo bende zaman zaman iç geçiriyorum sonra kendime geliyorum takma sakın hiç birşeyi

yaşına +1 ekledinmi canım

haziran dogumluyum cnm bn eklememe gerek yok öle okumustum suan oldugum yas oluyo die bakılıyo biliyorum bn :) ee eklersem 27ye mi bakcama ama bn dha 25i doldurmadım ki haziranda bitcek yıl olarak 26 oldum dha yanii...üff az karıstı ama olsun :)

üzülmüyorum canım vardır vakti saati düşüğün arkası içinde olur diyorlar ama 4 ay geçti:)

4 ay kisa bi zaman ama belki de rahim anca kendini toplamistir minik bebisini icinde tutabilicek zamana gelmistir simdi onemli olan saglikla tutunabilsin bebisin sana:))fazla bekletmiycek bence artik en yakin zamanda gelicek :))

Bende 87 liyim kac yillik evlisin?benim 2 sene olucak temmuzda 6 aydir da bebek istiyoruz ama daha zamani gelmedi sanirim:((

bnm evleneli 3,5 yıl oldu cnm ve 2yıldır istiyoruz ama olmadı bitürlü sebepsiz infetilite bizimki nedeni sebebi yok beklios işte böle 2yıldır :)

kötü olma canım benimde burda bir arkadaş hamile karnı büyüyo bende zaman zaman iç geçiriyorum sonra kendime geliyorum takma sakın hiç birşeyi

işte başka meselelerde var canım tuhaf oldum....Rabbim görüyor halimi...tez vakitte gönderir inşallah bize de meleklerimizi...

4 ay kisa bi zaman ama belki de rahim anca kendini toplamistir minik bebisini icinde tutabilicek zamana gelmistir simdi onemli olan saglikla tutunabilsin bebisin sana:))fazla bekletmiycek bence artik en yakin zamanda gelicek :))

inşallah canımya önemli olan o zaten hamile kalmak deyilde onu sağlıklı bir şekilde sonlandırmak

haziran dogumluyum cnm bn eklememe gerek yok öle okumustum suan oldugum yas oluyo die bakılıyo biliyorum bn :) ee eklersem 27ye mi bakcama ama bn dha 25i doldurmadım ki haziranda bitcek yıl olarak 26 oldum dha yanii...üff az karıstı ama olsun :)

Mart ve Sonraki Aylarda Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı

Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.

Diyor site bende 87 liyim mayıs 1

kızlar kimse yemege gitmio mu yaff bn cok acıktım yemek molası 1saate gelirim..cok sayfa atlamayın bk yoklugumda :)

bnm evleneli 3,5 yıl oldu cnm ve 2yıldır istiyoruz ama olmadı bitürlü sebepsiz infetilite bizimki nedeni sebebi yok beklios işte böle 2yıldır :)

İnsallah en kisa zamanda kavusursun canim bebisine hepimiz tum isteyenler kavusuruz insallah arka arkaya:))siz bu site bana o kadar iyi geldiniz ki benimle ayni zamanda evlenen tum arkadaslarim hamile yada cocuklari oldu bende bi tek ben boyleyim saniyodum simdi beni anlayan destek olan insanlarin varligini bilmek cok iyi geliyo zaman bile daha cabuk geciyo yasamayan anlamiyo cunku anliyomus gibi yapiyo sadece:((

inşallah canımya önemli olan o zaten hamile kalmak deyilde onu sağlıklı bir şekilde sonlandırmak

Cok haklisin allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah:))ben burda okuduklarima gore sunu anladimki her ay hamile olabilirmis gibi dikkat etmek lazim agir kaldirmamak kendimizi zorlamamak falan bide doktora gidince hamilelik olabilirmi derse olabilir demek her daim:))bicok arkadas da doktor hatasi nedeniyle dusuk yapmis cunku:((

gecmiiş olsun cnm umarım ciddi bişi diildir rahatsızlıgın..

umarım yoktur cnm ya haftasonu doktora gittim dedim sağ gözüm bulanık görüyor kontrol etti falan dedi numaraların değişmemiş aynı dedi..dedim lenslerimde bir hata olabilir mi acaba onlarla da baktı bişey yok gibi belki dedi retina da ya da korneada başka bir rahatsızlık olabilr dedi o yüzden bu taramayı yapmaya karar verdi umarım birşey çıkmaz annem çok çekti çünkü bu tip bir rahatsızlıktan ameliyat falan oldu öyle olmasından korkuyorum bakalım yarın belli olacak..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Layle
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_
[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_marie_
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulec87
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nuarin[/TD]
[TD="align: center"]19 Şubat[/TD]
[TD="align: center"]:16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kizlarrr beni de yazin yaaa beklenmeyen adet tarihim 18 subat:))

Back
X