şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Kızlar bişe sorcam size çok önemli,
Sizde de oluyor mu yumurtlama gununde yada bie gün önce yumurta akı gibi bır akıntı , şeffaf renkli,
Bunu tespit etmek çok önemliymiş, doktrum o akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi dedi,
1 gün sonra ilişki olmalıymış bilginize:8:

yumurta akı gibi akıntın olur bazı kandınlarda kasık agrısı bulantı olur birgün sonra deyil canım o gün ilişki olacak birde çatladığı gün.birde her kadından kadınada deyişiyor spermlerin yaşamasıda kimi 24 bazısı 3 gün canlı kalıyo.iki parmayınla akıntıdan al sünerse yumurtlama günün şefaff ve uazarsa

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Layle
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]A_ZADE[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat[/TD]
[TD="align: center"]:16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cikolta[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat[/TD]
[TD="align: center"]:16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_
[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_marie_
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulec87
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nuarin
[/TD]
[TD="align: center"]19 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kız serooo başka topiğe mi geçtin? ben de diyorum bu kız nerde:12:

arkadaşlar merhaba. hazirandan beri bebek istiyoruz. genelde yumurtlama günlerine denk gelmemişti... 2-3 ay denk getirebildik. kasımda doktora gittim..yumurtan olgunlaşıyor dedi, çalışma önerdi bir hafta.. 6 gün sonra gittiğimde çatlamış dedi ve rahim ağzında yara olduğunu söyledi, hamile kalmazsan gelecek ay yakalım dedi... o ay olmam gerekenden erken regl oldum... sonraki ay inanılmaz kasık ağrısı çektim, yumurta akıntımı dahi hissetmedim... 8 gün gecikmeli regl oldum ve inanılmaz ağrılı ve parça şeklindeydi... sonunda yaradan diye düşündüm ve bir doktor buldum gittim.(4. doktorum) doktor vajinal ultrasonla bakıp hamile kalmamın mümkün olmadığını rahim ortasında 17mm miyom olduğunu söyledi...karından ultrasona yolladı, oradaki doktor bunun miyom olmadığını polip olduğunu söyledi... neyse miyom diyen doktor ultrason doktoru yanılmış bu miyom dedi ve reglin bitince hemen histereskopi ve laproskopi yapalım dedi... eşimi tahlile çağırdı... ameliyat sonrası bir kaç ay korunursunuz sonra normalyolla olmazsa hemen aşılama ve tüp bebeğe geçeriz dedi...

birkaç gün şok halinde yaşadım sonra bir doç.dr buldum hikayemi anlattım... epeyce soru sordu... vajinal ultrasonla bakınca evet rahim ortasında 18mm et parçası var ve bu polip dedi... rahimde yaran yok sadece rahim ağzı erozyona uğramış ve ilk bebek öncesi kesinlikle yakılmaz dondurulmaz dedi...ilaçla tedavi dedi... poliple hamile kalabilirsin ama kalamayadabilirsin... yumurtaların çok güzel bir tanesi 18-20 mm olmuş hemen çalışma bekliyorum sizden bir hafta boyunca dedi, çatlamak üzere dedi... belki bu ay gebelik oluşur oluşmazsa adetinin 2. günü gel kontrol edelim bittiği gün histeroskopi yapalım laproskopi için çok erken şimdilik her şey normal bu ay gebelik oluşmazsa histeroskopi ve o sırada eşinin tahlili 5 gün korunma ve ardından normal denemeye devam hemen aşılama ve tüp bebeğe geçemeyiz dedi...

bu arada miyomu gören doktor da son bahsettiğim doktorda tüp bebebk ve infertilite uzmanı... sizce kime inanmalı?

ilişkiden snra kac dk da sperm yumurtaya ulasıyo kızlar bilgisi oln var mı bide hemn du almanın zararı olur mu bn yatıyorum yarım saat falan ama kalkınca hemen duşa gidiyorum beklemiyorum hiç öle

yumurta akı gibi akıntın olur bazı kandınlarda kasık agrısı bulantı olur birgün sonra deyil canım o gün ilişki olacak birde çatladığı gün.birde her kadından kadınada deyişiyor spermlerin yaşamasıda kimi 24 bazısı 3 gün canlı kalıyo.iki parmayınla akıntıdan al sünerse yumurtlama günün şefaff ve uazarsa

çatladığı gunu doktor kontrolu olmadan tam olarak bilemeyiz ya, ben tesadufen o şeffaf uzayan akıntıdan bir gun sonra doktor kontrolum vardı, yumurtamın çatlamamış olduğunu gördük ama doktor çatlamak üzere demişti. akıntıyı gordukten 1-2 gün içerisinde çatlıyor yumurta diyebiliriz.:46:

arkadaşlar merhaba. hazirandan beri bebek istiyoruz. genelde yumurtlama günlerine denk gelmemişti... 2-3 ay denk getirebildik. kasımda doktora gittim..yumurtan olgunlaşıyor dedi, çalışma önerdi bir hafta.. 6 gün sonra gittiğimde çatlamış dedi ve rahim ağzında yara olduğunu söyledi, hamile kalmazsan gelecek ay yakalım dedi... o ay olmam gerekenden erken regl oldum... sonraki ay inanılmaz kasık ağrısı çektim, yumurta akıntımı dahi hissetmedim... 8 gün gecikmeli regl oldum ve inanılmaz ağrılı ve parça şeklindeydi... sonunda yaradan diye düşündüm ve bir doktor buldum gittim.(4. doktorum) doktor vajinal ultrasonla bakıp hamile kalmamın mümkün olmadığını rahim ortasında 17mm miyom olduğunu söyledi...karından ultrasona yolladı, oradaki doktor bunun miyom olmadığını polip olduğunu söyledi... neyse miyom diyen doktor ultrason doktoru yanılmış bu miyom dedi ve reglin bitince hemen histereskopi ve laproskopi yapalım dedi... eşimi tahlile çağırdı... ameliyat sonrası bir kaç ay korunursunuz sonra normalyolla olmazsa hemen aşılama ve tüp bebeğe geçeriz dedi...

birkaç gün şok halinde yaşadım sonra bir doç.dr buldum hikayemi anlattım... epeyce soru sordu... vajinal ultrasonla bakınca evet rahim ortasında 18mm et parçası var ve bu polip dedi... rahimde yaran yok sadece rahim ağzı erozyona uğramış ve ilk bebek öncesi kesinlikle yakılmaz dondurulmaz dedi...ilaçla tedavi dedi... poliple hamile kalabilirsin ama kalamayadabilirsin... yumurtaların çok güzel bir tanesi 18-20 mm olmuş hemen çalışma bekliyorum sizden bir hafta boyunca dedi, çatlamak üzere dedi... belki bu ay gebelik oluşur oluşmazsa adetinin 2. günü gel kontrol edelim bittiği gün histeroskopi yapalım laproskopi için çok erken şimdilik her şey normal bu ay gebelik oluşmazsa histeroskopi ve o sırada eşinin tahlili 5 gün korunma ve ardından normal denemeye devam hemen aşılama ve tüp bebeğe geçemeyiz dedi...

bu arada miyomu gören doktor da son bahsettiğim doktorda tüp bebebk ve infertilite uzmanı... sizce kime inanmalı?

ufff cok çelişkili bi durum cnm ama buna en iyi sen karar verirsin 2 doktoruda dinledin hangisi inandırıcı geldiyse onu dinle derm ama son gittigin bna dha iimş gbi geldi sınucta baska bi drda polip demiş ..

bence ilk etapta ameliyat dusunme.cok onemli bir sey cunku bu.kime inanacagina karar vermek gercekten zor;ama ben kendimi yerine koymaya calisip,icimden geceni soyledim.tabi en onemlisi sizin beraber verceginiz karar.Allah gonlunuze gore versin insallah

Anam ne çenesi düşük gacılarsınız oku oku bitmedi....

aynen öle hızlı bi topigimiz var kırkbinkere masallahh :) serap ne oluyo bgn sana kuzum ya sbhtan beri iileşemedin gelemedin bi kendine ?
sezggiiiiiiiiiiiiim sen napiosun değişik bi durum varmı ywrm?
ya dün dişimi çektirdim ya onu etkisi herhalde ... bir de bugün çok hüzümlüydüm...

Benide benide:))bat 18 subat
eklerim canım birazdan...

offffffffffffffffff acıktım ben yaaaaaaaa
aynen ben de acıktım...

kızlar merhaba...çok mutluyum çünkü okullar kapandı ve 15 gün çalışmayıp dinleneceğim..hiçbir yere de gitmiyoruz evimizin tadını çıkarıcaz eşimle. gerçi o çalışıyor ama olsun:)kızlar benim normalde bugün yumurtlamam gerekiyodu ama sanki dün yumurtladım:) misafirlerim de 2 saate gelirler iyi oldu dün yumurtladığım.
aynen bir yandan çok mutluyum bir yandan da akşama kadar zırlamamak için kendimi zor tuttum. öğrencimin birisi gidiyor ne zormul ya ayrılık...

Kızlar bişe sorcam size çok önemli,
Sizde de oluyor mu yumurtlama gununde yada bie gün önce yumurta akı gibi bır akıntı , şeffaf renkli,
Bunu tespit etmek çok önemliymiş, doktrum o akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi dedi,
1 gün sonra ilişki olmalıymış bilginize:8:
ben kolay farkederim akıntımdan belli oluyor...birde sancı oluyor...

kız serooo başka topiğe mi geçtin? ben de diyorum bu kız nerde:12:
orkidemmmmmm balımmmm buradayım....şubata taktım ben kafayı...içim bir tuhaf aynı eylülde olduğu gibi...seminer işin ne oldu canım...yoğundun bu aralar...

ilişkiden snra kac dk da sperm yumurtaya ulasıyo kızlar bilgisi oln var mı bide hemn du almanın zararı olur mu bn yatıyorum yarım saat falan ama kalkınca hemen duşa gidiyorum beklemiyorum hiç öle

Meni önce çok yoğundur. Boşalmadan 20-30 dakika sonra sıvılaşır. Spermler yumurtalık kanalları ulaşır.
.

Anam ne çenesi düşük gacılarsınız oku oku bitmedi....

ya dün dişimi çektirdim ya onu etkisi herhalde ... bir de bugün çok hüzümlüydüm...

eklerim canım birazdan...

aynen ben de acıktım...

aynen bir yandan çok mutluyum bir yandan da akşama kadar zırlamamak için kendimi zor tuttum. öğrencimin birisi gidiyor ne zormul ya ayrılık...

ben kolay farkederim akıntımdan belli oluyor...birde sancı oluyor...

orkidemmmmmm balımmmm buradayım....şubata taktım ben kafayı...içim bir tuhaf aynı eylülde olduğu gibi...seminer işin ne oldu canım...yoğundun bu aralar...
hayirdir neden huzunlusun...

merhaba herkese çogalmısız ne güzel ya süper inşallah şubat sonuna kadar güzel haberler alırız hepimiz

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]