şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Biz seninle birlikte beklioduk
bende lekeler başladı ama daha kırmızılar gelmedi pek agrım da yok aslında ay içinde bayaa agrım vardı ama bugun yok hayret :)
ruyamda da memlekette düğün yapıcamızı gordum
Evli kadını kendini gelin olarak görmesi güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur. diyo yorumlarda
Hadi hayirlisi

ewet cnm öyle derler :) bende normal bi akıntı war normalde sabahları olurum ben yada gece bu sabahı atlattım gece ve yarın sabah kaldı ,aslında kendimi pek dinlememeye çalışıyorum hatta dün hiç açmadım bilgisayar,bugünde sizleri merak edip açtım.artık olursamda önümüzdeki maçlara bakcaz :P

Kızlar bende birsey sormak ıstıyorum.

Benim yumurtlama haftam 2 si ile 8 si arası idi su anda bitti yani ve hafif agrılı akıntılı bır donem oldugundan yumurtladıgımı anladım. Fakat bende agrı hala devam edıyor sol kasıgımda ve belımde agrı var gercı gecen ayda bole oldum yumurtlama agrılarım devam ettı regl kadar sizlerdede oluyor bu bır terslıge mı ısaret acaba :S

Bu arada akıntım devam edıyor ama yumurtlama gıbı degıl :S

chemist kızın olursa adını nesrin koy :D o bilmişti hamiş olduğunu

OZSER0801 ben hamiş oldugumu düşünmüyorum mesela bat bugun de benimde ayın 2 sinden beri kasık agrım var normalde yumurtlama tarşhşm ocak 29 ama 2 sinden beri ara ara agrı ve batmalatrım oldu

. Gunaydin cumartesi kan verdim :())) sonuc 3 haftalik hamisim canim darisi sizlere insallah .....

hayırlı olsun canım rabbim bizede nasip etsin inşallah.. :) hayırlısıyla senin de kucağına almayı nasip etsin.. :)

bugun yetiştirmem gereken bi iş var yinede buraya girrmeden edemiyorum :)
kızlar ya bu ay benim kırmızılar biraz gecikse ümidim yok zaten hamilelikten eşim korunuyo benimki mucizeyi beklemek ama
yinede bi heyecan olsa bana ya ne olur ki :S

belli olmaz bu işler canım.. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah :)

kızlaaaaar kan testimin sonucu çıktııııııı
sonuç 367,4......:49:
inanamıyorum ellerim titrio :)

:32::32::32::32::32::32::32::emir_bebek::49:

Oh ohhh hadi bakalım hayırlı olsun:46::46::64::64::16::16:

ay ne tatlı......yine bir güzel haber....hayırlı olsun canım....sağlıkla kucağına al inşallah...

Back
X