- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
- #8.101
insallah hayirli haberlerini aliriz canim.
inşallah kuzum hepimizin haberlerini alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah hayirli haberlerini aliriz canim.
canim cok zor;ben bir de anne ve babasiyla yasadigim icin daha da zor gunlerim oluyor.bir de almanyaya kurulu duzene geldik.artik sen dusun.ne ogrendim biliyor musun onlarin yuzune oynayacaksin.ben normalde icimdeki his ne ise onu hemen yansitan bir nsanim.icimdeki ofke,mutsuzluk,mutluluk ne varsa yuzumden belli olur yani.ama bunu onlar anlamiyor.bir de beni acik sozlu olmamakla sucladilar.ben de onlara karsi oynuyorum.3 maymunu oynuyorum.gulerek lafimi soyluyorum annesine.esime de hep guluyorum.bunu yapmaya baslayali daha 3 gun oldu.o kadar cok sey degisti ki anlatamam.kizginligini yansitma canim,bosver de gec bazi seyleri gorme.sonra yeri gelince guzel bir dille rahatsizligini anlatirsin.
randevum 9da canım eve gelir gelmez sonuç ne olursa olsun sizlerle paylaşacağım, insallah güzel haberlerle gelirım,aslında biraz korkuyorum olumsuz olursa diye ama korkunun ecele faydası yok :)
korkunu anlıyorum canım.her ay ben de yaşadığım için(ve her ay ısrarla umudettiğim için.umut fakirin ekmeği ,napalım? ama inş seninki bu sefer iyi sonuçlanır.sabah okuldayım.akşama koşarak bakıcam sonuca.lütfen pozitiff olsun.yüzümüz gülsün...
amin canim,sagolasin.insallah Rabbim hepimizi mutlu etsin..valla canım senin durumun benden de zormuş.Allah yardımcın olsun bebeğim.oyun istiyorlarsa oyuna devam et canım.nasıl daha mutluysan öyle yap.
kesinlikle katiliyorum.burasi cok guzel,herkes sicacikamin canum burdaki kardeslik. paylasim o kadar guzelki allahim hepimizin yuzunu guldursun
kızlar dualarınızı bekliyorum yarın doktordayım haberleri hemen ileteceğim inşallah hayırlısı olur ....
kızlar sonucumu aldım malesef hamile değilim. diğer aya inşallah.sağlık ocağındaki doktor erken yaptırdın testi dedi ama pek ümitli değilim zaten haftaya falan edtim gelmesse mecbur hastaneye gitçem artık
uzulme canim hayirlisi olsun insallah...
Aynısı bir kaç gün öncede olmuştu canım.. Doktorumla konuştum silik çıkması olduğuna işaret edebilir dedi canım gebelik yeni ise kamdan atılıp değerin çıkması zaman alır eğer olmasaydı test tede çıkamazdı dedi canım umutlandım bi hafta sonra gel kan testi yapalım dedi.. Ay inşallah vardır.çok heyecanlandım ...canım,umudunu kırmak istemem ama ben silik çizgi hemen çıktı sandım.silik çizgi ilk 10dk da çıksaydı kesin hamileydin ama seninki 2 saat geçmiş.bende de geçen aylarda olmuştu.önce negatif çıktı.sonra gece yatacakken testi vedalaşıp çöpe atim dedim.baktım 2.çizgi çok silik olarak belirmiş.o kadar heyecan yaptım.sabaha tırt oldum( hüngür hüngür.şu da var daha senin için çok erken.bikaç gün daha bekle bence.
ne bilim içimdeki his cok kötü derecede yanılttı beni normalde pek böyle şeyler hisstmem ama niyeyse allahım hayırlı zaman için bekletiyo heralde hep hayırlısıyla diye dua ediyorum ne zaman gelçekse inatçı bebişimiz ozamanı beklicez artık :)
Aynısı bir kaç gün öncede olmuştu canım.. Doktorumla konuştum silik çıkması olduğuna işaret edebilir dedi canım gebelik yeni ise kamdan atılıp değerin çıkması zaman alır eğer olmasaydı test tede çıkamazdı dedi canım umutlandım bi hafta sonra gel kan testi yapalım dedi.. Ay inşallah vardır.çok heyecanlandım ...
herkesemerhaba benide alırmısınız aranıza
insallah hayirlisiyla cabuk gelir canimRabbim hayirlisiyla versin insallah
herkesemerhaba benide alırmısınız aranıza
meraba hosgeldinherkesemerhaba benide alırmısınız aranıza
acıktım kızlarr :26:
bu saatte yenebilcek hem hafif hemde doyurucu ne yiyebilirm öneriler ltfnn![]()