- Konu Sahibi nesrin6868
- #8.141
Herkese merhaba...Ben de ocak ayını değerlendirip olmayınca bide şubatı deneyim diyenlerdenim...
![]()
inş şubatta gelir beeğin
aranızda bursadan olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba...Ben de ocak ayını değerlendirip olmayınca bide şubatı deneyim diyenlerdenim...
![]()
Önceki sayfamda bahsetmiştim 25 ocakta son adet tarihim ve 7-8-9 ocakta birlikte olabildik sonra eşim şehir dışına gitti.
2 gündür de sancım vardı kasıklarımda ve pıhtı şeklinde kan geldi ara ara (yumurtlama belirtisi midir sizce)
Eşim 1 hafta sonra gelecek şubat ayından umudum yok mu artık sizce
Spermlerin rahimde kalma süresi varmış biliyor musunuz onu
inş şubatta gelir beeğin
aranızda bursadan olan varmı[/QUO
hemşeri buldum kendimeee.hoş geldin canım.nilüferdeyim ben.
acıktım kızlarr :26:
bu saatte yenebilcek hem hafif hemde doyurucu ne yiyebilirm öneriler ltfnn![]()
Düzenli canım 28-29 günde bir..
Döllenme ihtimali var mı acaba? Off umutlanmak istemiyorum
Döngünün kaç günde bir olduğunu bilmeden bu soruyu cevap verene 100 vericem valla :)) kaç günde bir regl oluyorsun canım?düzenli değilse zaten cevap yok da.yerinde olsam ovülasyon testi yapardım.en garantisi o.çünkü erken ya da geç yumurtluyor olabilirsin.bunu da ancak testle anlarsın ya da doktora gidip öğreneceksin.bence o kadar zahmet çekme.vereceğin yol parasına 20 tane al.merakını gider ve isabetli atış yap :))
inş şubatta gelir beeğin
aranızda bursadan olan varmı
inş şubatta gelir beeğin
aranızda bursadan olan varmı[/QUO
hemşeri buldum kendimeee.hoş geldin canım.nilüferdeyim ben.
canım ben bursalı değilim ama buraya tayinimiz çıktı inegöldeyiz biz
cnm tam yumurtlama zamanında olmuş çalışmalar öncesindede olduysa ballı kaymak bebeğinin gelmemesi için bir neden yok
sağlıklı sperm 5 güne kadar yaşar ek bir bilgi bir laborant adayından![]()
ben de test aldım ama şubata yetişmedi bu ay olmazsa regli sonrası başlıycam testlere:))
ben de test aldım ama şubata yetişmedi bu ay olmazsa regli sonrası başlıycam testlere:))
Benim bildiğim erkek spermler 3 dişiler 7 güne kadar yaşayabiliyormuş ama bu tabi herzaman olmuyor... yanlışmıyım...
Döngünün kaç günde bir olduğunu bilmeden bu soruyu cevap verene 100 vericem valla :)) kaç günde bir regl oluyorsun canım?düzenli değilse zaten cevap yok da.yerinde olsam ovülasyon testi yapardım.en garantisi o.çünkü erken ya da geç yumurtluyor olabilirsin.bunu da ancak testle anlarsın ya da doktora gidip öğreneceksin.bence o kadar zahmet çekme.vereceğin yol parasına 20 tane al.merakını gider ve isabetli atış yap :))
önümüzdeki ay tedavi dedi doktor ama ben ertelersem eğer alıcam testlerden
canım ben bursalı değilim ama buraya tayinimiz çıktı inegöldeyiz biz
ben de bursalı değilim,ankaralıyım.bizim de tayin bursaya çıktı.doktorun kim canım?ben buraları yeni öğreniyorum.henüz iyi bir doktor bulamadım.sanki yane:))
regl sonrası hemen yapılmayacak biliyorsun değil mi tatlım?prospektüsü oku mutlaka.
cnm rehmin salgısı yumuşaklığı spermin kalitesine göre değişiyor kız spermlerinin ömrü daha uzun ort 5 gün deniyor
canım dr tedavi dediyse erteleme derim ama sen bilirsin yine de..