- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
yok canım daha 3. gün 3 gün daha var. normal zamanda olursa hafta sonuna denk geliyor. 14. 15. 16. günBakiciiiz artik :) sende neler var regl bitti mi
yok canım daha 3. gün 3 gün daha var. normal zamanda olursa hafta sonuna denk geliyor. 14. 15. 16. güncuma c.tesi pazar. belki şansımadır. iyi çalışırım tabi testle de takip edicem.
Kızlar merhaba.Kızımın ateş,grip ve dişi ile imtihanı var.Gelemiyorum sık sık.
14 Şubat çatladım ben biliyorsunuz.Ağrım sızım geçmedi akşama kadar.O günden beri şiddetli akıntım var.Kokusuz,beyaz,az uzayan.Artık kesilmesi gerekmiyor muydu?Ovulasyon bitti sonuçta.Kistten olabilir sanırım bu.Döllenmenin olduğu gün başlarmış bu akıntı.Bunu okuyunca da acabamı dedim ama ctesiyi değerlendiremedik biz.O yüzden marta kaldı benim baharım.Bence...Ya sizce?
Aslında pek de iyi sayılmaz.Ctesi boş geçti.Pazarda akşama doğruydu.Öncesinde Cuma sabahıydı çalışma.Bugün daha da arttı akıntı.İnan 3-4 saate bile varmıyor çamaşır değiştirmem.İyiki evdeyim.Sürekli ıslaklık rahatsız ediyor.Merhaba catlamadan sonra ikinci gun.. Bende de catlamanin oldugu gun gelir bu akinti ikinci gun azalir sonra gecer insallah iyi degerlendirmissindir hayirlisiyla
inşallah daha gecikmez. beklemekte kötü çünkü. bir an evvel olsun yeni döneme başlayalım canım.Oo guzel hafta sonu keyfi :-D benim regl kisa surer bugun yarin baslarsa ovu test icin sana yetisirim :)
selam canim. Toz dedigim fosfomisin iceren bir çeşit antibiyotik ama dger antibiyotiklere gore cok cok masum ve tek kullanimlik gece yatmadan once bir bardağa suyla karstrio iciosun. "Monurol saşe" tabi hekim tavsiyesinde kullanmalisinzMerhaba,
Bu durumda antibiyotik kullanmak lazım ama uygun olmuyor. Oyüzden yoz kullandım demişsiniz. Burdaki Toz nedir?
nedir?yazilanlari en basindan beri okudum.umarimm dileyen herkez gebe kalir.ben gecen ay denedim testleri hep silik cizgi cikti.hatta adetim 2 gun gecikti yine yaptim yine silikti.benim vucut sanirim surekli lh hormonu salgiliyo :) neyse bu ay 20 veya 21inde tekrar testlere baslicam.sogan suyuda kulancam hayirlisi olsun insallah.rabim herkezin gonlune gore versin.
Teşekkür ederim cevabınız için. tabi dr tavsiyesi önemli ama daha masum diyorsunuz ve hamilelikte kullanabilmişsiniz. Zararı olmaz diye düşünüyorum.selam canim. Toz dedigim fosfomisin iceren bir çeşit antibiyotik ama dger antibiyotiklere gore cok cok masum ve tek kullanimlik gece yatmadan once bir bardağa suyla karstrio iciosun. "Monurol saşe" tabi hekim tavsiyesinde kullanmalisinz
Benim ilk gebeligim olacak nasip olursa ama ablam kullanmisti hamileliktede cnku hamilelikte cok daha sk oluyor idrar yolu enfeksiyonuTeşekkür ederim cevabınız için. tabi dr tavsiyesi önemli ama daha masum diyorsunuz ve hamilelikte kullanabilmişsiniz. Zararı olmaz diye düşünüyorum.
Bende smear testi sonucunda öğrendim enfeksiyon olduğunu. Dr yoğun enfeksiyon var dedi. İlaç verdi kullandım , ama geçmedi diye düşünüyorum. enfeksiyon dediği idrar yolu enfeksiyonu mudur acaba? onuda bilmiyorum doğumu vardı dr un. fazla soruda soramadım.Benim ilk gebeligim olacak nasip olursa ama ablam kullanmisti hamileliktede cnku hamilelikte cok daha sk oluyor idrar yolu enfeksiyonu
Idrar yoludur enfeksiyonun tutulum yeri farklidr mesanedr( sistit) yada uretra bunlarin genel adidr taklma ona tedavi sekli hepsinde aynı antibiyotikBende smear testi sonucunda öğrendim enfeksiyon olduğunu. Dr yoğun enfeksiyon var dedi. İlaç verdi kullandım , ama geçmedi diye düşünüyorum. enfeksiyon dediği idrar yolu enfeksiyonu mudur acaba? onuda bilmiyorum doğumu vardı dr un. fazla soruda soramadım.
inşallah daha gecikmez. beklemekte kötü çünkü. bir an evvel olsun yeni döneme başlayalım canım.
arastir cnm cok faydali.ibrahim saracoglunun sitesinde de detayli yaziyo.ben adetten 1 hafta sonra baslicam sabah aksam ac karnına icilcek.kür su.yemeklik sogani 4 e bolup kaynamis olan suya koyup 5 dak. daha kaynatiyoruz.daha sonra iliyinca iciyoruz.bu sekilde hamile kalan coook arkadasimiz var. rabim isteyen herkeze nasip etsinSogan suyu dedigini
nedir?
Ayyy cnm inş vardır birşeylerAslında pek de iyi sayılmaz.Ctesi boş geçti.Pazarda akşama doğruydu.Öncesinde Cuma sabahıydı çalışma.Bugün daha da arttı akıntı.İnan 3-4 saate bile varmıyor çamaşır değiştirmem.İyiki evdeyim.Sürekli ıslaklık rahatsız ediyor.
Cnm benimde ilk günler hic çizgi cikmamistiKizlar bende teste dun basladim ilk zaman hic cizgi yok bi 5-10 dk snra belirsz cizgi olusuyor kafam karsti lh in idrarda azda olsa hep olmasi gerekmiomu? Burde adetim biteli iki gun oluor ama akintim cok sebebi nedir sizce
Kızlar çok değişik bi gündü benim için doktora gittim kontrol etti solda 3 cm kist ve idrar yolu enfeksiyonu dedi sonra kese gibi birşey görünüyor kan tahlili isteyelim dedi verdim kani yarin ckcak sonucu
Ama az önce adet oldum ne hissedicegimi şaşırmış durumdayim
Kızlar çok değişik bi gündü benim için doktora gittim kontrol etti solda 3 cm kist ve idrar yolu enfeksiyonu dedi sonra kese gibi birşey görünüyor kan tahlili isteyelim dedi verdim kani yarin ckcak sonucu
Ama az önce adet oldum ne hissedicegimi şaşırmış durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?