Canım bence siliklesmemis tam tersi daha koyu geldi bana 14. Gün bence yumurtlama ağrısı bu bende bu ay çok kotu ağrı çektim niye boyle oluyo yaaaAyyy bilmemki. .. yerleşmiş olma ihtimali çok düşük Ama.daha test yeni koyulasti bugün. Dra göre 3 gün oldu. 2 saatlik oruçla yaptığım testim bu... düne göre daha mı silik sanki? Aksama bir daha yapayım değil mi. Tam göreyim ne olduğunu. sence koyulasmis mi koyulasir mi daha?
bu arada senin bat ne zaman? Benim hafıza zayıftır biraz.unutmuş olabilirim söyledin.
Cnm en az 3-4 saat birşey içme testten oncekızlar testi yapmadan önce su falan içmemekmi gerekiyor :O ben hep yanlışmı yapıyorum?? biri bana anlatabilirmi neler yapmam lazım?
Kızlar acilde idrar testi yaptırdım enfeksiyon olduğunu düşündüğüm için ama temiz çıktı iltihap yok yanlz kasiklarimda ve belimde agrim var sik idrara çıkıyorum ve idrar yaparken yanmam da var anlamadım bu isten bisey
Kasık, bel ağrısı ve sık idrara çıkma hamilelik belirtisi canım ama yanma
enfeksiyon gibi. Daha 4 gün var bakalım bekle. Ben de dün ovulasyon testinde ikincisini koyu yakaladım sonra siliklesmesi gerekiyor değil mi
Benimde Bat 12 şubat. adet sonrası ilk denemelere başlayacağız :) bakalım hayırlısı 1 yıl 3 aylık evliyim
Kizlaaaaar şubat 18 de bat var mi tarihi benimle yakin olan ne durumdasiniz her ay belirti yaşiyorum sonra hüsrana ugruyorum bu ay da dusunmemeye calsyrm
Valla 6 aydir ilk kez benimkide gecikti. Biliyodum gerci.gec yumurtladim cunku. 14 subatta oldum.korundugum icin hamilelik suphem yoktu canim. adet bitince baslicaz kismetse. Ilk ayimiz bakalim hayirlisiCanım seninle ayniyiz :-D yalnız benim regl gecikti stresten sanırım dun test yaptım negatif regl olacak gibiyim teste başlayınca yazar misin yine
Valla 6 aydir ilk kez benimkide gecikti. Biliyodum gerci.gec yumurtladim cunku. 14 subatta oldum.korundugum icin hamilelik suphem yoktu canim. adet bitince baslicaz kismetse. Ilk ayimiz bakalim hayirlisi
Evet cnm siliklesmesi gerekiyor ama bugün ve yarını değerlendirme bence
Benimde kafam karisik ya yarin erken gebelik testlerinden mi alsam acaba
canım olmadın mı halaa adetCanım seninle ayniyiz :-D yalnız benim regl gecikti stresten sanırım dun test yaptım negatif regl olacak gibiyim teste başlayınca yazar misin yine
canım olmadın mı halaa adet. teste başlayınca yazarım tabi. bitince başlıcam hemen.
olması lazım canım. duzensızlık oluyor muydu kii ?Hala olmadım canım dun aksam yine testvyaptim yine yok1haftada belli olur mu acaba testte
olması lazım canım. duzensızlık oluyor muydu kii ?
ne zaman yumurtlamıştın peki.takip ettin mi ? üstüne 14 gün geçti mi ?Bu kadar olmuyordu ama heyecandan olamiyorum bencedusunmek istemiyorum ama akinti oldu bugun regl gibi degil ama birde kasiklarimda sizi falan bekliyorum hala..
Ca
Canim gecmis olsun gecen ay bendede agri sanci oldu akintimda fazlaydi ve idrar yolu enfeksiyonu ckti antibiyotik kullanmak lazm ama budurumda uygun olmuo. Oyuzden toz kullanmistim suan skntim yok
ne zaman yumurtlamıştın peki.takip ettin mi ? üstüne 14 gün geçti mi ?
çok geçmiş olsun canım. ilkin günahı olmaz. ama aynen olmayınca şüphe oluşuyor hemen. belli mi olur.Ok canim etmedim aslinda bizim karışık ben 6y önce myomektomi operasyonu geçirdim 6ay boyunca yasaktı ilk denememiz daha olmayacak bi gündü ama regl de olmayınca acaba diyor insan
çok geçmiş olsun canım. ilkin günahı olmaz. ama aynen olmayınca şüphe oluşuyor hemen. belli mi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?