Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Canım bence siliklesmemis tam tersi daha koyu geldi bana 14. Gün bence yumurtlama ağrısı bu bende bu ay çok kotu ağrı çektim niye boyle oluyo yaaa

Kızlar acilde idrar testi yaptırdım enfeksiyon olduğunu düşündüğüm için ama temiz çıktı iltihap yok yanlz kasiklarimda ve belimde agrim var sik idrara çıkıyorum ve idrar yaparken yanmam da var anlamadım bu isten bisey

Kasık, bel ağrısı ve sık idrara çıkma hamilelik belirtisi canım ama yanma
enfeksiyon gibi. Daha 4 gün var bakalım bekle. Ben de dün ovulasyon testinde ikincisini koyu yakaladım sonra siliklesmesi gerekiyor değil mi

Evet cnm siliklesmesi gerekiyor ama bugün ve yarını değerlendirme bence
Benimde kafam karisik ya yarin erken gebelik testlerinden mi alsam acaba

yazilanlari en basindan beri okudum.umarimm dileyen herkez gebe kalir.ben gecen ay denedim testleri hep silik cizgi cikti.hatta adetim 2 gun gecikti yine yaptim yine silikti.benim vucut sanirim surekli lh hormonu salgiliyo :) neyse bu ay 20 veya 21inde tekrar testlere baslicam.sogan suyuda kulancam hayirlisi olsun insallah.rabim herkezin gonlune gore versin.

Kizlaaaaar şubat 18 de bat var mi tarihi benimle yakin olan ne durumdasiniz her ay belirti yaşiyorum sonra hüsrana ugruyorum bu ay da dusunmemeye calsyrm

Yakin sayılırız canım benim dündü olmadı bu aksam ya da yarin olur dün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı

Canım seninle ayniyiz :-D yalnız benim regl gecikti stresten sanırım dun test yaptım negatif regl olacak gibiyim teste başlayınca yazar misin yine
Valla 6 aydir ilk kez benimkide gecikti. Biliyodum gerci.gec yumurtladim cunku. 14 subatta oldum.korundugum icin hamilelik suphem yoktu canim. adet bitince baslicaz kismetse. Ilk ayimiz bakalim hayirlisi

Ca

Canim gecmis olsun gecen ay bendede agri sanci oldu akintimda fazlaydi ve idrar yolu enfeksiyonu ckti antibiyotik kullanmak lazm ama budurumda uygun olmuo. Oyuzden toz kullanmistim suan skntim yok

Merhaba,

Bu durumda antibiyotik kullanmak lazım ama uygun olmuyor. Oyüzden yoz kullandım demişsiniz. Burdaki Toz nedir?

Ok canim etmedim aslinda bizim karışık ben 6y önce myomektomi operasyonu geçirdim 6ay boyunca yasaktı ilk denememiz daha olmayacak bi gündü ama regl de olmayınca acaba diyor insan
çok geçmiş olsun canım. ilkin günahı olmaz. ama aynen olmayınca şüphe oluşuyor hemen. belli mi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…