Tmm cnm sabah gidicem yazarım sizegercekten karisik canim. yarin ola hayrola .haberdar et bize de
Cnm ilk farkettiğinde kahverengi kremsi bi akıntı gelmişti baya yoğun bi şekilde ama simdi normal geliyoCanım aslinda senden haber bekliyordum (tanımıyorum ama:) bugun için Dr a gideceğini yazmıştın merak etmiştim bende çok yoğun geldi mi regl bazen yerleşme sırasında hafif geliyor yazanlar var ama
Cnm ilk farkettiğinde kahverengi kremsi bi akıntı gelmişti baya yoğun bi şekilde ama simdi normal geliyo
Çok yoğun değil ama yerleşme kanaması damla damla olur diye biliyorum benimki daha fazlabakalım ne olacak yarin
:)))) ınsallah çok güzel sonuçlanır yarı ve 9 ay.Kızlar çok değişik bi gündü benim için doktora gittim kontrol etti solda 3 cm kist ve idrar yolu enfeksiyonu dedi sonra kese gibi birşey görünüyor kan tahlili isteyelim dedi verdim kani yarin ckcak sonucu
Ama az önce adet oldum ne hissedicegimi şaşırmış durumdayim
Kızlar çok değişik bi gündü benim için doktora gittim kontrol etti solda 3 cm kist ve idrar yolu enfeksiyonu dedi sonra kese gibi birşey görünüyor kan tahlili isteyelim dedi verdim kani yarin ckcak sonucu
Ama az önce adet oldum ne hissedicegimi şaşırmış durumdayim
oldun muOo guzel hafta sonu keyfi :-D benim regl kisa surer bugun yarin baslarsa ovu test icin sana yetisirim :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman yarin sabaha insallah
:)))) ınsallah çok güzel sonuçlanır yarı ve 9 ay.
Canım bekle bakalım bugün sonucu al da inşallah iyi haber alırsın ama üstüne görenlerin çok olduğunu biliyorum inşallah seninki de öyledir
aynen canım önlem iyidir.kızlar gittim doktora negatif 0.5 çıktı sonuç
2 gün erken oldum normalmiş bir haftaya kadar erken olması.yumurtalıklarda kist ve idrar yollarımda enfeksiyon var ama şimdilik ilaç vermedi onun için hormon testi istedi yarın 3.gün sabah gidip ona baktırcam eşimde üroloğa gidicek sonuçlara bakıp ona göre bi tedaviye başlayalım dedi
en azından bi yola çıkmış oldum bundan önce tedavide yoktu öylece bekliyoduk sadece üzülmedim yani önümüzdeki günlere bakıcaz artık
sen ne yaptın canımaynen canım önlem iyidir.kafan rahatlar hem
benim ilk kez gecikti. ama yumurtladıktan 14 gün sonra oldum. 2 gün gecikmiş oldu canım. o süre için sabit diyorlar ama. bilemedim şimdisen ne yaptın canım
bak bende geç yumurtlamıştım bu ay ama erken adet oldum yumurtladıktan 10 gün sonra yani
kızlar gittim doktora negatif 0.5 çıktı sonuç
2 gün erken oldum normalmiş bir haftaya kadar erken olması.yumurtalıklarda kist ve idrar yollarımda enfeksiyon var ama şimdilik ilaç vermedi onun için hormon testi istedi yarın 3.gün sabah gidip ona baktırcam eşimde üroloğa gidicek sonuçlara bakıp ona göre bi tedaviye başlayalım dedi
en azından bi yola çıkmış oldum bundan önce tedavide yoktu öylece bekliyoduk sadece üzülmedim yani önümüzdeki günlere bakıcaz artık
Olmadım yaa olacak gibi oluyor vazgeçiyor ovu test yaptım onda da blli olur diyorlar tam bilmiyorum ama yine negatif :\ dusunmicem artik kendimi hamis gibi de hissetmiyorum çünkü moralim de bozuluyoroldun muolmadıysan test yap . bekliyorum
alla allaaOlmadım yaa olacak gibi oluyor vazgeçiyor ovu test yaptım onda da blli olur diyorlar tam bilmiyorum ama yine negatif :\ dusunmicem artik kendimi hamis gibi de hissetmiyorum çünkü moralim de bozuluyor
alla allaakaç gün geçti şimdi. tamam tamam sormuyorum hissetme kendini bişey solersın gelısme olunca
Ayyy hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmYok canım sor sor çekinme yalnız olmadığımi bilmek güzel :)) geçtiği gün sayisi bugun 4 ama bi baktım teldeki programa yine aralıkta 33 gün olmusum öyleyse geçen 2. Günüm bilemedim valla biyolojim şaşti
Ayyy hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
En güzelini yaparsın.Beklemen gerekliyse de öyle beklersin hiç değilse. Inşallah yüksek değerler çıkar yarın. ...KizlAaaaar ben yarin kan testine giderogreneyim olup olmadigimi yok ateşim var yok göğüslerim çok açıyor yok idrarim kokusu değişti yok agzima demir tadı geldi yedim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?