Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Hoşgeldin cnm hepimizin hakkında hayırlısı inş...

En güzelini yaparsın.Beklemen gerekliyse de öyle beklersin hiç değilse. Inşallah yüksek değerler çıkar yarın. ...

Git cnm kesin sonuç olur en azından için rahatlar haber ver bize

Sagolun kızlar sabah sabah iyi moral oldu öğleden önce izin alabilirim insallah öğleden sonra çıkarsa olumlu ya da olumsuz ilk size yazicam <3 dualarinizi bekliyorum Allahım hayirlisini yazsın hepimize..

tatlımm ne yaptın halledebildin mi

Saglik ocagina verdim canim yarin cikacakmis gebe olma ihtimalim icin iki tane daha test istedi hormon elisa ve biyokimya yaziyordu tek seferde belli olsun tekrar kan almayalim dedi onlar da cuma cikacakmis biomiyorum ki heran regl olacakmisim gibi hissediyorum :O

Ya arkadaslar bende ayin 15 inden beri ovulasyon testestine basladm malum 5 dk snra silik bir cizgi ckiyor ama asiri kasik ve bel agrim adet olacakmsm gbi bir agri ama adetim daha 11 inde bitti

Yani gebe olsan anlicagim kontrol amacli elisa testide yapilir ama yanlis gormediysen onlarda bi yanlislik var canm

3 tup aldi birinde biyokimya birinde hormon/elisa yaziyordu digerinde s ile baslayan bir kelime ama tam hatirlamiyorum digerleri hamile isen yapiliuor ama kan almisken yapalim hamileysen hazir olmus olur sonuclarin dedi sabah okulda oldugum icin her gun gidemiyorum belki o yuzden toptan halletti :-D

Ya arkadaslar bende ayin 15 inden beri ovulasyon testestine basladm malum 5 dk snra silik bir cizgi ckiyor ama asiri kasik ve bel agrim adet olacakmsm gbi bir agri ama adetim daha 11 inde bitti

Adetin daha yeni bitmis belki bu ay erken olgunlasacak yumurtalarin testten takip et bakalim ne cikacak

Bu arada elisa hiv testi mi yaaaa ne alaka simdi yazinca farkettim bende
rutin testler onlar.sağlık ocağında bakıyorlar Hep.inşallah çok güzel gelir sonuçların. Bende zor ugrardim o yüzden bendende erken almışlardı.

Erken yumurtlama olabilir bencede.6 gün sürer benim adetim.10.gün yumurtladim ayin birinde. Hatta Dr gördü.28 günde bir olurum normalde 14 olmalıydı ama o ay 10 oldu.bu ayda farklı bişey oldu.şiddetli agrim oldu 3 gün. Test gittikçe silikleşTi.dra gittim yumurta var dedi. 4.gün ağrı tavan yaptı ve test bi anda koyulasti.testler yaniltadabiliyor o yuzden akıntıni takip et sürekli.

Kızlar bana çok garip geldi ama sorma ihtiyacıma engel olamıyorum.
Yumurtlama günüm 14 subati ama ben o günden beri belirgin şekilde batmalar hissediyorum. Çok saçma geliyor bana.ağır kaldirinca egilince gerilince falan daha net.ilk bebeğimin 7.haftasında da yaşamıştım bunları ama dedigim gibi 7.haftada.. yanılıyorumdur değilmi. Bu kadar erken olamaz degilmi

Test yaptın mi hic hamile misin

Bat 28 subat.test icin çok erken değil mi?

AA 14 subat.. Daha 4 gün önce doğru ocak gibi geldi bana sen belirtileri sorunca eğer hamile kaldıysan onun kipirtilaridir insallah malum döllenme 3-4 gün suresince olabiliyormus. Bat'a da daha 10 gün var beklemek de zordur ama sonucu hayırlısiysa bekleyelim burada beraber ;-)

döllenme oluyor da bu kadar erken belirti vermesi cook garip bence. kızımda 7.haftada batmalar yeni başlamıştı. Üstelik o da erken Döllenme ydi. Bata 5 gün kala görmüştüm cizgiyi. Bata 10 gün varda kosturmacam çok. Olma ihtimalim az ☺☺

Haklisin olursa bu kadar erken belirtili hareketli bi erkek olur herhalde

cnm iyi olmuş bence hepsine bakmaları bıdaha uğraşmazsın inş iyi bi sonuç gelir :)

Bat 28 subat.test icin çok erken değil mi?
cnm hem belirtiler için hem test için çok erken zor biliyorum ama sabret bakalım biraz daha :)

Kızlar hormon testlerimi yaptırdım bugün sabah kan verip işe gittim öğleden sonra çıktı sonuçlar hiçbir problem yok değerler normal kist için ilaç verdi doktor bu ay kullan kist geçsin gelecek ay tedaviye başlayalım dedi yarın başlıycam ilaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…