oy kıyamam yok canım susuz kalma.Evet teste göre bi hareketlilik yok yumurtaliklarda. Ama çarşamba günü drum Yumurtan oluşmuş bu aksami değerlendirin mutlaka dedi. Belirtilerde drumu doğruluyor. Testler silik sadece.4 saat sıvı almiyorum.yetmiyor mu acaba.tüm gün mu susuz kalmaliyim(
Saat kaçta yapıyorsun testi? Ben 4 aydır ovulasyon kullanıyorum ama hiç netlik görmedim. 5 saat şu içmedigimi Bilirim. Dr kontrolünde değilim. Sadece kasik agrilarim Coktu. Kist mi diye korktum sadece.testler de negatif çıkınca yumurtlama sorunum var bu ay sandım. Ama yumurtayı gördük şükür.büyük ihtimal bu ay tutar dedi Dr. Bat in 10.günü gel dedi hattaoy kıyamam yok canım susuz kalma.valla ben 2 ay hep aksam yaptım. 2 saat sıvı tuketmemıstım. cızgıler cook nettı. C ' nın 2 katıydı T. onla alakası oldugunu sanmıyorum canım. dr dedıyse dogrudur ama testlerden o sonuc cıkmıyor tatlım dr kontrolundeysen testlere takılma o zaman
Saat kaçta yapıyorsun testi? Ben 4 aydır ovulasyon kullanıyorum ama hiç netlik görmedim. 5 saat şu içmedigimi Bilirim. Dr kontrolünde değilim. Sadece kasik agrilarim Coktu. Kist mi diye korktum sadece.testler de negatif çıkınca yumurtlama sorunum var bu ay sandım. Ama yumurtayı gördük şükür.büyük ihtimal bu ay tutar dedi Dr. Bat in 10.günü gel dedi hattaçok eminDI. Inşallah haklı cikar
senin bat ne zaman[/QUOTE
inşallah canımmmbenim bugün yarın olmam lazım. bekliyorum. ama korunuyodum ben. bu adet sonu bırakıcam korunmayı ön hazırlık olsun diye 2 ay test yapmıştım. yaklaşık 6 aydır özellikle not alıyorum adetlerim hep 28 de 1 olur. ama bu ay gecikti. zaten yumurtlamamda gecikmişti... ( ablam düşük yaptı üzüldük vs ondan dolayı sanıyorum bu ay bole oldu testlerimi eklim. buraya koydum mu bilmiyorum ama.
hep oluyosa bilemem ama normalde iyi bi haber bu canımbenimde lekelenmem var acaba hamiş olma ihtimalim olabilir mi? ama bende oluyodu hep
cumamız mübarek olsunGünaydın ,hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun kızlar
testlerde hiçbir hareket yok ama benim testler gittikçe koyulaşmıştı hatta yumurtlama günümde de ağrım olmuştu ordan anlamıştım doğru olduğunu uzayan akıntım her ay gelirdi ama bu ay gelmedi benimdeBurdaaa
Günaydın. Hayırlı cumalar herkese. ..
Dün akşam ki test de silikti. Uzayan akıntı, kasiklarda sizi devam ediyor. Ağır kaldirinca, gerilince ağrıyor kasiklarim. Bugün sabahi da değerlendirdik ne olur ne olmaz diye.Dr da cuma veya ctesi demişti Zaten. Testleri paylaşayım Sizlerle. çatlamış midir yumurta Sizce??
evt cnm 18'i ağrılarım vardı ama onlarda bitti hiçbişey yok sadece idrar yaparken kasıklarım çok ağrıyo ama daha önceki belirtilerde bu da hep idrar yolları enfeksiyonunu işaret ediyocanım çok teşekkür ederim yorumların için bakalım artık hayırlısı her gün aynı saatte hiç sıvı tuketmeden yapıyorum senin günün 18 i galiba belirti falan var mı ne durumdasin :)
evettttVe test koyulasir....
Ayyy canım çok sevindim testlerde kendini aklamış oldu böyleceVe test koyulasir....
Ivit. Onların adına ben çok sevindim.Ayyy canım çok sevindim testlerde kendini aklamış oldu böylece
Aman allahimmm yoksaaaIvit. Onların adına ben çok sevindim.
1 saat sonra yine yapcam bakalım daha koyu çıkacak mı. Siliklesince çalışma
Acayip bi şişkinlik var bende.Karnım 3 aylık gibi sis.usutmus olamam çok dikkat ediyorum 1 haftadır. Hic böyle şişkinlik olmazdı
Ayyy bilmemki. .. yerleşmiş olma ihtimali çok düşük Ama.daha test yeni koyulasti bugün. Dra göre 3 gün oldu. 2 saatlik oruçla yaptığım testim bu... düne göre daha mı silik sanki? Aksama bir daha yapayım değil mi. Tam göreyim ne olduğunu. sence koyulasmis mi koyulasir mi daha?Aman allahimmm yoksaaa
Bende birazdan acile gidicem cnm çok agrim var tahmin ettgm gbi muhtemelen enfeksiyon cikicak
En az 2 saat önce sıvı alımıni yavaşlatman gerekiyor.ben hiç icmiyorum.son sıvıdan sonra 2.wc de biraz idrar yaptıktan sonra son damlalarla test yapıyorum ben.kızlar testi yapmadan önce su falan içmemekmi gerekiyor :O ben hep yanlışmı yapıyorum?? biri bana anlatabilirmi neler yapmam lazım?
ne marka peki aldığınız test ? benimki LABOQUİCKEn az 2 saat önce sıvı alımıni yavaşlatman gerekiyor.ben hiç icmiyorum.son sıvıdan sonra 2.wc de biraz idrar yaptıktan sonra son damlalarla test yapıyorum ben.
Benimki de o. Kızıma da bununla hamile kalmıştım. Darısı 2.ye ve sana :)ne marka peki aldığınız test ? benimki LABOQUİCK
inşallah inşallah yaa .Benimki de o. Kızıma da bununla hamile kalmıştım. Darısı 2.ye ve sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?