Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Hadi gözün aydın canim cok ozel olmazsa bi sorum var gelecek ay neye başlayacak Dr?

Kızlaaaar çok agrim var.zor yürüyorum evde.((( nolur biri yorum yazsın. Catlamami buu??? Eger öyleyse çalışma yapmalı miyim? Bu ağrıyla nasıl olacak (((
canım test yapıyormusun? bence çatlamayı beklemeden adetin bittikenten sonra gün aşırı sürekli deneme yapmalısın. en azından ben öyle yapıyorum, içim rahat etmiyo çünkü. ben test yapıyorum bugün 15. gün fakat hala 2. çizgiyi göremedim! ağlamak istiyorum :/

Testi 17sinde bıraktım ben.hen subat in 17 si hem Sata göre 17. Güzel hesap oldu bu ay benim için. Sat 1 subat.bat 28 subat.yumurtlama 15 subat.derken sizilar kramplar devam ediyor. Ne yalan soyleyim pazardan beri çalışma yok bizde.kasiklarim zorlanınca acı veriyor.bu ay beklentim yok.o yüzden kendimi yeni işime verdim.dukkan açacağız. Rabbim kısmet ederse.hamileliğe de belki ara veririm.çalışmalara daha doğrusu.

Hadi gözün aydın canim cok ozel olmazsa bi sorum var gelecek ay neye başlayacak Dr?
canım hiç bilmiyorum ne yapıcağını
eşimin üroloğa gitmesini istedi sadece
bide qlairista diye bi ilaç verdi doğum kontrol hapı ama bu bir ay bunu kullanıcam kist için
bu ay da sonuç yok yani bu hapla mucize olmazsa mümkün değil

Geçmiş olsun canım iyi tarafı kist küçük ki ilaçla tedavi olabiloyorsun ben 6 ay önce agir bi ameliyat geçirdim bebek kadar miyomum alindi simdi çok şükür iyiyim insallah sende ilaçla toparlarsin önümüzdeki ay takibe baslarsin ;-)

geçmiş olsun cnm tabiki çok şükür ama benim kistler,im gitmiyo senin ayrıca yaptığın bişey var mı cnm doğal bişey
ilaç kullandığım ay geçiyo bıraktığımda tekrar oluşuyo

geçmiş olsun cnm tabiki çok şükür ama benim kistler,im gitmiyo senin ayrıca yaptığın bişey var mı cnm doğal bişey
ilaç kullandığım ay geçiyo bıraktığımda tekrar oluşuyo

Yok canim bisey kullanmiyourum bunye kendisi olusturdugu icin tekrarlama ihtimali var aslinda ama dr.m ameliyattan sonra ilk muyanede cok guzel bisey soyledi ^Ameliyat oldugunu unut farz et ki kolunda bi sikinti vardi onu duzelttik tekrarlar mi buyur mu diye hic dusunme^.. Sogan kürü diyorlar ama hic denemedim ben iyi gelenler olmus hic ise yaramayanlarda Rabbim hayirliasini yazsin insallah alnimiza..

Sedim mi acaba dgeride olabilir canim hadi hayrlisi insallah:)

Kızlar ben bu testi yapıyorum çift çizgi çıkmıyor. ertesi gün bakıyorum teste çift çizgi olmuş? normalmi bu ya?

Bu ay adetimin bittiginden iki gun sonra akintim artti iki uc gun devam etti sonra kesildi sizce bu normal mi

benim testim 50 tane olduğu için adetimin bittiği gün başladım garanti olsun diye. her gün yapıyorum

ben yapmıyorum şu an ama söylemeden geçemedim senin profil resmin ne tatlı öyleee
evet evet bizi yansıtıyor haberimiz varmış gibi çekildik teşekkür ederim canım....
benim adetimde bugün bitti. yarın düzenli çalışmalara başlarım diye düşünüyorum . 10 gün boyunca artık testle birlikte

hadi bakalım inşallah çok beklemeden bebeğine kavuşursun

kızlar ben diyorum ki ne de ols doğ.kon.hapı kullancm bu ay çocuk ihtimali yok gibi bu arada daha önce cesaret edemediğim soğan kürünü mü yapsam
daha önce ya çocuk olupta düşüğe sebep olursa diye tereddüt ediyodum
ne dersiniz yapmalımıym?

ben soğan kürüne sıcak bakmıyorum, eğer kist varsa onun atılmasına yardımcı oluyomuş ama kist yoksa zararı olur gibime geliyo. tabi sen bilirsin ama ben yapmıyorum şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…