- 30 Temmuz 2013
- 110
- 44
- 123
Kızlar hormon testlerimi yaptırdım bugün sabah kan verip işe gittim öğleden sonra çıktı sonuçlar hiçbir problem yok değerler normal kist için ilaç verdi doktor bu ay kullan kist geçsin gelecek ay tedaviye başlayalım dedi yarın başlıycam ilaca
canım test yapıyormusun? bence çatlamayı beklemeden adetin bittikenten sonra gün aşırı sürekli deneme yapmalısın. en azından ben öyle yapıyorum, içim rahat etmiyo çünkü. ben test yapıyorum bugün 15. gün fakat hala 2. çizgiyi göremedim! ağlamak istiyorum :/Kızlaaaar çok agrim var.zor yürüyorum evde.((( nolur biri yorum yazsın. Catlamami buu??? Eger öyleyse çalışma yapmalı miyim? Bu ağrıyla nasıl olacak (((
Testi 17sinde bıraktım ben.hen subat in 17 si hem Sata göre 17. Güzel hesap oldu bu ay benim için. Sat 1 subat.bat 28 subat.yumurtlama 15 subat.derken sizilar kramplar devam ediyor. Ne yalan soyleyim pazardan beri çalışma yok bizde.kasiklarim zorlanınca acı veriyor.bu ay beklentim yok.o yüzden kendimi yeni işime verdim.dukkan açacağız. Rabbim kısmet ederse.hamileliğe de belki ara veririm.çalışmalara daha doğrusu.canım test yapıyormusun? bence çatlamayı beklemeden adetin bittikenten sonra gün aşırı sürekli deneme yapmalısın. en azından ben öyle yapıyorum, içim rahat etmiyo çünkü. ben test yapıyorum bugün 15. gün fakat hala 2. çizgiyi göremedim! ağlamak istiyorum :/
canım hiç bilmiyorum ne yapıcağınıHadi gözün aydın canim cok ozel olmazsa bi sorum var gelecek ay neye başlayacak Dr?
canım hiç bilmiyorum ne yapıcağını
eşimin üroloğa gitmesini istedi sadece
bide qlairista diye bi ilaç verdi doğum kontrol hapı ama bubir ay bunu kullanıcam kist için
bu ay da sonuç yok yani bu hapla mucize olmazsa mümkün değil
geçmiş olsun cnm tabiki çok şükür ama benim kistler,im gitmiyo senin ayrıca yaptığın bişey var mı cnm doğal bişeyGeçmiş olsun canım iyi tarafı kist küçük ki ilaçla tedavi olabiloyorsun ben 6 ay önce agir bi ameliyat geçirdim bebek kadar miyomum alindi simdi çok şükür iyiyim insallah sende ilaçla toparlarsin önümüzdeki ay takibe baslarsin ;-)
geçmiş olsun cnm tabiki çok şükür ama benim kistler,im gitmiyo senin ayrıca yaptığın bişey var mı cnm doğal bişey
ilaç kullandığım ay geçiyo bıraktığımda tekrar oluşuyo
Sedim mi acaba dgeride3 tup aldi birinde biyokimya birinde hormon/elisa yaziyordu digerinde s ile baslayan bir kelime ama tam hatirlamiyorum digerleri hamile isen yapiliuor ama kan almisken yapalim hamileysen hazir olmus olur sonuclarin dedi sabah okulda oldugum icin her gun gidemiyorum belki o yuzden toptan halletti :-D
Bu ay adetimin bittiginden iki gun sonra akintim artti iki uc gun devam etti sonra kesildi sizce bu normal mirutin testler onlar.sağlık ocağında bakıyorlar Hep.inşallah çok güzel gelir sonuçların. Bende zor ugrardim o yüzden bendende erken almışlardı.
Erken yumurtlama olabilir bencede.6 gün sürer benim adetim.10.gün yumurtladim ayin birinde. Hatta Dr gördü.28 günde bir olurum normalde 14 olmalıydı ama o ay 10 oldu.bu ayda farklı bişey oldu.şiddetli agrim oldu 3 gün. Test gittikçe silikleşTi.dra gittim yumurta var dedi. 4.gün ağrı tavan yaptı ve test bi anda koyulasti.testler yaniltadabiliyor o yuzden akıntıni takip et sürekli.
Kacinci gun adetinin ve testi nezamandr yapiosun canmKızlar ben bu testi yapıyorum çift çizgi çıkmıyor. ertesi gün bakıyorum teste çift çizgi olmuş? normalmi bu ya?
Nasil bi akintiydi? Ovulasyon testi yapıyor musun?Bu ay adetimin bittiginden iki gun sonra akintim artti iki uc gun devam etti sonra kesildi sizce bu normal mi
ben yapmıyorum şu an ama söylemeden geçemedim senin profil resmin ne tatlı öyleeetık tık tıkkkkyapan kimse yok mu testi. bize de örnek olurdu
evet evet bizi yansıtıyorben yapmıyorum şu an ama söylemeden geçemedim senin profil resmin ne tatlı öyleee
hadi bakalım inşallah çok beklemeden bebeğine kavuşursunevet evet bizi yansıtıyorhaberimiz varmış gibi çekildik teşekkür ederim canım....
benim adetimde bugün bitti. yarın düzenli çalışmalara başlarım diye düşünüyorum . 10 gün boyunca artık testle birlikte
ben soğan kürüne sıcak bakmıyorum, eğer kist varsa onun atılmasına yardımcı oluyomuş ama kist yoksa zararı olur gibime geliyo. tabi sen bilirsin ama ben yapmıyorum şahsen.kızlar ben diyorum ki ne de ols doğ.kon.hapı kullancm bu ay çocuk ihtimali yok gibi bu arada daha önce cesaret edemediğim soğan kürünü mü yapsam
daha önce ya çocuk olupta düşüğe sebep olursa diye tereddüt ediyodum
ne dersiniz yapmalımıym?
hadi bakalım inşallah çok beklemeden bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?