hıc bılgım yok bu konuda merakımdan soruyorumkızlar ben diyorum ki ne de ols doğ.kon.hapı kullancm bu ay çocuk ihtimali yok gibi bu arada daha önce cesaret edemediğim soğan kürünü mü yapsam
daha önce ya çocuk olupta düşüğe sebep olursa diye tereddüt ediyodum
ne dersiniz yapmalımıym?
cnm yazmıştım dün doktor kist için doğ.kon.hapı verdi bir ay onu kullanmam gerekiyo o da engelliycek bu ay olmasınıhıc bılgım yok bu konuda merakımdan soruyorumniye bu ay ıhtımal yok. hap nıye kullanıcaksın. sogan kurunu kıst ıcın mı yapıcaksın .
anladım canım. çabucak geçer herhalde. demişsindir de unuttum.cnm yazmıştım dün doktor kist için doğ.kon.hapı verdi bir ay onu kullanmam gerekiyo o da engelliycek bu ay olmasını
bende değerlendiriyim diyorum soğan kürü de yapym
canım imkanın varsa yüklesene resimlerini . daha iyi yorumlarızKızlar bende bu ay ovulasyon testi denedim. 13. günden itibaren hergün çift çizgi çıktı 13 gün biri açık biri koyuydu olabilir ertesi gün tam olur dedim 14,15,16, 17,18. günler biri silik değil ikisi de gayet aynı koyulukta. Böyle birşey yaşayan var mı?
canım ya markası ne bu testin?Eki Görüntüle 1424696 Eki Görüntüle 1424698
canım tarihlerini yazmak aklıma gelmemişti öle karışık saklamıştım. Var mı başına gelen böyle birşey
valla soldakinde iki testten sonra çatlamış gibi. ama sağdakiler nedir anlamadım. tarihleri olaydı daha iyiydi ama. şimdi söle sorayım. kaç gundur cıft cızgı cıkıyor. adete yakınsan bebek mujdelıyor olabılır mı bu testler dıye dusunmeden edemıyorum acıkcasıEki Görüntüle 1424696 Eki Görüntüle 1424698
canım tarihlerini yazmak aklıma gelmemişti öle karışık saklamıştım. Var mı başına gelen böyle birşey
benimde aynı marka testi yaptığımda çift çizgi yok, ertesi gün bakıyorum aynı bu resimdeki gibi çift çizgi umarım birileri bizi aydınlatırLaboquick Geçen ayda kullanmıştım sadece bir gün çift çizgiyi yakalamıştım
İşte hepsi bu toplam 6gündür böle daha on gün var adetime inşallah müjdeli haberdirvalla soldakinde iki testten sonra çatlamış gibi. ama sağdakiler nedir anlamadım. tarihleri olaydı daha iyiydi ama. şimdi söle sorayım. kaç gundur cıft cızgı cıkıyor. adete yakınsan bebek mujdelıyor olabılır mı bu testler dıye dusunmeden edemıyorum acıkcası
inşallah canım.İşte hepsi bu toplam 6gündür böle daha on gün var adetime inşallah müjdeli haberdir
7 gün geçmesi lazım diyorlar. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum canım.Ultra erken gebelik testlerinde sonuç çıkar mı ki?
Cnm solda üstten ikinci testten sonra yumurtlamissin büyük ihtimalle siliklesmeye başlamış testlerİşte hepsi bu toplam 6gündür böle daha on gün var adetime inşallah müjdeli haberdir
Senin testler nasıl ki cnm yuklesene resimleri ona gore bisey diyelimbenimde aynı marka testi yaptığımda çift çizgi yok, ertesi gün bakıyorum aynı bu resimdeki gibi çift çizgi umarım birileri bizi aydınlatır
attım ben hepsini, eylemahunun gibi hepsi kiminde çok net kiminde silik. ama sorun şu ilk yaptığımda hiç çizgi yok. ertesi gün baktığımda oluşmuş testler. ayrıca gebelik testide yaptım malesef o da çok net negatif..Senin testler nasıl ki cnm yuklesene resimleri ona gore bisey diyelim
valla ben bu testlerede güvenmedim, bu ay adetim bittikten sonra gün aşırı deniyoruz, boş geçmedenEki Görüntüle 1425971
Evet bugün daha da silik bugünüde değerlendirmek lazım mı ki? Şimdiye kadar dün hariç tüm çift çizgi günleri değerlendirdik dün grip nedeniyle boş geçti bugünde gribim ama değerlendirsek mi diyorum
valla ben bu testlerede güvenmedim, bu ay adetim bittikten sonra gün aşırı deniyoruz, boş geçmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?