- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
yanılmıyorsam her gün olunca da sperm kalitesi düşüyormuşGripten kolumu kaldıramıyorum ama bakalım artık. Biz bu sefer gün aşırı değil hergün denedik düne kadar geçen ay günaşırı tutmamıştı
Kısmet artık canım biri öle biri böle diyo bizde şaşırdık ne yapacağımızı. Allah hayırlısını versinyanılmıyorsam her gün olunca da sperm kalitesi düşüyormuş
amin canım ben artık testi falanda bıraktım, çok hesap kitap yapmıcam oluruna bırakıyorum. Allah yazdıysa elbet olacak..Kısmet artık canım biri öle biri böle diyo bizde şaşırdık ne yapacağımızı. Allah hayırlısını versin
daha koyu olması lazım c ile eşit. hatta c den daha koyu olması gerekiyor canımKizlar bugun 13.gunum ve ovulasyon testi bu sekilde daha oncekilere gore daha belirgin koyu sayilir. Kafam karsti daha oncekiler belli belirszdi bu yumurtlama gunum olabilir mi
Pardon 16.gunum canim. Ya ne bileyim daha ooncekiler hic belli degildi bu hemen belirginlesince bide aknti yogunlasti ondan sorayim bi dedimdaha koyu olması lazım c ile eşit. hatta c den daha koyu olması gerekiyor canım
En az T kadar koyu olmalı tatlımPardon 16.gunum canim. Ya ne bileyim daha ooncekiler hic belli degildi bu hemen belirginlesince bide aknti yogunlasti ondan sorayim bi dedim
Yok cnm baya silik bu koyulasmasini bekle benceKizlar bugun 13.gunum ve ovulasyon testi bu sekilde daha oncekilere gore daha belirgin koyu sayilir. Kafam karsti daha oncekiler belli belirszdi bu yumurtlama gunum olabilir mi
Pardon 16.gunum canim. Ya ne bileyim daha ooncekiler hic belli degildi bu hemen belirginlesince bide aknti yogunlasti ondan sorayim bi dedim
Bence 3 gün kala falan yap cnmKızlar BAT a 7 gün kaldı heyecanla bekliyorum. Laboquick ultra erken gebelik testi aldım çıkar mı acaba?
niye öyle diyosun ki..... kaç günde 1 oluyosun adet. daha bugün 14. günün senin ? ?Ya hic yumurtlamama ihtimalim olabilir mi cok korkuyorum
30 gune bir oluyorum canim.acikcasi bu ay ilk defa takip ediyorum yumurtlamayi. Bazi aylar yumurlama olmayabiliomus yaa ondan korktumniye öyle diyosun ki..... kaç günde 1 oluyosun adet. daha bugün 14. günün senin ? ?
30 gune bir oluyorum canim.acikcasi bu ay ilk defa takip ediyorum yumurtlamayi. Bazi aylar yumurlama olmayabiliomus yaa ondan korktum
hep olumsuz durumları kendinize yormayın yahuuubenim de ilk denemem. ama ovu testi yapmıştım korunduğumda. 28 de 1 oluyorum bugün 11. gün adet bitimi hemen başladım kaçırmım diye . şimdilik hayalet çizgiler var ama biz çalışmalara başladık. çok çalışkanız boşa çalışıyoruz ama olsun
ay canim alemsin:)) hayrlisi yaa bende panik yapti bu durumbakalm insallah hayrlisiyla nasip olur insallahhep olumsuz durumları kendinize yormayın yahuuubenim de ilk denemem. ama ovu testi yapmıştım korunduğumda. 28 de 1 oluyorum bugün 11. gün adet bitimi hemen başladım kaçırmım diye . şimdilik hayalet çizgiler var ama biz çalışmalara başladık. çok çalışkanız boşa çalışıyoruz ama olsun
olur olur da. tek tek koyma resimleri . hepsini bir koy yapınca yorumlayabilelimay canim alemsin:)) hayrlisi yaa bende panik yapti bu durumbakalm insallah hayrlisiyla nasip olur insallah
Amiiiin canim :) tamm koyarim tarih yazmadm hic ama hepsi ayni zaten hayalet cizgiolur olur da. tek tek koyma resimleri . hepsini bir koy yapınca yorumlayabilelimhayırlısı canım aynen. önce ovu da sonra gebelik testinde çift çizgiyi görmek nasip etsin Allah .Salı duası
adet tarihin ne yoksa yoksa 14 mart mı ?Amiiiin canim :) tamm koyarim tarih yazmadm hic ama hepsi ayni zaten hayalet cizgi
Aynen 13_14 o civar olmam gerekiyoradet tarihin ne yoksa yoksa 14 mart mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?