Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Kizlar bugun 13.gunum ve ovulasyon testi bu sekilde daha oncekilere gore daha belirgin koyu sayilir. Kafam karsti daha oncekiler belli belirszdi bu yumurtlama gunum olabilir mi

Eklentiler

• 20150223_174507.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar bugun 13.gunum ve ovulasyon testi bu sekilde daha oncekilere gore daha belirgin koyu sayilir. Kafam karsti daha oncekiler belli belirszdi bu yumurtlama gunum olabilir mi
daha koyu olması lazım c ile eşit. hatta c den daha koyu olması gerekiyor canım

Kızlar BAT a 7 gün kaldı heyecanla bekliyorum. Laboquick ultra erken gebelik testi aldım çıkar mı acaba?

hep olumsuz durumları kendinize yormayın yahuuu benim de ilk denemem. ama ovu testi yapmıştım korunduğumda. 28 de 1 oluyorum bugün 11. gün adet bitimi hemen başladım kaçırmım diye . şimdilik hayalet çizgiler var ama biz çalışmalara başladık. çok çalışkanız boşa çalışıyoruz ama olsun

30 gune bir oluyorum canim.acikcasi bu ay ilk defa takip ediyorum yumurtlamayi. Bazi aylar yumurlama olmayabiliomus yaa ondan korktum

Eklentiler

• 20150223_212450.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 66
ay canim alemsin:)) hayrlisi yaa bende panik yapti bu durumbakalm insallah hayrlisiyla nasip olur insallah

ay canim alemsin:)) hayrlisi yaa bende panik yapti bu durumbakalm insallah hayrlisiyla nasip olur insallah
olur olur da. tek tek koyma resimleri . hepsini bir koy yapınca yorumlayabilelim hayırlısı canım aynen. önce ovu da sonra gebelik testinde çift çizgiyi görmek nasip etsin Allah .Salı duası

olur olur da. tek tek koyma resimleri . hepsini bir koy yapınca yorumlayabilelim hayırlısı canım aynen. önce ovu da sonra gebelik testinde çift çizgiyi görmek nasip etsin Allah .Salı duası
Amiiiin canim :) tamm koyarim tarih yazmadm hic ama hepsi ayni zaten hayalet cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…