Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Kızzlar yardım lütfen...
Bir önceki adet tarihim 9 ocak
Şimdi ise dün oldum yani 23 şubat iki adetimin arası 45 gün tabi bu bu aylık normaldede 40-50 gün arası oluyorum
Adetim böyle düzensiz işte napıcamı şaşırdım ovülasyon testine başlayıp yumurtlama günü takip etmek istiyorum ama kaçıncı gün testi yapmaya başlamalıyım. Aşılama tüp bebek vs tedavilerine başlamadan bunuda denemek istiyorum

merhaba . 40 gün ise 23. günden başlayın diye yazıyor prospektüste. . inşallah gerek kalmaz canım. ama istersen emin olmak için 20. günden başla . ne kadar zamandır deniyorsun.

merhaba . 40 gün ise 23. günden başlayın diye yazıyor prospektüste. . inşallah gerek kalmaz canım. ama istersen emin olmak için 20. günden başla . ne kadar zamandır deniyorsun.

Eşim askere gitmeden önce deniyorduk fakat şimdi teskeresini alalı 3 ay oldu full deniyoruz ama tık yok malesef doktora askere gitmeden gitmiştik direk aşılama yapalım dediler tüplerime fln baktılar sıkıntı yok dediler eşimin spermlerinde haraketli olanlarında zayıflık vardı bende ise adet düzensizliği mevcut.Ama aşılama için askerliğin bitmesini istedik.
Şimdi tekrar tedaviye başlamadan bu yöntemi denemek istedim bikaç ay fakat adetim o kadar düzensizki denk getirmek sorun. Sen ne zmndır deniyorsun cnm ve bir adet döneminde kaç ovülasyon testi harcanıyor ona göre sipariş edicem ve markası fark ediyormu?

anladım canımm. umarım gerek kalmaz. 1,5 yıllık evliyim. doğal korunduk bız bu ay başladım. 14 şubatta adet olmuştum bugün 11. gün. 28 de 1 adet oluyorum . düzenli benim. ama yine de kaçırmayayım diye adet bitimi başladım hemen test yapmaya. . . . . senin süren biraz uzun gg dan almıştım ben testlerimi laboquick marka. yani normal şartlarda 10 tane yeterli bir dönem için ama. senin dönemin uzun yumurtlama tarihini de bilmiyorsan daha fazla alman lazım canım. fiyatları çok uygun bir araştır istersen.

Kizlar ovulasyon testlerini kullandim, tam vakitlerinde beraber olduk ama maalesef bugun adet oldum

kızlarr nerdesiniz
bugün 13 günüm testlerimi yükliyeyim size. dün akşam çalışmıştık. şimdi bu teste göre ne zaman çalışayım. bugünü boş geçicem mecbur ?

Eklentiler

• 20150225_193855.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 20150226_111944.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 64
Kizlar ovulasyon testlerini kullandim, tam vakitlerinde beraber olduk ama maalesef bugun adet oldum
Canım benim doktorum herşey yolunda tam zamanında ilişki olsa bile gebelik ihtimali %70 dedi üzülme sonraki ay olur benim de üçüncü ayım 5 gün kaldı Bat a bakalım kısmet
kızlarr nerdesiniz

bugün 13 günüm testlerimi yükliyeyim size. dün akşam çalışmıştık. şimdi bu teste göre ne zaman çalışayım. bugünü boş geçicem mecbur ?
Canım henüz eş koyuluğa ulaşmamış zaten yarın teste devam et yarın ulaşır herhalde.

Son düzenleme:
evet canım. önceki günde diyorlar ya onun için karar veremedim :) öyle yapımm ben . tesekkurler

Yarını kaçırma derim ben iki gündür ovu testi yapıyorum hiic bisicik yok
Kacinci gununki. aksam isten gelince yine yaptim. Ayni gibi sanki bi tik.daha koyu . . . . Ama ne zaman caliscam ne kdar arayla bilmiyorumm

Eklentiler

• 20150226_200620.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 60
Benim daha biteli iki gün oldu sen bugun catliosun bence :-D belirti var mi ağrı akıntı falan
Daha dur o zaman seninki erken. bence yarin olcak. C t nin 2 kati oluyo ya.zaten yarin 14. Gun. Pek bi belirti yok. Akinti biraz. Cok belirti olmuyo zaten bende cnm. Ama ne zaman calissak yaa. Ben yarin sabah ve ctesi oglen diye dusunmustum ama tam 48 saat gecmemis oluyo. Kalite duser mi bilmiyorum. Ilk deneme ya bilemedim.

Ya kızlar bugun 19.günüm ve hala hayalet cizgiler tarih bile yazmadm acikcasi cunku hepsi ayni acaba ben fazla dikkatmi etmiyorum iki saat flan hic sivi tuketmeden yapamiyorum. Ondan mi cikmiyor offf canim cok sıkılıyorrr

Eklentiler

• 20150226_204721-1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 70

Ay çok inceleme nasip insallah hayirlisiyla tutar bu ay :)

Ya kızlar bugun 19.günüm ve hala hayalet cizgiler tarih bile yazmadm acikcasi cunku hepsi ayni acaba ben fazla dikkatmi etmiyorum iki saat flan hic sivi tuketmeden yapamiyorum. Ondan mi cikmiyor offf canim cok sıkılıyorrr

Belki geç olacaktır bu ay sıkma canini tatlım devam et bakalım teste koyulaşır insallah

kac gunde 1 oluyosun. . Bi tavsiyem olabilir.yapiyomusun bilmiyorum ama. 4 saat wc ye gitme oncesinde. ben ole yapiyorum. 3 aydirda. Cift cizgiyi gordum . Hatta c nin 2 kati ama korunmayi bu ay biraktiM.

kac gunde 1 oluyosun. . Bi tavsiyem olabilir.yapiyomusun bilmiyorum ama. 4 saat wc ye gitme oncesinde. ben ole yapiyorum. 3 aydirda. Cift cizgiyi gordum . Hatta c nin 2 kati ama korunmayi bu ay biraktiM.
Ya ortalama 30 gunde bir oluyorum ama sarkabiliyorda ileri.. Denicem 4 saat wc ye gtmicem bakalim nasl olacak..ya malum sivi ister istemez aliyorum surekli acaba ondanmi silik cikio

etkiloyor olabilir o da. Ama 4 saat giřmeden dene cnm. Umarim ise yarar . Gecikmiste olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…