Peki bu dört saat sıvı birseyler almiyormuydun canimetkiloyor olabilir o da. Ama 4 saat giřmeden dene cnm. Umarim ise yarar . Gecikmiste olabilir.
hayir almiyorumPeki bu dört saat sıvı birseyler almiyormuydun canim
Hmm sanirim ben bu konuda dikkatszim cay kahve su iciyorum vallahayir almiyorumcok su icerim normalde. Dayaniyorum valla
Bir de oyle yap canim. Bak bakalim fark edicek mi. Beni de haberdar et merak ettim.Hmm sanirim ben bu konuda dikkatszim cay kahve su iciyorum valla
Edacigim senle konusurken yaklasik bi 3,5 saattir wc ye gtmemistim biraz daha bekledim ve smdi test yaptim canimBir de oyle yap canim. Bak bakalim fark edicek mi. Beni de haberdar et merak ettim.
Ama bu sure zarfinda iki uc bardak cay icmistim
fark yok mu ? ama butun testlerını oyle yapman lazım. belki gectı yumurtlaman ? ? sen yine de gec catlıcak ihtimaline karşın dedıgım sekılde yap. inşallah yakalarsın canım. tabi olağan çalışmalara devam ediyosun dimiEdacigim senle konusurken yaklasik bi 3,5 saattir wc ye gtmemistim biraz daha bekledim ve smdi test yaptim canim
Ediyorum evet :) ya aslinda daha belirgin gbi cizgi ama tam koyu degil iste..off devam edeyim bakalm hayrlisifark yok mu ? ama butun testlerını oyle yapman lazım. belki gectı yumurtlaman ? ? sen yine de gec catlıcak ihtimaline karşın dedıgım sekılde yap. inşallah yakalarsın canım. tabi olağan çalışmalara devam ediyosun dimi
Canim akintilarin nasil oldu peki ?fark yok mu ? ama butun testlerını oyle yapman lazım. belki gectı yumurtlaman ? ? sen yine de gec catlıcak ihtimaline karşın dedıgım sekılde yap. inşallah yakalarsın canım. tabi olağan çalışmalara devam ediyosun dimi
canım akıntı çok az var. daha dogrusu anlamıyorum akıntı mı. ilişki sonrası mı dışarı cıkıyorlar bızım askerlerCanim akintilarin nasil oldu peki ?
Evet canimcim tam zamani yarin ve sonrada devam et ve calisma sonrasi sağa yada sol tarafa yatmayi unutma yastik koyup :) hadi insallah guzel haberlerini duyarzcanım akıntı çok az var. daha dogrusu anlamıyorum akıntı mı. ilişki sonrası mı dışarı cıkıyorlar bızım askerler
bugün 14. günüm . test yaptım 1 saat önce. sabah çalışmıştık. akşam çalışamayızyarın artık denicez. tam zamanı oluyor herhalde dımı ?
senin kaçıncı günün canım. unutuyorm sormuşsam bile. hangi gün olması gerekiyor istatistiğe göreBenimki suan senin 13. Gunde ilk yaptigin test gbi sanki bakalm ben gorebilecekmiyim tam koyu cizgiyi
ay inşallah. sağa sola niye. ben ayaklarımı kaldırıp yatıyorumEvet canimcim tam zamani yarin ve sonrada devam et ve calisma sonrasi sağa yada sol tarafa yatmayi unutma yastik koyup :) hadi insallah guzel haberlerini duyarz
Sag sol yumurtaliklara ulasmasi daha kolay oluomus babanne tavsiyeleri :) :) canim bugun 20.gunum 13 -14 mart gbi olmam gerekioay inşallah. sağa sola niye. ben ayaklarımı kaldırıp yatıyorum
hımm bilmiyordum valla. tepe üstü dikiliyorum sadece. 15 dak. sonra normal yastık koyup yatıyorum . ama düz . sağa sola değilSag sol yumurtaliklara ulasmasi daha kolay oluomus babanne tavsiyeleri :) :) canim bugun 20.gunum 13 -14 mart gbi olmam gerekio
tatlım zaten üstünde yazıyor on dakika geçtikten sonraki sonuçlar geçersiz. Önceki günlere baktığında değişebilir yani. Ama doktorda gün aşırı diyor zaten umarım hayırlısı olurvalla benim testler ilk yaptığımda tek çizgiydi, ertesi gün baktığımda çift çizgi. bi bakayım dedim hepsi öyle. hergün yumurtluyo olamam herhalde. o sebepten kafam daha çok karışmasın diye attım testleri. adetim bittikten hemen sonra gün aşırı çalışmaya başladık. en garanti bu şekilde değilmi?
gün aşırı olunca yumurtlamayı kaçırma ihtimali yoktur heralde dimi?tatlım zaten üstünde yazıyor on dakika geçtikten sonraki sonuçlar geçersiz. Önceki günlere baktığında değişebilir yani. Ama doktorda gün aşırı diyor zaten umarım hayırlısı olur
Açıkçası bilmiyorum tatlım Sperm 48 saat yaşıyor o nedenle gün aşırı olunca kaçırma şansı yok diyor doktorlar ama bilmiyorum yine degün aşırı olunca yumurtlamayı kaçırma ihtimali yoktur heralde dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?