Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Merhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)

canım cok guzel bır haber bu. tebrık ederım.

Canımm hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah Tebrikler

Hadi hayrli olsun saglikla dunyaya gelur insallah minik :) dua edin bize de

Ovulasyon testi ni koyu yakaladn mi canm

Arkadaslar 21. Gunum ve test bugun hayali de olsa hic ikinci cizgi cikmadi sadece 20. Gunumde koyuya yakindi ondada birinci cizgiden silikti ;( artik umudumu yitirmeye basladimmm ;( :,(

Arkadaslar 21. Gunum ve test bugun hayali de olsa hic ikinci cizgi cikmadi sadece 20. Gunumde koyuya yakindi ondada birinci cizgiden silikti ;( artik umudumu yitirmeye basladimmm ;( :,(
Canim sen kacirdin buyuk ihtimal. Testi bosver 2 gnde 1 calistiysan bekle bakalim

Galiba bakalm beklemekten baska carem yok. Ya bse sorcam ikinci çizginin tamamen kaybolmasi gbi bir durum neyi ifade ediyor?
Yani canim.adetini bekliceksin sanirim artik. Tahminimce dogurganlik donemi bittigini. Yani lh degerinin olmadigini ifade ediyor artik

Canım çok sevindim senin adına :) maşallah hic bekletmedi seni bebiş ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inş

Benimki hiç netlesmez zaten. Ama olabilecek en koyu halıYdi.zaten o gün o kadar çok agrim olduki anlamistim.
Bir saattir baştan beri seni okudum. Ne güzel allah kucağına almak nasip etsin . Ben de bu ay test deniyorum. dün ve önceki gün değerlendirdik. Bugün de ovu. Günüm galiba agrım var ve test koyu çıktı . Bugün de çalışınca. Bu sperm kalitesi çok mu önemli ya. Bos geçiremedim günleri kacirmim diye hata mı ettim ki

Eklentiler

• 2015-02-28 11.44.13.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 66
Bunlar da öncekiler yorumlarsaniz sevinirim

Eklentiler

• 2015-02-27 19.08.24.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar moralim bozuldu doğrusu. Test de koyuyu görené kadar hiç calismamali miydik .

hayir canim calismissan iyi yapmissin. 2 gunde 1 iliski oneriyolar.
Benim pimpirik yüzümden dün ve öncesi ilişki oldu bekleşeymisim keşke bak az önce yaptım. Hiç Böyle koyu olmamıştı. Bugün de değerlendirmek lazım dimi

Eklentiler

• 2015-03-01 09.03.13.webp
    12 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…