- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Merhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)
Canımm hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah TebriklerMerhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)
valla benim testler ilk yaptığımda tek çizgiydi, ertesi gün baktığımda çift çizgi. bi bakayım dedim hepsi öyle. hergün yumurtluyo olamam herhalde. o sebepten kafam daha çok karışmasın diye attım testleri. adetim bittikten hemen sonra gün aşırı çalışmaya başladık. en garanti bu şekilde değilmi?
Hadi hayrli olsun saglikla dunyaya gelur insallah minik :) dua edin bize deMerhaba
valla benim testler ilk yaptığımda tek çizgiydi, ertesi gün baktığımda çift çizgi. bi bakayım dedim hepsi öyle. hergün yumurtluyo olamam herhalde. o sebepten kafam daha çok karışmasın diye attım testleri. adetim bittikten hemen sonra gün aşırı çalışmaya başladık. en garanti bu şekilde değilmi?[/QUObenimde ilk ovulasyon testi denemem ama 20 gunum hala tam koyu cizgi yakalayamadim. EEger bu ay tutmassa onumuzdeki ay bende gun asiri dusunuyorum
Ovulasyon testi ni koyu yakaladn mi canmMerhaba
Canim sen kacirdin buyuk ihtimal. Testi bosver 2 gnde 1 calistiysan bekle bakalimArkadaslar 21. Gunum ve test bugun hayali de olsa hic ikinci cizgi cikmadisadece 20. Gunumde koyuya yakindi ondada birinci cizgiden silikti ;( artik umudumu yitirmeye basladimmm ;( :,(
Galiba bakalm beklemekten baska carem yok. Ya bse sorcam ikinci çizginin tamamen kaybolmasi gbi bir durum neyi ifade ediyor?Canim sen kacirdin buyuk ihtimal. Testi bosver 2 gnde 1 calistiysan bekle bakalim
Yani canim.adetini bekliceksin sanirim artik. Tahminimce dogurganlik donemi bittigini. Yani lh degerinin olmadigini ifade ediyor artikGaliba bakalm beklemekten baska carem yok. Ya bse sorcam ikinci çizginin tamamen kaybolmasi gbi bir durum neyi ifade ediyor?
En son yaptigin testlerin resimlerini atabilirmsn canmYani canim.adetini bekliceksin sanirim artik. Tahminimce dogurganlik donemi bittigini. Yani lh degerinin olmadigini ifade ediyor artik
Benimki hiç netlesmez zaten. Ama olabilecek en koyu halıYdi.zaten o gün o kadar çok agrim olduki anlamistim.Ovulasyon testi ni koyu yakaladn mi canm
Canım çok sevindim senin adına :) maşallah hic bekletmedi seni bebiş ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşMerhaba
Bir saattir baştan beri seni okudum. Ne güzel allah kucağına almak nasip etsin . Ben de bu ay test deniyorum. dün ve önceki gün değerlendirdik. Bugün de ovu. Günüm galiba agrım var ve test koyu çıktı . Bugün de çalışınca. Bu sperm kalitesi çok mu önemli ya. Bos geçiremedim günleri kacirmim diye hata mı ettim kiBenimki hiç netlesmez zaten. Ama olabilecek en koyu halıYdi.zaten o gün o kadar çok agrim olduki anlamistim.
buyrun efendimEn son yaptigin testlerin resimlerini atabilirmsn canm
Kimse yardimci olmayacak belli kiKızlar moralim bozuldu doğrusu. Test de koyuyu görené kadar hiç calismamali miydik .
hayir canim calismissan iyi yapmissin. 2 gunde 1 iliski oneriyolar.Kimse yardimci olmayacak belli ki
Benim pimpirik yüzümden dün ve öncesi ilişki oldu bekleşeymisim keşke bak az önce yaptım. Hiç Böyle koyu olmamıştı. Bugün de değerlendirmek lazım dimihayir canim calismissan iyi yapmissin. 2 gunde 1 iliski oneriyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?