Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Benim pimpirik yüzümden dün ve öncesi ilişki oldu bekleşeymisim keşke bak az önce yaptım. Hiç Böyle koyu olmamıştı. Bugün de değerlendirmek lazım dimi
VAlla benimde hep 1.5 gun arayla oldu. Spermle ilgili bir sorun var mi bilmiyorum ama..tutmazsa kalitesizlikten tutmicak herhalde ben olsam bu aksami da yarini da degerlendiririm canim. Ben ole yaptim seninki gibi 14. Gun oldu. Yuklemistim bakarsan. 36 saat sonra tekrar oldu. Yani dun oglen..bugun 16.gunum bu aksamda denicez bakalim... kacinci ayin senin

Biz geçen ay doktora gittik. 4 günlük perhizle eşime sperm testi yaptı doktor. Sayı falan hersey gayet iyiymiş. Hatta mükemmele yakın demiş ama. 4 gün nerdeee. Bir gün dolmadan adamı çalıştırıyorm ben . Dediğin gibi tutmasa bu ay ondan tutmayacak . Benim testle takibim ilk. Ama hesaplayıcılar da doğru söyledi şimdiye kadar. Gerçi bu 28 ı demisti. Dün bugün yani. Hakliymis gene de. Bugün de çalışıyim ya. Bu kadr koyussunu hiç görmemiştim

Benim ilk denemem canim. Kendimle ilgili kan hormon filan yaptirdim baslamadan ama esime hic test yapmadik. 2 3 ay deneriz olmazsa gideriz diye dusunmustum. . Benimde birgun sabah olduysa 2. Gun gece oldu. Hic 2 gun ara vermedik.. seninki gibi cuma oglen olmustu testim..cuma sabah calismistik. c.tesi oglen. bugecede calismayi dusunuyoruz. . . Ben bekleyelim.diyorumda .esim bisey olmaz diyo gulduruyo beni espriler yapip. oldu bu is diyibuyuk konusma diyorum Ben de.

Evet insan sanıyor ki yumurtlama günü ilişki olsa hemen bebis olur. Ama doktor demiş ki o gün bile %50 mis tutma şansı. Neyse biz elimizden geleni yapalım da . O halde bugün de çalısmalara devam :) benim de ilk bebek ilk deneme denebilir . 3 aydır çok istiyorum. Senin regl günü ne zaman . B benim 14 mart şimdiden stresi sarıyor

Benimde 14 mart canimaynen biz deneyelimde. 14 gun var. Dur bi calismalari bitirince sayariz

Öyle düşünme. Rabbim neyi uygun gorduyse o olur. Ben en koyu günümde calisamadim. 24 saat iÇinde kapanan yumurtayı riske attım. Ama oldu. Illa olsun diye kasmayin bence. Bugün yapsanız da olur.

Bunlar da öncekiler yorumlarsaniz sevinirim

Benim pimpirik yüzümden dün ve öncesi ilişki oldu bekleşeymisim keşke bak az önce yaptım. Hiç Böyle koyu olmamıştı. Bugün de değerlendirmek lazım dimi

Bugün ne yapiyim kızlar. Bu kdar koyuyken ara vermek çok riskli olmaz mi
bugünü değerlendir bence.zaten spermet 72 saat yaşar. Dünkü yle ve önceki ilişkiyle de Hamile kala bilirsin. Bugün olmazsa yarın sabah da olur.test silikleşince catladin demek.sonraki 24 saat içinde oldu oldu olmadı kısmet artık. Inşallah bu ay olur :)

Cnm koyu olduktan bi gün sonrası önemli özellikle yarin mutlaka çalışın yani

Kızlar bende bu ay başladım. Geçen 21 şubatta çift çizgi gördüm ama tam koyu görmediğim için deneme olmadı. Cmts sabah test yaptım renk açılmıştı, öğlen yine test yaptım renk yine açıktı Cmts öğlen ve Pazar sabah deneme yaptık. Sizce tutma ihtimali var mı? Bu akşam yine ovu yaptım acaba pozitif birşey görür müyüm diye göremedim. Sizce daha erken mi tutup tutmadığı ne zaman belli olur?

Cnm zaten siliklestigi zaman deneme yapmak lazm inş tutmustur diyelim :)

ben de senin gibi koyulasti kan sonra calistim Tuttu.inşallah seninki de gelir.pazardan sonra 10 gün geçince yap ovu yu Veya gebelik testini.silik cikti bende.erken gebelik testi de değildi.

ben de senin gibi koyulasti kan sonra calistim Tuttu.inşallah seninki de gelir.pazardan sonra 10 gün geçince yap ovu yu Veya gebelik testini.silik cikti bende.erken gebelik testi de değildi.
Aysecigim senin belirtiler nasildi ovulasyon testinde tam koyuyu gordunmu anlatrmsin

İnşallah canım ya. Geçen Cumartesi ve Pazar çalışma olduğu için dün ovu testi yaptım çıkmayınca üzüldüm. İnşallah daha erken olduğu için bir şey görünmemiştir, bebiş tutmuştur.

Senin içinde Allah sağlıklı, sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Sol kasigimda öğlenden beri batmalar var
Ve belim cok agriyor. Yumurtlama desem adete 1 hafta kala yumurtlamam cok düşük ihtimal gbi ama hala cizgileri hayalden ibaret off kafayi yicem yaa psikolojik olarakta bukadar ağrı olamaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…