inşallah iyi haberler yoldadır canım. 1 hafta kala yumurtlama olmaz sanırım. ya da geç yumurtluyorsan adetin de gecikir o zamanSol kasigimda öğlenden beri batmalar var
Ve belim cok agriyor. Yumurtlama desem adete 1 hafta kala yumurtlamam cok düşük ihtimal gbi ama hala cizgileri hayalden ibaretoff kafayi yicem yaa psikolojik olarakta bukadar ağrı olamaz herhalde
inşallah iyi haberler yoldadır canım. 1 hafta kala yumurtlama olmaz sanırım. ya da geç yumurtluyorsan adetin de gecikir o zaman
Sende bi degisiklik var mi pekiinşallah iyi haberler yoldadır canım. 1 hafta kala yumurtlama olmaz sanırım. ya da geç yumurtluyorsan adetin de gecikir o zaman
Bilmiyorum canm umudum yok pek ovulasyon testlerimde tam koyu cizgiyi halada yakalayamadim
daha cok var kiii 12 gün var. hiçbir belirti yok. bu kadar erken olmaz herhaldeS
Sende bi degisiklik var mi peki
Testte en koyuyu yakaladığın donemde de mi olmadi?daha cok var kiii 12 gün var. hiçbir belirti yok. bu kadar erken olmaz herhalde
bu ay tek değişiklik uzayan akıntım olmadıhep olur
ya bişeler oldu ama öle yumurta akı gibi değil. koyu testten 2 gün önce su gibi oldu. spermler çıkıyor dediler bilirkişilerTestte en koyuyu yakaladığın donemde de mi olmadi?
Bende de su gibi bu ayya bişeler oldu ama öle yumurta akı gibi değil. koyu testten 2 gün önce su gibi oldu. spermler çıkıyor dediler bilirkişilersonra az az yine oldu. ben yine spermler herhalde dedim. bilmediğim için nasıl olduğunu. ama her zaman olandan farklıydı. su gibi.
ben de yaa. acaba bunun bir anlamı var mıBende de su gibi bu ayBebek düşünmüyorken baya akıntı olurdu, ama bu ay o uzayan dediklerini hiç görmedim
Bilmiyorum ki... Benim 8-9. günler iki koyu çizgiydi, şimdi hep silik çıkıyor. Benim de bugün 13. gün.
spermin farkı yapış yapış olmasi.normal akıntıda olmuyor o.ben öyle ayiriyorum akıntı lari. Spermler 2 3 sn içinde tutkal gibi gerginlik yapışkanlık oluyor elimde.sii alimina dikkat etmediysen ondan koyu görmemiş olabilirsin.yumurtlama günleri her ay aynı olmuyor Ama.mesela 28 gün siklusum ama bi ay 10.gün yumurtladim diğer ay 17.bunlarda tesadüf Dr kontrolü yle öğrendim. Testler de doğrulamişti o aylarda.ya bişeler oldu ama öle yumurta akı gibi değil. koyu testten 2 gün önce su gibi oldu. spermler çıkıyor dediler bilirkişilersonra az az yine oldu. ben yine spermler herhalde dedim. bilmediğim için nasıl olduğunu. ama her zaman olandan farklıydı. su gibi.
Sol kasigimda öğlenden beri batmalar var
Ve belim cok agriyor. Yumurtlama desem adete 1 hafta kala yumurtlamam cok düşük ihtimal gbi ama hala cizgileri hayalden ibaretoff kafayi yicem yaa psikolojik olarakta bukadar ağrı olamaz herhalde
En koyuya yaklastigimda az ve uzayan akntim vardi ama suan su gbi surekli ıslaklik hissediyorum
Cnm gecen ay benimde uzayan akintim olmamıştı ama sonuçta bisey olmadı yine fosssdaha cok var kiii 12 gün var. hiçbir belirti yok. bu kadar erken olmaz herhalde
bu ay tek değişiklik uzayan akıntım olmadıhep olur
cnm sen ne sanslisin ya maşallah hic beklemedinbatmalar in islakligi aynı benim yasadigim. Adete 10 gün kala islaklik mi olur batma mi olur diyordum.olurmuş bebis varsa. inşallah seninde vardır ☺☺☺☺☺
spermin farkı yapış yapış olmasi.normal akıntıda olmuyor o.ben öyle ayiriyorum akıntı lari. Spermler 2 3 sn içinde tutkal gibi gerginlik yapışkanlık oluyor elimde.sii alimina dikkat etmediysen ondan koyu görmemiş olabilirsin.yumurtlama günleri her ay aynı olmuyor Ama.mesela 28 gün siklusum ama bi ay 10.gün yumurtladim diğer ay 17.bunlarda tesadüf Dr kontrolü yle öğrendim. Testler de doğrulamişti o aylarda.
Pek şanslı sayılmam normalde. Kızıma da 5.batı beklerken kavusmustum. Bu baya bi hızlı oldu☺2.bat gelmedi. Ikisininde 2 ortak noktası var. Biri bu ay olmamıştır diye ümidi kesip rahatça adet beklemek, diğeri ovulasyon testleri.sadece stresten 18 ay bebis bekleyen arkadaşım var.bence sağlık problemi yoksa en büyük etken stres. Topigi takip ederken geriliyorum diyip sohbete ara verip gelecek aya hamis dönenler topigimde.Cnm gecen ay benimde uzayan akintim olmamıştı ama sonuçta bisey olmadı yine fosss
cnm sen ne sanslisin ya maşallah hic beklemedin
Valla artik ciddi ciddi düşünmeye başladım 1 yıl niye olmaz ki tahliller de de problem yok yanlış nerde o zaman????
Cnm benim.ne güzel anlatmissin bende hep Allahım sen hayirlisini bilirsin en hayırlı zamanda ver diyorum ama siteyi okuyunca da moralin bozuluyo.Pek şanslı sayılmam normalde. Kızıma da 5.batı beklerken kavusmustum. Bu baya bi hızlı oldu☺2.bat gelmedi. Ikisininde 2 ortak noktası var. Biri bu ay olmamıştır diye ümidi kesip rahatça adet beklemek, diğeri ovulasyon testleri.sadece stresten 18 ay bebis bekleyen arkadaşım var.bence sağlık problemi yoksa en büyük etken stres. Topigi takip ederken geriliyorum diyip sohbete ara verip gelecek aya hamis dönenler topigimde.
Aslına bakarsan 2.bebis biraz tevekkülle oldu. Bu ay verirsen kabulüm, olmazsa bir daha 2.çocuk düşünmüyorum kızıma sağlık ve uzun ömür ver yeter diye çok dua ettim. Sen benim için neyi uygun gorduysen ona razıyım dedim hep. Kosturmacalı bi hayatım, tuzu biberi fazla bi evliliğim, cok sinirli bi yapım var.2.çocuk istemekle hatami ediyorum derken çift çizgiyi gördüm bu ay. Ve eğer olmasaydı kesinlikle 2.yi dusunmuyordum. Bu takdiri ilahi. O ol dedi sadece. Benim sorunlarıma bakmadı. Ben burdayım devam et dedi sadece...
Rabbim önce evlat hasreti çekenlere sonrada 2.yi 3.yu isteyenlere versin minisleri...
Kızım doğduğundan beri bu site hep dualarımda olmuştur. 2012 den beri.. ilk seferde tutturanlar, bizde çocuk yapsak mi ki derken hamile kaliverenler daha şanslı görünse de onu zaman gösterir bence. Hepimiz imtihan için burdayız. Kimi çocuk beklerken kimi buyuturken çekiyor. Rabbim kaldiramayacagimiz yük vermesin yeterki.yeri zamanı belli o minik kalplerin.. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize. Ve tabi gonlumuzden geçenleriCnm benim.ne güzel anlatmissin bende hep Allahım sen hayirlisini bilirsin en hayırlı zamanda ver diyorum ama siteyi okuyunca da moralin bozuluyo.
Biz ne yaparsak yapalım zamanını Rabbim biliyo bekliyoruz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?