Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

hoşgeldin canım. umarım burası da ovu testi de sana uğur getirir. benimde 14 mart bat beklemedeyiz. çalışmalar bitti mi

ya benim de hala 17. günüm testte 2. çizgi çıkıyor. ne demek bu hala çalışacak mıyız yoruldum yahu. en son pazar gece çalıştık. öyleyse bu akşamda boş geçmim bari.

Eklentiler

• 20150302_194857.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 55
  • şubat.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 56
hoşgeldin canım. umarım burası da ovu testi de sana uğur getirir. benimde 14 mart bat beklemedeyiz. çalışmalar bitti mi
Hoşbuldum canım amin inşallah hepimize uğurlu olur:) benm eşim astsubayda nöbetleri oluo işte en son 27 ve 28nde çalışma yaptık sonra olmadı anca bu aksam 1 ve 2 mart bosa gecti nöbetten dolayı :)batlarmz aynı saylır inşallah hüzrl hberler alırız sen çift çizgiyi ne zaman gördün canim

aynen canım inşallah hayırlı haberleri de peş peşe alırız.
önceki mesajda yükledim resimleri 14. günü gördüm ben. 28 de 1 oluyorum.

ya benim de hala 17. günüm testte 2. çizgi çıkıyor. ne demek bu hala çalışacak mıyız yoruldum yahu. en son pazar gece çalıştık. öyleyse bu akşamda boş geçmim bari.
Canm bence senin tam olarak 14.gün çift çizgi sonrakiler net değil o zaman çatlamıştr yumurta sonra birden yok olmaz silikleşir diolar senin de öyle oluo bence ama adet olana kadar devam bence ne olacagı belli olmaz :)

Canm bence senin tam olarak 14.gün çift çizgi sonrakiler net değil o zaman çatlamıştr yumurta sonra birden yok olmaz silikleşir diolar senin de öyle oluo bence ama adet olana kadar devam bence ne olacagı belli olmaz :)
ben de öyle biliyorum ama silikleşse artık valla yoruldum Bu gece de deneyeyim bari.
İlk denemem benim de . pek deneyimsizim

ben de öyle biliyorum ama silikleşse artık valla yoruldum Bu gece de deneyeyim bari.
İlk denemem benim de . pek deneyimsizim
Bende Aynı durumdayım zaten burda öğrendim ovu testi die bişi oldugunu bu ay ilkti benmde yalnz böle olunca daha çok umutlandm sanki olması gerekıomuş gibi

Bende Aynı durumdayım zaten burda öğrendim ovu testi die bişi oldugunu bu ay ilkti benmde yalnz böle olunca daha çok umutlandm sanki olması gerekıomuş gibi
ben ablamdan biliyorum. direk onunla başladım. zaten bu ay korunmayı bıraktım.
ama ne olcak bilmiyorum tabi. şu an için hiçbir şey hissetmiyorum
yatma batma ağrı sızı. hiç bir şeyim yok. zaten daha çok erken. 11 gün var. adet sancım bile başlamaz bu zamanda.
beklemedeyiz

Bende de tık yok daha bakalm bekleyelm görelim
bekliyorum bebiş haberini

Kizlar malesef testim dun bitti ve tam koyuyu hic yakalayamadim en koyusunu 19.gunumde girdum ama oda c kadar koyu degildi..12-13-14 bu gunlerde adet olmam gerekio. Bugunde 24. gunum ve dunden beri kasik agrilarim batmalarim artti ve surekli akntilarimdan dolayi ıslak hissediyorum altimi..kafam cok bulanik canim cok skkn

ben de o da yok. ne adete ne gebeliğe dair .
bomboşum

ben de o da yok. ne adete ne gebeliğe dair .
bomboşum
Gebelige dair bir umudum yok acikcasi benimde tam cunku koyu cizgiyi yakalayamadim.. ama canim cok skldi yumurtlamiyor muyum diye öyleyse suan cektigim agri ne ağrısı adet icin cok erken yumurtlama icin geç gbi offf offff

Gebelige dair bir umudum yok acikcasi benimde tam cunku koyu cizgiyi yakalayamadim.. ama canim cok skldi yumurtlamiyor muyum diye öyleyse suan cektigim agri ne ağrısı adet icin cok erken yumurtlama icin geç gbi offf offff
canım belli olmaz. ben çift çizgiyi gördüm ama akıntım olmadı. her zaman olan aynen adet için erken . ama yumurtlama olabilir test yapmaya devam ediyo musun. ben hala devam ediyorum. benim bugün 18. günüm. dün yaptığım teste hala çizgi vardı ben de ona takıldım. illa takılıyor kafamız biyerlere bakalım bu akşam yapınca da cıkacak mı cızgı. calısmaktan yoruldum ben

takılmıyorum canımda hala nıye cıkıyor terslık olmasın. ne bılım acemıyız ya
sen de takılma. belkı yakalayamadım. o cok kısa bır an cunku. tahmını yumurtlama gununde sabah aksam yapmaya calıs bırdahakı ay. umarım gerek kalmaz tabiiiiiiii

Selam kızlar.ben de geldim. Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine internetten ovulasyon testi aldım.bugün başlıyorum ben de yapmaya. inşallah güzel olur herşey.2 gündür kaşık ağrılarım çok fazla. Bu arada berbat derecede grip oldum alakası yok kasıkla ama etkisi var mıdır bilmiyorum. Umarım bekleyen herkes yazar hamişim diye

Canım benimde gecen ay 24. Gün yumurtlama oldu adetm de gecikti o ay normalde 15 veya 16. Günde olurdu bence sen 2 günde bir çalışmalara devam et bu ay testn olmadan herşeyin hayırlısı boşuna üzme kendini

Kızlar sizde bir bakın hele...
Ben şimdi 9. gün çift çizgiyi yakalamıştım sonra silikleşmeye başlamıştı. Bugün koyuluk tekrar artmaya başlamış gibi. Dün akşamdan beri akıntım artmış durumda. Tekrar yumurtlama gibi bir ihtimal var mı ki

Eklentiler

• 10523771_10153110050539719_1747564817_n.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 11051119_10153110050554719_1283888128_n.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 59
Bence zaten şuan yumurtluyosun daha öncekilerden daha koyu gibi geldi. Bende dün yaptım iki çizgi de eşitti bugün bidaha yaptım test çizgisi daha koyu çıktı. Sanırım bu testten sonra 24-36 saat içinde yunurtluyo olucam hatta fotosunu da atayım bi bakıverin daha da koyu olamaz sanırım

Eklentiler

• image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…