hoşgeldin canım. umarım burası da ovu testi de sana uğur getirir. benimde 14 mart batArkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz öncesnde sanki istediğim an hamile kalabilrmişim gibi düşünürdüm ama 2 aydır böyle olmadığını gördüm beklemek gercekten zormus bende bu ay ovulasyon testine başladm sat 13şubattı adetim biter bitmez başladm 27 şubtta çift çizgiyi gördüm ogün ve ertesi günü değerlendirdik burdan okuduklarıma göre :)bat 15mart heyecanla beklıorm.beklerken de buradaki mesjları okumak insanı yalnzlık hissinden kurtarıyor en son ben de burda olmalıyım dedm ve az önce üye oldum :) Allahm hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin bütün bekleyrnlere versin inşallah
Hoşbuldum canım amin inşallah hepimize uğurlu olur:) benm eşim astsubayda nöbetleri oluo işte en son 27 ve 28nde çalışma yaptık sonra olmadı anca bu aksam 1 ve 2 mart bosa gecti nöbetten dolayı :)batlarmz aynı saylır inşallah hüzrl hberler alırız sen çift çizgiyi ne zaman gördün canimhoşgeldin canım. umarım burası da ovu testi de sana uğur getirir. benimde 14 mart batbeklemedeyiz. çalışmalar bitti mi
aynen canım inşallah hayırlı haberleri de peş peşe alırız.Hoşbuldum canım amin inşallah hepimize uğurlu olur:) benm eşim astsubayda nöbetleri oluo işte en son 27 ve 28nde çalışma yaptık sonra olmadı anca bu aksam 1 ve 2 mart bosa gecti nöbetten dolayı :)batlarmz aynı saylır inşallah hüzrl hberler alırız sen çift çizgiyi ne zaman gördün canim
Canm bence senin tam olarak 14.gün çift çizgi sonrakiler net değil o zaman çatlamıştr yumurta sonra birden yok olmaz silikleşir diolar senin de öyle oluo bence ama adet olana kadar devam bence ne olacagı belli olmaz :)ya benim de hala 17. günüm testte 2. çizgi çıkıyor. ne demek bu hala çalışacak mıyızyoruldum yahu. en son pazar gece çalıştık. öyleyse bu akşamda boş geçmim bari.
ben de öyle biliyorum ama silikleşse artık valla yoruldumCanm bence senin tam olarak 14.gün çift çizgi sonrakiler net değil o zaman çatlamıştr yumurta sonra birden yok olmaz silikleşir diolar senin de öyle oluo bence ama adet olana kadar devam bence ne olacagı belli olmaz :)
Bende Aynı durumdayım zaten burda öğrendim ovu testi die bişi oldugunu bu ay ilkti benmde yalnz böle olunca daha çok umutlandm sanki olması gerekıomuş gibiben de öyle biliyorum ama silikleşse artık valla yoruldumBu gece de deneyeyim bari.
İlk denemem benim de . pek deneyimsizim
ben ablamdan biliyorum. direk onunla başladım. zaten bu ay korunmayı bıraktım.Bende Aynı durumdayım zaten burda öğrendim ovu testi die bişi oldugunu bu ay ilkti benmde yalnz böle olunca daha çok umutlandm sanki olması gerekıomuş gibi
Bende de tık yok daha bakalm bekleyelm görelimben ablamdan biliyorum. direk onunla başladım. zaten bu ay korunmayı bıraktım.
ama ne olcak bilmiyorum tabi. şu an için hiçbir şey hissetmiyorum
yatma batma ağrı sızı. hiç bir şeyim yok. zaten daha çok erken. 11 gün var. adet sancım bile başlamaz bu zamanda.
beklemedeyiz
inşallah canım. hakkımızda hayırlısı.Bende de tık yok daha bakalm bekleyelm görelim
bekliyorum bebiş haberini
ben de o da yok. ne adete ne gebeliğe dair .Kizlar malesef testim dun bitti ve tam koyuyu hic yakalayamadimen koyusunu 19.gunumde girdum ama oda c kadar koyu degildi..12-13-14 bu gunlerde adet olmam gerekio. Bugunde 24. gunum ve dunden beri kasik agrilarim batmalarim artti ve surekli akntilarimdan dolayi ıslak hissediyorum altimi..kafam cok bulanik canim cok skkn
Gebelige dair bir umudum yok acikcasi benimdeben de o da yok. ne adete ne gebeliğe dair .
bomboşum
canım belli olmaz. ben çift çizgiyi gördüm ama akıntım olmadı. her zaman olanGebelige dair bir umudum yok acikcasi benimdetam cunku koyu cizgiyi yakalayamadim.. ama canim cok skldi yumurtlamiyor muyum diye öyleyse suan cektigim agri ne ağrısı adet icin cok erken yumurtlama icin geç gbi offf offff
canım belli olmaz. ben çift çizgiyi gördüm ama akıntım olmadı. her zaman olanaynen adet için erken . ama yumurtlama olabilir test yapmaya devam ediyo musun. ben hala devam ediyorum. benim bugün 18. günüm. dün yaptığım teste hala çizgi vardı ben de ona takıldım. illa takılıyor kafamız biyerlere bakalım bu akşam yapınca da cıkacak mı cızgı. calısmaktan yoruldum ben [/QUOT
bence senin 14.gunun canim yumurtlama baktimda resimlere cok takilma sen. En azindan yumurtlama var bak :) bana baksana allak bullak 9oldum 24. Günum ve dunden beri test yapmadim testim bitti cnku
Canım benimde gecen ay 24. Gün yumurtlama oldu adetm de gecikti o ay normalde 15 veya 16. Günde olurdu bence sen 2 günde bir çalışmalara devam et bu ay testn olmadan herşeyin hayırlısı boşuna üzme kendiniGebelige dair bir umudum yok acikcasi benimdetam cunku koyu cizgiyi yakalayamadim.. ama canim cok skldi yumurtlamiyor muyum diye öyleyse suan cektigim agri ne ağrısı adet icin cok erken yumurtlama icin geç gbi offf offff
Bence zaten şuan yumurtluyosun daha öncekilerden daha koyu gibi geldi. Bende dün yaptım iki çizgi de eşitti bugün bidaha yaptım test çizgisi daha koyu çıktı. Sanırım bu testten sonra 24-36 saat içinde yunurtluyo olucam hatta fotosunu da atayım bi bakıverin daha da koyu olamaz sanırımKızlar sizde bir bakın hele...
Ben şimdi 9. gün çift çizgiyi yakalamıştım sonra silikleşmeye başlamıştı. Bugün koyuluk tekrar artmaya başlamış gibi. Dün akşamdan beri akıntım artmış durumda. Tekrar yumurtlama gibi bir ihtimal var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?