Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Canım senin 9. günün pek eşit gibi değil bence yeni yumurtluyor olma

sen yumurtluyosun canım. aynen t C nin 2 katı . normal her şey iyi değerlendir .

Bilmiyorum ki canım 9. gün daha koyuydu, üzerinden güç geçtiği için böyle gibi geldi bana
Bence senin yumurtlaman da yakın

Canım senin 9. günün pek eşit gibi değil bence yeni yumurtluyor olma
Canım 9. gün koyu gibiydi yaa, durduğu için koyuluk gidiyor sanki.. Belki de dediğin gibi yeni yumurtluyorumdur =)
Neyse ben bu hafta da gün aşırı devam edeyim çalışmalara bakalım

Bilmiyorum ki canım 9. gün daha koyuydu, üzerinden güç geçtiği için böyle gibi geldi bana
Bence senin yumurtlaman da yakın
Senin bat nezaman ki aşağı yukarı ona göre de belli olur zaten. Biz bu ay niyeti bozduk regl bittiğinden beri iki günde bir çalışıyoruz çünkü benim regl bi 25 bi 30 günde bir oluyo ondan yumurtlamayı kaçırmak istemedik. Senin test hep ikinci çizgiyi vermiş bide o dikkatimi cekti ben reglim bittikten bikaçgün sonra yaptım 3 kez ikisi de hiç 2 çizgiyi göstermedi bile. Sonra umudum gitti acaba yumurtlamıcam mı bu ay dedim dün tekrar aldım işte testleri ve koyu koyu 2. Çizgi

Benim bat 17-18 gibi. 18 şubatta adet olmuştum. Regl biter bitmez testlere başladım hep çizgi vardı. Normal düzene göre zaten bugün yarın yumurtlama olması gerek. Ama ov. testlerine göre de erken yumurtladım =) Biz de gün aşırı çalışıyoruz ama yorulduk yahu =)) Yumurtlama olsa da biraz dinlensek

Battan 14 gün geri gelirsen yüksek ihtimal şu aralar yumurtluyosun olsun sen de baştan beri çalışmalara başladıysan ztn herhalükarda kaçırmamış oluyosun ama devam et Cidden bu ay çok yoğun geçti geçtiğimiz aylarda yumurtlamayı tutturamadık diye bu ay şansa bırakmayalım dedik ama dediğin gibi yoruldum yahu İnşallah çalışmalarımızın karşılığını alırız

Evet canım biz de bu ay adam akıllı deniyoruz, biz gün aşırı deneyelim de. Tutarsa Allahtan inşallah..
İnşallah alırız karşılığını da şööyle hamilelik çizgilerini paylaşırız burada

Canım benimde gecen ay 24. Gün yumurtlama oldu adetm de gecikti o ay normalde 15 veya 16. Günde olurdu bence sen 2 günde bir çalışmalara devam et bu ay testn olmadan herşeyin hayırlısı boşuna üzme kendini
Belirtilerin nelerdi canim?

Çifte mesai olacak sana desene
İnşallah bebişlerimiz gelir
valla işler karışık biraz gelse mi gelmese mi daha iyi bilemedim. işyerimiz kapanıyor. hamile kalsam başka bir işyerine giremem. buranın durumu da belirsiz aslında. devlet el koyacak. belki devlet memuru olarak devam ederiz. ya da çıkışlarımızı alırız. her şey karışık yani kızlar. umarım hepsi yolunu bulur .

Belirtilerin nelerdi canim?
Adrtim gecikince mi yumurtlama günümde mi, adetin gecikmesiyle dıosan 8 gün gecikti işte o ay zaten 25. Gün yumurtladm sannrm ama ben kendimi hamile ilan etmiştm o kadar gecikince bütün belirtilerini yaşadm bulantı dışında hatta kan testi yaptrdm 2,31 cıktı bhcg dr deilsn dedi zaten 2 gün sonra da adet oldm çok üzülmüştüm dr da gec yumurtladıysan adetn de gecikebilir demişti

Canm inşallah hersey gönlüne göre olur çok stres yapma nasılsa hersey olup gececek belki bebişin sana kısmetiyle gelir ii konusunda

Canım hakkınızda hayırlı olsun, bakarsın bebiş uğuruyla gelir

Yumurtlama donemin nasildi canim belirtiler nasildi

Yumurtlama donemin nasildi canim belirtiler nasildi
Gecen ay kasık batmalarm olmstu bide göğüs hassasiyeti vardı.akıntım da oldu ama bu ay sadece çift çizgiyi gördüğüm günün gecesi kasıklarımda agrı hissettim o kadar çok belirgn olmadı

Hoşgeldiniz kizlar
cnm ne iste calisiyosun neden kapanıyor isyeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…