Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Kizlaaaaarrrart Mart 13-14 den once bat i bekleyenn vaar mi sorma nedenim Ilk kimden haberimiz olacak merak ediyorum.. Benim bu ay pek umudum yok ama nasip kismet belki bir suprizlede karsilasabilirim..

Gecen ay kasık batmalarm olmstu bide göğüs hassasiyeti vardı.akıntım da oldu ama bu ay sadece çift çizgiyi gördüğüm günün gecesi kasıklarımda agrı hissettim o kadar çok belirgn olmadı
Hmm tesekkur ederim canim. Bakalm gogus hassaiyetim suan yok bir hafta once vardi ve coktu oda ilginc.kasiklarimda batmala hafifte olsabelimde agri devam edio bide bacaklarim uyusuyor

Kizlaaaaarrrart Mart 13-14 den once bat i bekleyenn vaar mi sorma nedenim Ilk kimden haberimiz olacak merak ediyorum.. Benim bu ay pek umudum yok ama nasip kismet belki bir suprizlede karsilasabilirim..
Benim 14 bat biliyosun ama benimde ümidim yok. çünkü hiçbir değişikliğim yok. Bildiğin Eda

Benim 14 bat biliyosun ama benimde ümidim yok. çünkü hiçbir değişikliğim yok. Bildiğin Eda
Edacigim oyle deme bazilari hicbir belirti hissetmiyor biliyorsun sensin şansın bendende yuksek canim en azindan yumurtladigin gunu yakaladin gordunya cok dusunmekte istemiyorum psikolojik olarak yipraniyorum yoksa hayrlisi herseyin insallah hayrli zamanda hayrli haberler aliriz gonlumden gecen bu canm

inşallah canım. şu an açıkcası işe odaklandım daha çok. ikisi de önemli tabi keşke ikisinden de güzel haberler alsam.
O kadar şanslımıyımdır acaba

BATım 8 Mart bel ağrısı var ama iş yorgunluğumu, BAT yaklaştığı için mi yoksa başka birşey mi bilemiyorum.

inşallah canım. şu an açıkcası işe odaklandım daha çok. ikisi de önemli tabi keşke ikisinden de güzel haberler alsam.
Herseyin en hayrlisi olsun canim senin icin :) calistigin yerin kamu olmasi senin isine engel olacak mi yani ozel yada kamu olsun orayı yine calisan personel döndürecek diye dusunuyorum insallah etkilmez seni

Herseyin en hayrlisi olsun canim senin icin :) calistigin yerin kamu olmasi senin isine engel olacak mi yani ozel yada kamu olsun orayı yine calisan personel döndürecek diye dusunuyorum insallah etkilmez seni
öyle canım ama çok az kişi kalacak. yani kalanlar arasında olursam bu durumdan daha iyi olacak. ama olmazsa biraz zorlanıcam. hamileysem iş bulmak sıkıntı kimse istemicek bizi Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. her konuda

Test yapmadın mı canım. 5 gün önce öğrenenler oldu. sen bilirsin yine de ben yapardım herhalde

Hafta sonu Ovu yaptım T çizgisi hiç çıkmadı. Bende herhalde negatiftir diyorum. Gebelik testi yapmadım onun için henüz. Ovu'da çıkmayıp 3 gün sonra gebelik testinde çıkar mı bilmiyorum.

Amin canim benim unutma bebis gelirsede rızgıyla gelir

Hafta sonu Ovu yaptım T çizgisi hiç çıkmadı. Bende herhalde negatiftir diyorum. Gebelik testi yapmadım onun için henüz. Ovu'da çıkmayıp 3 gün sonra gebelik testinde çıkar mı bilmiyorum.
anladım canım. sen de haklısın tabi. burdan konuşmak kolay
sabredelim o zaman. ben hemen yüzleşmek isterim bilmiyorum dayanırmıyım

Bana soruyosan akıntım yok zaten bu ay pek olmadı. diğer aylardan farklı olarak. ama iyi mi kötü mü bilmiyorum.

Ayyy benim çoook var batıma, gelse 17 si hemencecik
Yaklaşsa da ben de belirti armaya başlasam kendim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…