Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

o zaman da acaba adet mi belirti mi. diye anlayamayız . ole kafaya takarız
Hahah olsun daha dur canım, hele bebişler tutsun ondan sonra kese göründümü, kalp atışı duyuldu mu, ikili testler, senin ki kaç gr. olmuş bunlara geçeceğiz sonra inşallah

Hahah olsun daha dur canım, hele bebişler tutsun ondan sonra kese göründümü, kalp atışı duyuldu mu, ikili testler, senin ki kaç gr. olmuş bunlara geçeceğiz sonra inşallah
ooo daha neler neler
Hadi inşallahhh diyelim o zaman

Benimde bat 16 mart ama çok heyecanlı ya gecen ay sabredemeyip önce tahlil yapmıstım hep gerçi sonrasında da negatif çıkmştı zaten insan ne kadar üzülmeyeceğim desede zor oluyo o tek çizgiyi görmek  bu ay inş hepimiz görürüz çift çizgileri arka arkaya gelir haberler

BAT a 4 gün var gebelik testi yaptım negatif
İdrar testiyse canm onlar çok güvenilir olmuo adet gecmeden beni arkadasın 10 gün gecince bile negatf cıkmıstı kanda pozitif cıktı şimdi 4aylk hamile sıkma canını sabret insan merk edio hergün yapmak istiyo ama bekle günün geçsin bi ya da kan tahlili yaptr onda kesn cıkıo

Merak işte. İnşallah öyle olur.

Kan tahlili günüm geçmeden yaptırmam. Yalnız eşimle bi yaramazlık yaptık. Kan gibi bir şeyler geldi neden olabilir sizce?

Kan tahlili günüm geçmeden yaptırmam. Yalnız eşimle bi yaramazlık yaptık. Kan gibi bir şeyler geldi neden olabilir sizce?
Sen merak ediyorum dedin diye demiştim ama kanda cıksa bile kimyasal gebelik die bişi varms yine adet olabiliomuşsun bence de gününü bekle sen zaten senin az kalmış biraz daha sabr sadece inşallah pozitif olduğu günü de görürüz

Ya kizlar alakasiz olacak ama hamile kalmadan once diyet flan yapaniniz var mi aranzda..biliyorum sagliksiz olur ama yaa bi 5 kilo fazlam oldugunu dusunuyorum ve son bir haftadir iştahım aldi basini gdiyor

Ya kizlar alakasiz olacak ama hamile kalmadan once diyet flan yapaniniz var mi aranzda..biliyorum sagliksiz olur ama yaa bi 5 kilo fazlam oldugunu dusunuyorum ve son bir haftadir iştahım aldi basini gdiyor
Bende aynı şeyi düşünüyorum ya ama heran ya bu ay hamileysem die başlamıorm yürüyüş yapayom dedm ona da zamanm cok olmuyo bu kiloyla başlarsam da daha da alıcam sonrasnda şişip kalırım diorm ama diet de bebğin tutunma sürecinde sakıncalı olabilir

Bende ondan korkuyorum yaa yuruyuste yapamiyorum offf aslinda yavas yavas tatliyi ekmegi kesip salata yogurt meyveye agrlik versem saknca olmayacagni dusunuyorum

Bende ondan korkuyorum yaa yuruyuste yapamiyorum offf aslinda yavas yavas tatliyi ekmegi kesip salata yogurt meyveye agrlik versem saknca olmayacagni dusunuyorum
Evet öyle olabilir ccanm ama kilo kaybedilmıo cok kasmadan diyette ama en azndan ekmek ve tatlıyı bırakırsak daha fazla almayız bu dönemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…