- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Hahah olsun daha dur canım, hele bebişler tutsun ondan sonra kese göründümü, kalp atışı duyuldu mu, ikili testler, senin ki kaç gr. olmuş bunlara geçeceğiz sonra inşallaho zaman da acaba adet mi belirti mi. diye anlayamayız . ole kafaya takarız
ooo daha neler nelerHahah olsun daha dur canım, hele bebişler tutsun ondan sonra kese göründümü, kalp atışı duyuldu mu, ikili testler, senin ki kaç gr. olmuş bunlara geçeceğiz sonra inşallah
Ayyyy çok heyecanlandim burada hep beraber konusuruz bunları insHahah olsun daha dur canım, hele bebişler tutsun ondan sonra kese göründümü, kalp atışı duyuldu mu, ikili testler, senin ki kaç gr. olmuş bunlara geçeceğiz sonra inşallah
İdrar testiyse canm onlar çok güvenilir olmuo adet gecmeden beni arkadasın 10 gün gecince bile negatf cıkmıstı kanda pozitif cıktı şimdi 4aylk hamileBAT a 4 gün var gebelik testi yaptım negatif
İdrar testiyse canm onlar çok güvenilir olmuo adet gecmeden beni arkadasın 10 gün gecince bile negatf cıkmıstı kanda pozitif cıktı şimdi 4aylk hamilesıkma canını sabret insan merk edio hergün yapmak istiyo ama bekle günün geçsin bi ya da kan tahlili yaptr onda kesn cıkıo
Saglık ocakları kan tahlli yapıo istersen kan tahlili yaptır öğrenmiş oluruz hep beraber bende merk ettm şimdiMerak işte. İnşallah öyle olur.
Bence net belirtin yoksa. Simdilik kan tahlili yaptirma canim.uzulme. gunun gecince yaptirirsinMerak işte. İnşallah öyle olur.
Sen merak ediyorum dedin diye demiştim ama kanda cıksa bile kimyasal gebelik die bişi varms yine adet olabiliomuşsun bence de gününü bekle sen zaten senin az kalmış biraz daha sabr sadece inşallah pozitif olduğu günü de görürüzKan tahlili günüm geçmeden yaptırmam. Yalnız eşimle bi yaramazlık yaptık. Kan gibi bir şeyler geldi neden olabilir sizce?
Bende aynı şeyi düşünüyorum ya ama heran ya bu ay hamileysem die başlamıorm yürüyüş yapayom dedm ona da zamanm cok olmuyo bu kiloyla başlarsam da daha da alıcam sonrasnda şişip kalırım diorm ama diet de bebğin tutunma sürecinde sakıncalı olabilirYa kizlar alakasiz olacak ama hamile kalmadan once diyet flan yapaniniz var mi aranzda..biliyorum sagliksiz olur ama yaa bi 5 kilo fazlam oldugunu dusunuyorumve son bir haftadir iştahım aldi basini gdiyor
Bende ondan korkuyorum yaa yuruyuste yapamiyorum offf aslinda yavas yavas tatliyi ekmegi kesip salata yogurt meyveye agrlik versem saknca olmayacagni dusunuyorumBende aynı şeyi düşünüyorum ya ama heran ya bu ay hamileysem die başlamıorm yürüyüş yapayom dedm ona da zamanm cok olmuyo bu kiloyla başlarsam da daha da alıcam sonrasnda şişip kalırım diorm ama diet de bebğin tutunma sürecinde sakıncalı olabilir
Alla alla resim atsana canmÖğlen pozitif çıkan ovu testi aksam negatif ??????
Evet öyle olabilir ccanm ama kilo kaybedilmıo cok kasmadan diyette ama en azndan ekmek ve tatlıyı bırakırsak daha fazla almayız bu dönemde :)Bende ondan korkuyorum yaa yuruyuste yapamiyorum offf aslinda yavas yavas tatliyi ekmegi kesip salata yogurt meyveye agrlik versem saknca olmayacagni dusunuyorum
Sağol canimAlla alla resim atsana canm
Bir kere mi gordun canim ikinci koyu cizgiyi? Acaba idrar konsantrasyonunu mu yakalayamadinSağol canim
Ayy ne bileyim aşiri kafama takildi bugun cikmaz olaydim o tartiyaEvet öyle olabilir ccanm ama kilo kaybedilmıo cok kasmadan diyette ama en azndan ekmek ve tatlıyı bırakırsak daha fazla almayız bu dönemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?