Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Telefondaki programa gore yumurtlama dönemi içinde olduğum ilk gün ama tam yumurtlama daha vardı bilemedim bakalım sansimizo deneyelim bu aksam ;-)
Benimde aynisi oldu biliyonusun 19.gunumde aksam seninki gbi koyuya yakin cikti ama ilki kadar koyu degildi sonra iyice kaybolmaya basladi. Bugun 25. günüm ve testim bittigi icin 3 gundur yyapmıyorum işim şansa kaldi anliyacagin

Benimde aynisi oldu biliyonusun 19.gunumde aksam seninki gbi koyuya yakin cikti ama ilki kadar koyu degildi sonra iyice kaybolmaya basladi. Bugun 25. günüm ve testim bittigi icin 3 gundur yyapmıyorum işim şansa kaldi anliyacagin
Ayy bos geçirmeden devam etseydin :) hayırlısı olur insallah hepimiz için

Ya kizlar alakasiz olacak ama hamile kalmadan once diyet flan yapaniniz var mi aranzda..biliyorum sagliksiz olur ama yaa bi 5 kilo fazlam oldugunu dusunuyorum ve son bir haftadir iştahım aldi basini gdiyor
cnm ben diyet yapıyorum hatta doktorum istedi zayıflamamı hem daha kolay hamile kalınıyo hem de kistler eriyo zayıfladıkça

Aa nasil bir diyet programin var. Canm
cnm daha önce çok diyet denedim ama belirli bir programın bana göre olmadığına karar verdim artık çalıştığım için hiçbir listeye uyamıyorum öğlende yemekhanede ne çıkarsa onu yemek zorundayım. mesela protein diyeti diyosun her zaman protein olmuyo öğlende ya da akşam işim çıkıyo aksıyo bu sefer kökten bırakıyorum.
şu an yaptığım diyete 4-5 gün önce başladım önüme ne gelirse yiyorum :) ama az yiyorum
diyet başarı öykülerini okuduğumda zayıflayan herkesin ortak cümlesinin bu olduğunu farkettim sınırlı bir liste yapmamışlar
ekmek ve hamurişi yemiyorum ekstra şeker ve tuz tüketmiyorum haftada 3 gün yürüme hedefim var sabahları
bunun dışında öğlende yemekhanede pilav ve makarna çıktığında onlardan bile yiyorum ama yarım porsiyon koyduruyorum 3-4 kaşık kadar bu şekilde çok daha rahat benim için

Aa nasil bir diyet programin var. Canm
yapmak istersen beraber ilerleyebiliriz burdaki gruplardan birine katıldım geçen hafta ama yeni bir gruba ayak uydurmak çok zor geldi muhabbetin dışında kalıyorum yetişemedim eğer istersen seninle ilerleyebiliriz

yapmak istersen beraber ilerleyebiliriz burdaki gruplardan birine katıldım geçen hafta ama yeni bir gruba ayak uydurmak çok zor geldi muhabbetin dışında kalıyorum yetişemedim eğer istersen seninle ilerleyebiliriz
Aaa olabilir hemde guzel olur bende tekdüze diyetlerden flan hoslanmiyorum en mantiklisi azaltarak yemek bide aksamlari hafif gecirmek lazim salata yogurt neyse tamam anlastik :)

4
4-5 gundur yapiyorum dedin fark hissettin mi canim

4

4-5 gundur yapiyorum dedin fark hissettin mi canim
İnsani rahatsız eden bi şişkinlik oluyoya normalde onun gittiğini hissediyorum ödem attım daha tartilmadim dayanabldgm kadar tartilmycam belli bi kilo vermiş olmak istiyorum tartildgmda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…