Canim galiba yumurtan catladi senin bugunu kesin degerlendir bence kacirmaSağol canim
Bir kere mi gordun canim ikinci koyu cizgiyi? Acaba idrar konsantrasyonunu mu yakalayamadin
Canim galiba yumurtan catladi senin bugunu kesin degerlendir bence kacirma
Benimde aynisi oldu biliyonusun 19.gunumde aksam seninki gbi koyuya yakin cikti ama ilki kadar koyu degildi sonra iyice kaybolmaya basladi. Bugun 25. günüm ve testim bittigi icin 3 gundur yyapmıyorum işim şansa kaldi anliyacaginTelefondaki programa gore yumurtlama dönemi içinde olduğum ilk gün ama tam yumurtlama daha vardı bilemedim bakalım sansimizo deneyelim bu aksam ;-)
Ayy bos geçirmeden devam etseydin :) hayırlısı olur insallah hepimiz içinBenimde aynisi oldu biliyonusun 19.gunumde aksam seninki gbi koyuya yakin cikti ama ilki kadar koyu degildi sonra iyice kaybolmaya basladi. Bugun 25. günüm ve testim bittigi icin 3 gundur yyapmıyorum işim şansa kaldi anliyacagin
Ay bos gecmedi cok sukur en fazla iki gine bir ama tam koyu gormedigim icin yinede icim rahat degil hayrlisi olsun hhepimiz icin canimAyy bos geçirmeden devam etseydin :) hayırlısı olur insallah hepimiz için
Benim degisio canım 20 23 Mart arası olacak senin ne zamanAy bos gecmedi cok sukur en fazla iki gine bir ama tam koyu gormedigim icin yinede icim rahat degil hayrlisi olsun hhepimiz icin canimsenin bat ne zaman
13_14 mart gibi olmasi lazim canm ..benimde biraz ileri geri sarkarBenim degisio canım 20 23 Mart arası olacak senin ne zaman
13-14 mart canim :)
Supriz olacak olursaAz kalmış canım senin güzel habrlrre az kaldı insallah hayırlısıyla :)
cnm ben diyet yapıyorum hatta doktorum istedi zayıflamamı hem daha kolay hamile kalınıyo hem de kistler eriyo zayıfladıkçaYa kizlar alakasiz olacak ama hamile kalmadan once diyet flan yapaniniz var mi aranzda..biliyorum sagliksiz olur ama yaa bi 5 kilo fazlam oldugunu dusunuyorumve son bir haftadir iştahım aldi basini gdiyor
Aa nasil bir diyet programin var. Canmcnm ben diyet yapıyorum hatta doktorum istedi zayıflamamı hem daha kolay hamile kalınıyo hem de kistler eriyo zayıfladıkça
cnm daha önce çok diyet denedim ama belirli bir programın bana göre olmadığına karar verdim artık çalıştığım için hiçbir listeye uyamıyorum öğlende yemekhanede ne çıkarsa onu yemek zorundayım. mesela protein diyeti diyosun her zaman protein olmuyo öğlende ya da akşam işim çıkıyo aksıyo bu sefer kökten bırakıyorum.Aa nasil bir diyet programin var. Canm
yapmak istersen beraber ilerleyebiliriz burdaki gruplardan birine katıldım geçen hafta ama yeni bir gruba ayak uydurmak çok zor geldi muhabbetin dışında kalıyorum yetişemedim eğer istersen seninle ilerleyebilirizAa nasil bir diyet programin var. Canm
Aaa olabilir hemde guzel olur bende tekdüze diyetlerden flan hoslanmiyorum en mantiklisi azaltarak yemek bide aksamlari hafif gecirmek lazim salata yogurt neyse tamam anlastik :)yapmak istersen beraber ilerleyebiliriz burdaki gruplardan birine katıldım geçen hafta ama yeni bir gruba ayak uydurmak çok zor geldi muhabbetin dışında kalıyorum yetişemedim eğer istersen seninle ilerleyebiliriz
4-5 gundur yapiyorum dedin fark hissettin mi canimyapmak istersen beraber ilerleyebiliriz burdaki gruplardan birine katıldım geçen hafta ama yeni bir gruba ayak uydurmak çok zor geldi muhabbetin dışında kalıyorum yetişemedim eğer istersen seninle ilerleyebiliriz
İnsani rahatsız eden bi şişkinlik oluyoya normalde onun gittiğini hissediyorum ödem attım daha tartilmadim dayanabldgm kadar tartilmycam belli bi kilo vermiş olmak istiyorum tartildgmda4
4-5 gundur yapiyorum dedin fark hissettin mi canim
Mantikli dusunuyorsunİnsani rahatsız eden bi şişkinlik oluyoya normalde onun gittiğini hissediyorum ödem attım daha tartilmadim dayanabldgm kadar tartilmycam belli bi kilo vermiş olmak istiyorum tartildgmda
Sende bana katil cnm bana da bi yol arkadaşı olurMantikli dusunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?