ayyyy heyecanlanmıycak gibi değil amaaaaa benim 19 da silinmişti sonra da çıkmadı bidahaMrb. Benim 7 gun kaldi.bugun diger konudaki arkadaslarin israriyla ovu testi yaptim. Ama nasil yorumlanir bilmiyorum. 14. Gunde cift cizgiydi. 17 de silinmisti. Bugun 21. Gun. Durum buerken gebelik testimde yok. Ben sabirliyimda. Beni siz heyecanlandiriyosunuz.
Ben simdi 17 18. Testlerime baktim. Tabi ustunden zaman gecti ama. Yinede cizgi varmis. Bilemedim bir kisim yap diyor bir kisim yapma. Halk ikiye bolunduayyyy heyecanlanmıycak gibi değil amaaaaa benim 19 da silinmişti sonra da çıkmadı bidaha
ama test yapma bnce cnm en azından 3 gün kalana kadar bekle kesin olsun
Ben simdi 17 18. Testlerime baktim. Tabi ustunden zaman gecti ama. Yinede cizgi varmis. Bilemedim bir kisim yap diyor bir kisim yapma. Halk ikiye bolundu
belki var bebiş ama erken diye çıkmazsa çok üzülürsün boşu boşuna sabredebildiğin kadar sabret bence ama bende çooook merak ettimmBen simdi 17 18. Testlerime baktim. Tabi ustunden zaman gecti ama. Yinede cizgi varmis. Bilemedim bir kisim yap diyor bir kisim yapma. Halk ikiye bolundu
Yok canim umitlenmiyorum ben..zaman geciriyorum.kendimi cozuyorum iste. ogreniyorum sizinle.belki var bebiş ama erken diye çıkmazsa çok üzülürsün boşu boşuna sabredebildiğin kadar sabret bence ama bende çooook merak ettimm
Az kaldı zaten Günümüze ya en iyisi o günü beklrmek canm da ben senin kadar sakin değilim ya çok düşünüyorum sürekli gözüm takvimde Mrb. Benim 7 gun kaldi.bugun diger konudaki arkadaslarin israriyla ovu testi yaptim. Ama nasil yorumlanir bilmiyorum. 14. Gunde cift cizgiydi. 17 de silinmisti. Bugun 21. Gun. Durum buerken gebelik testimde yok. Ben sabirliyimda. Beni siz heyecanlandiriyosunuz.
aynen canim.en iyisi gunu beklemek. bu testler de belirtilerde yaniliyo cunku.olmad
Az kaldı zaten Günümüze ya en iyisi o günü beklrmek canm da ben senin kadar sakin değilim ya çok düşünüyorum sürekli gözüm takvimde 
Benimde son 7Beklenmeyen adete tarihine son 10
Benim de son 8 Benimde son 7yatcaz kalkcaz ×7
Valla cizgi var gibi. Kac gunun vardi senin canim. baska yokmu testin biraz lekeli gibi o yuzden net degil.sabah yaparsin olmadi.off yaa keske bekleseydim yapmasaydımm
13-14 gibi olmam lazm canım. testim bitane daha var ama emin olamadım..testi yaptım baktım negatif zaten öylesine yapmıstım diye çpe attım akşam eve geldiğimde çöpte gördüm tesadüfenValla cizgi var gibi. Kac gunun vardi senin canim. baska yokmu testin biraz lekeli gibi o yuzden net degil.sabah yaparsin olmadi.
Bilemedimki. Dikkate almayin diyorlar ama . Boyle olupta hamile cikani okudum canim. Insallah sen de hamilesindir. Belirtin var mi peki. Benim gobegimin alt tarafi agriyor ama adet olcam herhalde. 14 u benimde. . . Ovu testin varsa simdi yap. Gebeligi sbah yaparsin.13-14 gibi olmam lazm canım. testim bitane daha var ama emin olamadım..testi yaptım baktım negatif zaten öylesine yapmıstım diye çpe attım akşam eve geldiğimde çöpte gördüm tesadüfenya acaba okadar saat geçtiği için mi yanlış mı cıkmıstr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?