Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Mrb. Benim 7 gun kaldi.bugun diger konudaki arkadaslarin israriyla ovu testi yaptim. Ama nasil yorumlanir bilmiyorum. 14. Gunde cift cizgiydi. 17 de silinmisti. Bugun 21. Gun. Durum buerken gebelik testimde yok. Ben sabirliyimda. Beni siz heyecanlandiriyosunuz.

Eklentiler

• 2015-03-06 20.42.20.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 48
ayyyy heyecanlanmıycak gibi değil amaaaaa benim 19 da silinmişti sonra da çıkmadı bidaha
ama test yapma bnce cnm en azından 3 gün kalana kadar bekle kesin olsun

ayyyy heyecanlanmıycak gibi değil amaaaaa benim 19 da silinmişti sonra da çıkmadı bidaha
ama test yapma bnce cnm en azından 3 gün kalana kadar bekle kesin olsun
Ben simdi 17 18. Testlerime baktim. Tabi ustunden zaman gecti ama. Yinede cizgi varmis. Bilemedim bir kisim yap diyor bir kisim yapma. Halk ikiye bolundu

Ben simdi 17 18. Testlerime baktim. Tabi ustunden zaman gecti ama. Yinede cizgi varmis. Bilemedim bir kisim yap diyor bir kisim yapma. Halk ikiye bolundu
belki var bebiş ama erken diye çıkmazsa çok üzülürsün boşu boşuna sabredebildiğin kadar sabret bence ama bende çooook merak ettimm

belki var bebiş ama erken diye çıkmazsa çok üzülürsün boşu boşuna sabredebildiğin kadar sabret bence ama bende çooook merak ettimm
Yok canim umitlenmiyorum ben..zaman geciriyorum.kendimi cozuyorum iste. ogreniyorum sizinle. kaptirmiyorum kendimi gebelik testinde gormeden. Ovu yaniltabiliyo cunku..denk gelmisti okumustum. Hayirlisi bakalim. bugun sag tarafima bisey saplandi sanki bi kez fenaydi. Ama ona yormuyorum.belki gaz sancisi. Belki adet yaklasiyor diye. Her ihtimali goz onunde tutuyorum. Hic.orali olmuyorum.belki umut etmek istemedigim icin mi garantici oldugum icin mi bilmiyorum. Beklemedeyim

olmad
Az kaldı zaten Günümüze ya en iyisi o günü beklrmek canm da ben senin kadar sakin değilim ya çok düşünüyorum sürekli gözüm takvimde 

olmad

Az kaldı zaten Günümüze ya en iyisi o günü beklrmek canm da ben senin kadar sakin değilim ya çok düşünüyorum sürekli gözüm takvimde 
aynen canim.en iyisi gunu beklemek. bu testler de belirtilerde yaniliyo cunku.

kızlar benimde son 7 gün sayılır. Belirti yasyanlarlar var mıı ?

kızlar cok ilginç bise oldu sabah 10 gibi dayanamayıp bhcg test yapmıstım ikinci çizgi çıkmadı bes dk sonra bakayım diye bıraktım unuttum dsarıdaydım bütün gün geldiğmde teste baktım belli belirsiz cizgi var. yaa kafam cok karstı cok saat geçtiği için mi çizgi var gibi görünüyor ??

Eklentiler

• 11030042_809918002426192_257559792_o.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 11030042_809918002426192_257559792_o.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 59
Valla cizgi var gibi. Kac gunun vardi senin canim. baska yokmu testin biraz lekeli gibi o yuzden net degil.sabah yaparsin olmadi.
13-14 gibi olmam lazm canım. testim bitane daha var ama emin olamadım..testi yaptım baktım negatif zaten öylesine yapmıstım diye çpe attım akşam eve geldiğimde çöpte gördüm tesadüfen ya acaba okadar saat geçtiği için mi yanlış mı cıkmıstr

Bilemedimki. Dikkate almayin diyorlar ama . Boyle olupta hamile cikani okudum canim. Insallah sen de hamilesindir. Belirtin var mi peki. Benim gobegimin alt tarafi agriyor ama adet olcam herhalde. 14 u benimde. . . Ovu testin varsa simdi yap. Gebeligi sbah yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…